Ofte stillede spørgsmål og svar - Playitas

Ofte stillede spørgsmål og svar

Her finder du svar på oftest stillede spørgsmål fra vores gæster, der skal til Playitas Resort.

Sport og aktiviteter

Hvad koster de forskellige træningspas?
Passene på Playitas Sport & Aktivitetsprogram er gratis, hvis intet andet er oplyst. Her kan du læse mere om, hvad der er inkluderet.

Hvornår er sportsbookingen, golfklubben etc. åbne?
Sportsbookingen: 08.00-19.00
Cykelcenter: 08.00-12.00 og 15.00-18.00
Fitnesscenter: 08.00-13.00 og 15.00-20.00
Golfklubben: 08.00-19.00

Findes der færdige træningspakker, man kan forudbestille?
Ja. Læs mere om eventuger og gæstetræning i vores træningskalender. Playitas Sport & Aktivitetsprogram indeholder daglige træningspas, hver dag, året rundt. Læs mere på apollorejser.dk/playitas.

Påvirkes det ordinære udbud, når der arrangeres events?
Det ordinære udbud er altid tilgængeligt for alle gæster, uanset om der er eventuge på Playitas eller ej. De specielle forelæsninger og lukkede hold i løbet af eventugerne er kun for deltagerne, der har tilmeldt sig eventet.

Kan man leje fitnesscenteret?
Nej, fitnesscenteret skal være tilgængeligt for alle vores gæster. Derimod kan man leje TC6, der er en indendørshal, der tilbyder perfekte muligheder for styrketræning, boksning og kampsport.

Er der headset, man kan låne som instruktør?
Sportsbookingen kan arrangere dette for grupper, der skal køre hold på egen hånd. Bemærk at det skal forudbestilles før ankomst for at kunne garanteres. Depositum betales på Playitas.

Friidrætsarenaen som ligger 5 km fra hotellet og som gæsterne har adgang til, hvad koster det at benytte den og hvordan booker man sig ind? Friidrætsområdet er tilgængeligt mandag-fredag kl. 09.00-14.00 samt weekender ved forespørgsel. Grupper forudbestiller tider hos eventos@playitas.net. Individuelle bookinger foretages direkte i sportsbookingen på Playitas og koster 1,20 €/time/person. Nøgle til området udleveres i forbindelse med booking.

Hvordan får man cyklen med på sin booking? Cykeltransfer på flyet skal forudbestilles. Læs mere under respektive flyselskabers hjemmeside. Transfer på destinationen fra lufthavn til hotel tilkommer. Forudbestilles hos Apollo.

Behøver man internationalt golfkort for at spille eller rækker det med et normalt greencard?
Greencard rækker.

Hvilket handicap skal man have for at spille golf?
Der er intet krav om handicap.

Kan man forudbestille golftider?
Ja, man kan forudbestille golftider på golfbookings@playitas.net. Læs mere om golf på playitas.net/en/golf.

Kan man leje golfkøller til både højre- og venstrehåndende?
Ja.

Hvad koster det at spille golf?
Gebyr for greenfee finder du på playitas.net/en/golf/tee-time.

Hvor kan jeg købe mere træningstøj?
Golftøj kan købes ved golfklubhuset, ellers findes der et lille udbud af træningstøj i sportsbookingen på Plaza Rambla.

Kan man også booke træning på destinationen?
Ingen træning skal forudbestilles, men hvis i en gruppe, skal træningsområder, lokaler og den olympiske pool bookes før afrejse. Det samme gælder hvis du vil leje cykel i 6 dage eller mere.

Findes der træning, som er tilegnet bevægelseshæmmede personer?
Det afhænger af hvilken type bevægelseshæmning det gælder. Træning for rullestolsbrugere arrangeres f.eks. ikke.

Skal jeg forudbestille cykel?
Cykel bør forudbestilles hvis du skal have den hele ugen. Det er især vigtigt at forudbestille i højsæsonen mellem december og april. Forudbestillingsblanket finder du under Hvad er inkluderet. Efter du har sendt formularen via mail, får du tilsendt et betalingslink. Bemærk at cyklen skal forudbestilles ved minimum 6 dages leje.

Indgår cykel på de guidede ture, der findes i sportsprogrammet?
Ja, prisen inkluderer cykel men kun på den guidede tur. Vil du beholde cyklen resten af dagen, bookes og betales dette i sportsbookingen.

Arrangerer man konkurrencer på Playitas?
Ja, hver uge arrangeres mindes konkurrencer som f.eks. Lighthouse race 13 km, 5 km og 10 km løb samt et Aquathlon. Det er gratis at deltage.

Til toppen af siden.

Om passene/træning

Tilbydes der holdtræning med skandinavisktalende instruktør?
Al holdtræning foregår på engelsk uanset nationalitet på træner/instruktør. Men specifikke træningsevents, som tilkøbes, kan foregå på et skandinavisk sprog. Dette står gerne i eventbeskrivelsen.

Hvordan er sværhedsgraden på passene?
Playitas tilbyder træning for både nybegyndere til mere trænede. Holdene er markeret med beginners, intermediate eller advanced. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte personalet i sportsbookingen på Plaza Rambla.

Kan og må alle være med på alle pas?
Alle kan deltage i holdtræningen som findes Sport & Aktivitetsprogrammet. Visse pas har dog aldersgrænse. For at træne i fitnesscenteret skal du være mindst 16 år. Kl. 15.00-16.00 dagligt kan børn 10-15 år træne i fitnesscenteret sammen med en voksen. Event/temauger gælder kun gæster, der har betalt eventgebyret.

Hvad indebærer f.eks. zumba, bootcamp osv.?
En kort forklaring på alle vores hold findes her.

Hvor foregår de forskellige pas?
Det står angivet i Sport & Aktivitetsprogrammet hvor passene foregår. Oftest finder de sted på Multicourt 1 (MC1) eller TC6.

Skal man tilmelde sig?
Nej, ikke på holdtræningspassene. For spinning og anden træning, hvor der skal bruges udstyr eller betales, skal man tilmelde sig i sportsbookingen.

Hvad nu hvis det regner?
Vi har to indendørsalternativer hvis det mod forventning skulle regne. Fuerteventura er dog rimelig solsikker.

Kan jeg få særskilt kostvejledning?
Under f.eks. Form kroppen ugerne kan du booke individuel kostvejledning.

Skal jeg have specielle sko på for at deltage på træningspassene?
Holdtræningsarealerne har multicourtunderlag, så sportssko til indendørsbrug anbefales. På nordic walking og bootcamp anbefales robust fodtøj. Vil du benytte egne spinningssko, er vores cykler udstyret med SPD og LOOK Delta låsesystem. Skal du leje cykel, har vi normale pedaler, men er du dedikeret cyklist, anbefaler vi, at du medbringer dine egne sko og pedaler. Pedaler kan også lejes. Hjelm er obligatorisk og inkluderet ved leje af cykel. Men hvis du er cykelentusiast, anbefaler vi egen cykelhjelm.

Får man vand på træningspassene?
Vi tilbyder ikke drikkevand. Vand kan købes i vores supermarked, som ligger på Plaza Rambla. Man kan også købe vand i barerne. Vi anbefaler, at du ikke drikker vandet fra hanerne. Husk at drikke rigeligt med vand dernede, da både træning og varme tærer på væskebalancen.

Til toppen af siden.

Ophold og resortet

Hvordan foregår indcheckningen på Playitas?
Der er indcheckning kl. 15.00 og udcheckning senest kl. 11.00. Husk at have pas og billet klar ved indcheckningen. Din værelsesnøgle er et hotelkort, som du altid skal have på dig. Du får påsat et armbånd, som fremvises ved måltider. Her angives hvilke måltider, du har betalt for. Værelsesnøglen kan du betale med som kreditkort ved indkøb på hele Playitasområdet. Du betaler hele regningen ved udcheckning.

Findes der hæveautomat på området?
Ja, der findes en hæveautomat ved receptionen på Playitas Hotel.

Findes der en læge på hotellet?
Ved behov for hjælp tilbydes en privat jourhavende læge, der kommer til Playitas Aparthotel. Lægen kommer ved forespørgsel hverdage kl. 18.00 og i weekender kl. 16.00. Apollos personale formidler gerne denne service i forbindelse med sygdom. Nærmeste klinik findes i nabobyen Gran Tarajal.

Findes der lejligheder egnet for personer med bevægelseshinder?  
Ja, otte i alt. Disse skal forudbestilles.

Er der livreddere ved alle pools?
Ja.

Hvordan kommer man til nærmeste by?
Las Playitas by ligger ca. 10 minutter til fods derfra. Man kan nemt komme dertil via stranden, alternativt vejen rundt om hotelbygningen. Her finder du fire restauranter med meget god lokal mad. Gran Tarajal ligger ca. 5 km derfra. Man kan cykle, gå, tage en lokalbus eller taxa dertil.

Hvor kan man booke massage?
Tau Spa tilbyder behandlinger, sportsmassage, relaxafdeling og meget mere. Åbent 10.00-14.00 og 15.00-19.00.   

Hvad kan man købe i hotellets supermarked?
Supermarkedet ved Plaza Rambla har et begrænset udbud af mad. Her findes især drikkevarer og snacks, men også et lille udbud af dagligvarer, kød, fisk, frugt og grønt. Åbningstider 08.00-19.00. I nærområdet tilbydes et mindre SPAR supermarked i Las Playitas samt to stormarkeder i nabobyen Gran Tarajal.

Hvordan og hvornår kommer jeg i kontakt med Apollos personale på Playitas? 
Apollo Service Center ligger på Plaza Rambla. Åbningstiderne er 08.00-10.30 og 16.30-19.00.

Til toppen af siden.

Kost og måltider

Hvilke åbningstider gælder på buffetrestauranten for mig, som har bestilt morgenmad, halv- eller helpension?
Playitas Aparthotel:
Morgenmad: kl. 07.30-10.30.
Middag: kl. 18.45-21.15.

Playitas Hotel:
Morgenmad: kl. 07.30-10.30.
Frokost: kl. 13.00-15.00, serveres på hotellet.
Middag: kl. 19.00-21.30.

Findes der glutenfrit brød?
Ja, men oplys gerne om behov af dette før afrejse, så køkkenet kan forberede sig.

Hvad findes der i nærområdet, f.eks. restauranter, shopping m.m.? Udover Playitas' udbud af à la carte-restauranter, findes der fire restauranter i Las Playitas by, 10 minutter til fods derfra. Her serveres lokale tapas og fisk af høj kvalitet. I Gran Tarajal finder du flere hyggelige restauranter og caféer, men også lidt shopping. Søger du rigtig god shopping, anbefaler vi hovedstaden Puerto del Rosario.

Står der oplyst om madretterne er laktosefri/glutenfri ved buffeten?
Nej, men spørg gerne kokkene eller serveringspersonalet, hvis du er usikker.

Findes der vegansk mad?
Nej, ingen specialkost udover det som tilbydes fra salatbuffeten, og det der tilbydes som vegetarisk alternativ i buffetrestauranten.

Hvis man bestiller halvpension, inkluderer det så morgenmads- og middagsbuffet?  
Ja, morgenmads- og middagsbuffet er inkluderet.

Hvor spiser jeg frokost? 
På Plaza Rambla har vi altid en af restauranterne åbne til frokost. Barerne på Hotel og Aparthotel serverer enkle retter som salater, sandwiches, pizza og burgere. Har du lejlighed eller villa, kan du også lave mad selv. I Las Playitas findes der også nogle gode frokostrestauranter. 

Findes der særlige slankeprodukter? 
Ja, i supermarkedet.

Er der minibar på værelset?
Ja, det er der. Minibaren er ikke fyldt ved ankomst, hvis du ikke har forudbestilt dette. Forudbestil gerne indholdet på playitas.net/en/services/minibar.

Sidder vi sammen og spiser? 
Er I et større selskab eller en gruppe, anbefaler vi, at I forudbestiller dette. Ellers er der fri seating i restauranten ved den bygning, du bor i, hotel eller aparthotel.

 Til toppen af siden.

For familier

Hvornår arrangeres Kids Sports Academy?
Kids Sports Academy (KSA) arrangeres i skolernes ferier og er en sportsklub for børn fra 5 år. Det koster ingenting at deltage. Det findes en KSA-pakke man kan købe, der indeholder en taske, t-shirt i funktionsmateriale, vandflaske og nøglering. Her kan du læse mere om Kids Sports Academy.

Kan man aflevere sin 4-årige i børneklubben og deltage på en træningsuge?  
Børn som er fyldt 4 år er velkomne i børneklubben.

Er området meget kuperet?  
Playitas Hotel ligger på en bjergskråning, så det betyder, at området er kuperet. Der findes bl.a. elevatorer. Ellers er der ikke de store niveauforskelle. Der findes både ramper og trappetrin overalt.

Til toppen af siden.