Yoga Week - for krop & sjæl

I en verden, hvor alt er i bevægelse, er yoga en nuværende pause. Denne yogauge i Egypten bliver en balance mellem stilhed, bevægelse, lethed og udfordring. Gæsteinstruktøren Jannie Maria ser det som en ærefuld opgave at guide alle deltagere gennem yogauniverset, hvor man kan opleve, hvordan krop og sind interagerer for at skabe en ro. Alle kan være med! 

Holdbeskrivelser

Hatha yoga - er grundlæggende for alle yogastillinger. Fokus på klassiske yogastillinger, meditation og vejrtrækning. "Ha" betyder sol og "tha" betyder måne. Hatha repræsenterer livets modsætninger - yin og yang, maskulin og feminin, mørk og lys. Hatha yoga forsøger at balancere kræfter, der er i modsætning til hinanden.

Mindful yoga - er en traditionel Hatha yoga, hvor mindfulness spiller en central rolle.

Vinyasa yoga - er en dynamisk form for yoga, hvor yogastillingerne er sat sammen i korte eller lange sekvenser.

Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst.

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage og træningen/yogaen tilpasses gruppen. Der er også plads til nybegynderen. Du skal være fyldt 15 år for at kunne deltage. 

Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt og til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen/yogaen.

Info om ugen

Pris: Deltagelse i yogaen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato & hotel:

Dette indgår:           

  • Yoga med Jannie Maria Mariager
  • Hotel & træningsresort i topklasse

Book Aqua Vista - powered by Playitas

Kontakt os:
Mail: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren

 

Om Jannie Maria Mariager,

Jeg hedder Jannie Maria Mariager, er 40 år og har undervist i yoga siden jeg var 30 år. Jeg trænede i Indien på en Ashram, hvor jeg boede og underviste i flere perioder af mit liv. Jeg mediterer og dyrker yoga hver morgen, fordi det gør mig glad. Min familie og jeg bor på en lille ø i Danmark. Her underviser jeg i yoga og har min egen klinik, hvor jeg arbejder med mennesker med spiseforstyrrelser.

Instagram: janniemariayoga


Om hotellet

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

 

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas