Yoga og mindfulness med Rikke Berg

Kraftfuldt men også afslappende. Styrkende både psykisk og fysisk.

Opnå balance gennem mindfulness, åndedrætsøvelser og yoga. Både yoga og mindfulness handler om at finde styrken i sig selv, i ens krop og i sit sind. Yoga er fysiske øvelser. Mindfulness er mental- og nærværstræning, primært gennem meditation og åndedrætsøvelser. Sammen er de styrkende for dit ”jeg”, din selvtillid og dit selvværd... og du får en masse fysisk træning.

Du behøver hverken at være smidig eller have forudgående kendskab til mindfulness og yoga for at deltage. Undervisningen tilpasses, så det bliver en udfordring for alle niveauer. Det vigtigste er, at du er nysgerrig.

 


Holdbeskrivelser

Mindful morgenyoga:
Yoga, meditation og åndedrætsøvelser. En yogaklasse inspireret fra forskellige yoga traditioner som Hatha, Astanga og Flow. Der vil være både fysik, stræk, åndedræt, og meditationer.
Denne time vil have fokus på at åbne dit sind mere op for verden og dagen med et samtidig indre fokus.
 

Mindful eftermiddagsyoga:
Yoga, meditation og åndedrætsøvelser. En yogaklasse inspireret fra forskellige yoga traditioner som Hatha, Astanga og Flow. Der vil være både fysik, stræk, åndedræt, og meditationer.
Denne time vil have lidt ekstra fokus på at lukke dit sind mere ned for dagens indtryk og øge dit indre fokus på egenomsorg. 


Program

Program oktober Program februar

Info om ugen

Pris: Al træning i ugen er gratis og indgår i prisen, når du booker en rejse til det aktuelle hotel i samme uge, som gæstetræningen foregår.

Dato: 
18. okt. -1. nov. 2021
4.-18. feb. 2022

Afrejsedestinationer: Stockholm, Göteborg & København. 

Hotel: Playitas Resort

Dette er inkluderet:

  • Al træning i løbet af ugen med gæsteinstruktør Rikke Berg.
  • Hotel & træningsresort i topklasse

Book

Spørgsmål? Send en mail!


Rikke Berg

Jeg hedder Rikke, og jeg lover at lære dig både afslappende og kraftfuld yoga, der styrker både din krop og dit sind. Jeg bor i vidunderlige København, men elsker Spanien, som jeg boede i, da jeg var yngre. Jeg har en baggrund inden for psykologi og driver mit eget firma, SoSimple, hvor jeg arbejder med mindfull leadership for høj ydeevne, i det private såvel som arbejdsliv.

 

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs meget mere om dette hotel og alle faciliteterne her »​