Yogalistic & CaribouYoga Week – Porto Plomari

Gæsteinstruktørerne, Maria Ekman (Yogalistic) og Karin Örnborg (CaribouYoga) besøger vores nybyggede hotel, Mondo Boutique - Porto Plomari i Grækenland. Her kan du gratis deltage i en uge fyldt med yoga sessions, hvor fokus vil være på krop, sjæl, sundhed og bevægelse. Maria og Karin underviser i alt fra ekspressiv yoga, stærk Vinyasa Flow til blød og langsom yin yoga. Deltagerne vil få en oplevelse i at føle dig stærk og rolig. Vi har en permissiv, åben og moderne tilgang i vores præsentation af yoga på alle niveauer og appellerer til mange forskellige individer.

Ugen der handler om yoga og bevægelse

Maria og Karin vil tilbyde to udviklende yogasessioner om dagen, i form af en morgen session og en session midt på dagen eller om aftenen. For dem der vil, tager de dig også med på vandre- eller løbeturer i løbet af ugen.

Der vil også være workshops (introduktion til yoga og mobilitetsøvelser). Mobilitetsøvelser værdsættes af mange, bl.a. løbere og andre typer af atleter og motionister.

Som deltager vil du få en oplevelse af at føle dig stærk og rolig og der yogaen præsenteres med en tilgang der er åben og moderne.

Ugeprogram

Her ser du ugens program. Programmet er foreløbigt, og tiderne kan justeres afhængig af vejr og faciliteter.

Ugens program

Hvem kan deltage?

Denne rejse er for dig der kan lide yoga. Rejsen er for alle fra begyndere til øvede, holdene er tilpasset alle niveauer og appellerer til mange forskellige individer.
Dette er en rejse, du kan tage på på egen hånd, som par eller med venner.

Hvordan bestiller jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig der bor på hotellet. Klik på det blå bookinglink til højre og gå til den aktuelle dato for yogaugen. Book din rejse! Ingen tilmelding er påkrævet for at deltage i træningsugen.

Information om ugen

Pris: træningen i løbet af ugen er gratis og er inkluderet i prisen på rejsen. Book en rejse med os til dette hotel og denne uge for at deltage.

Dato: 3.-10. oktober 2021

Afrejselufthavn: København

Hotel: Mondo Boutique Porto Plomari

Dette er inkluderet:

  • Holdtræning er gratis
  • Professionelle gæsteinstruktører
  • Hotel- og træningsfaciliteter i topklasse
  • For alle niveauer - alle kan deltage
  • Træning, sol og samvær

 

Book hotel og deltag gratis 

Se alle vores træningsuger og holdtræninger

Holdbeskrivelser

Yoga Flow er en mobilitetssession, hvor både core- og yogaøvelser skaber en strøm af strækning og styrke, men som også giver balance og stabilitet.
 

Yin Yoga er et roligt og stille hold, der øger din fleksibilitet og giver dig ro i krop og sind.
 

Mobility Drills er et bredt accepteret koncept. hvor vi arbejder med de komplekse strukturer, lag og dele af kroppen, såsom muskler, sener, bindevæv og led. For at øge både mobilitet og styrke skal du lære, at forhindre skader og finde veje i kroppens kæder, der får os til at bevæge os mere med flow og lethed!


Vinyasa Flow er et fritflydende og kreativt designet yoga. I dag er det den mest værdsatte form for yoga.


Om instruktørerne og hotellet


 

Maria Ekman fra Sverige har lang erfaring med at hjælp menneskers kroppe til bevægelse gennem yoga og dans. Yoga med Maria er som en rejse, hvor krop og musik kombineres i en sensuel og flydende positionsændring. Hun motiveres af at arbejde med et frit, kreativt og flydende udtryk. Maria er også dygtig indenfor Yin yoga med de værdsatte og nyttige mobilitetsøvelser. Sammen med tre kolleger driver hun nu den moderne yogaklub Yogalistic Studio i  svenske Västerås. Sammen har de et rigt udvalg af forskellige yogaklasser. Marias og kollegaernes filosofi er baseret på en holistisk tilgang, der sigter mod at være det naturlige valg for dem, der ønsker at udvikle lydfysik og mental sundhed gennem yogarelateret træning.

Instagram @yogalistic.maria 

Svenske Karin Örnborg har altid elsket bevægelse, hun er stærk og har erfaring med klatring, gymnastik, vandreture og løb. For kun fem år siden startede en voksende interesse for Yoga, da den havde en form for bevægelse, som Karin aldrig havde stødt på før. Med flydende stærke øvelser kombineret med musik og dans blev yoga en livsstil.

Selvom yoga er en stor del af livet, arbejder Karin fuld tid på et videnskabscenter, hvor hun som videnskabspædagog uddanner børn og voksne inden for naturvidenskab og bæredygtig udvikling, hvilket er et emne hun brænder for. Derudover driver Karin Caribou yogastudio i nærheden af Kungsbacka, syd for Göteborg. Karin holder også praktiske workshops og gæstetræninger med sine klasser ved forskellige yogabegivenheder. Hun har en sprudlende og inspirerende ledelsesstil og personlighed.

Instagram @caribouyoga


Om hotellet

Porto Plomari er Apollos nyeste tilføjelse til Apollo Mondo Boutique-familien. Med respekt og kærlighed til stedets historie har vi skabt et unikt boutiquehotel i industrielt design med moderne funktioner. Her kombineres unik design med en autentisk og ægte følelse. Hotellet ligger lige ved Det Ægæiske Hav i udkanten af landsbyen Plomari. I midten af hotellet ligger infinity-poolen med udsigt over havet. 

 

Læs mere om hotellet her.