Padelrejse med Swedish Padel Camp, Porto Myrina – powered by Playitas

Velkommen til en Padel tur i samarbejde med Swedish Padel Camp. Vi tager til Porto Myrina som ligger på Limnos, Grækenlands ottende største ø. Hotellet har tre nybyggede paddle-baner og ligger i flotte grønne omgivelser kun 2 km fra havnebyen Myrina – en uberørt og charmerende græsk by.

Porto Myrina - er en ny tilføjelse til vores Playitas familie, et sportshotel med fokus på en aktiv livsstil. Føler du dig mere træningstørstig end 4 timers padle om dagen, er der masser af muligheder for at dyrke forskellige former for sport.


Om padelrejsen

I en uge hjælper vi dig med at udvikle dit padelspil. Vi sætter fokus på teknik og kampspil, alt sammen i et vidunderligt miljø. Der er høj kvalitet på padlebaner, overnatning, mad og afslapning. Det er vigtigt for os at få alle til at føle sig velkomne og inkluderede. Vi er omhyggelige med detaljerne, så du får en skøn oplevelse sammen med os.

Udover en masse padel er der plads til sol, svømning, afslapning og et godt tilholdssted. Der er 0 meter til stranden, så en dukkert i det turkisblå hav er et must efter et par svedige padeltimer. I løbet af ugen vil vi også have en fælles vinsmagning, en udflugt til havnebyen med fælles frokost/middag og et spændende foredrag.


Hvem kan deltage?

Rejsen er velegnet fra begynder til en god motionist og konkurrencespiller. Vi lægger stor vægt på kommunikation og den enkelte person og at alle føler sig godt tilpas. Det betyder, at ingen behøver at føle sig alene på noget tidspunkt.

Dette er også en tur hvor du sagtens kan rejse alene afsted. Du vil med garanti møde nye venner, som du vil have det fantastisk med og sammen skabe minder for livet. Hvis du ønsker det, er det også muligt at dele værelse med en anden rejsende af samme køn, så du ikke skal betale for et enkeltværelse. Det oplyser du ved din tilmelding.


Padelprogram

Program 11 september  Program 18 september

Programmet er foreløbigt og ændringer kan forekomme

 

Om Swedish Padel Camp

Swedish Padel Camp drives af Petra og Håkan med base i Varberg, Sverige. Swedish Padel Camp har visionen, ”At få så mange mennesker som muligt i rørelse og få dem til at opdage de positive effekter heraf”. Træning skal være sjovt, enkelt og hårdt, og give glæde til den aktive livsstil. Petra og Håkan hjælper med at gøre træningen mindre kompliceret end den er, og hjælper folk ud af sin komfort zone. Swedish Padel Camp har manga års erfaring med at arrangere trænings- og grupperejser, med over 50 træningsrejser i bagagen.

Pris fra: 8.499,-

Dato:

11.-18. september 2022, 8.499,- UDSOLGT

18.-25. september 2022, 8.499,- UDSOLGT

Hotel: Porto Myrina - powered by Playitas

Afrejselufthavn: København

Inkluderet i rejsen:

  • Fly tur/retur inkl. bagage og mad
  • Transfer tur/retur
  • Delt dobbeltværelse
  • Halvpension (morgenmad og aftensmad)
  • 3-4 timers padel om dagen

*Eneværelsestillæg: 2.349,-

Begrænset antal pladser!

Kontakt os:

sports@apollorejser.dk


Om instruktørerne og hotellet


Instruktører på rejsen

Svensk Padel Camp drives af Petra og Håkan fra Sverige, Varberg. Svensk Padel Camp er en del af Golden Wellness AB, som har mange års erfaring med at arrangere træningsrejser.

Håkan Johansson - Certificeret padel - og tennistræner med over 30 års erfaring som fuldtidstræner. Certificeret mental coach. Håkan uddanner selv andre trænere og instruktører indenfor forskellige sportsgrene på eliteniveau, hvilket han har gjort i mange år. Håkan arbejder desuden med event- og træningsvirksomheden Golden Wellness AB.

Petra Alm-Johansson - Personlig Træner og diætist. Over 25 års erfaring som gruppetræningsinstruktør. Foredragsholder, sundhedsinspirator og fitnesstræner for forskellige elitehold i Sverige. Arbejder med event- og træningsvirksomheden Golden Wellness AB.

Kalle Johansson - Certificeret padel- og tennistræner. Elitespiller i tennis. Erfaring med at instruere grupper i både Sverige og udlandet. Arbejder sideløbende med sit studie indenfor træning, hos familiefirmaet Golden Wellness AB både som padletræner, tennistræner og fitnesstræner.

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner. 

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas »​