Yoga og meditation 21. marts – 4. april 2019

Velkommen til en uge med ekstra meget yoga på programmet. Vi træner Ashtanga Vinyasa yoga, en dynamisk form for yoga, samt Yin Yoga hvor vi genopretter og opbygger kroppen. Instruktør Sara Lundkvist der bruger meget tid i Indien, hvor hun både instruerer og videreudvikler sin egen yoga, guider os igennem øvelserne i denne uge. 

Hver morgen startes med Ashtanga vinyasa yoga, der har fokus på det fysiske i yoga. Et Ashtanga hold tager ca. 75 - 90 minutter at gennemføre. Nogle aftener afslutter vi med Yinyoga, som er en meditativ form for yoga. Læs mere om de forskellige yogaformer herunder.

Om yogaen

Ashtanga vinyasa yoga  - er en dynamisk form for yoga, der har fokus på interaktionen mellem vejrtrækning og bevægelse. Denne yogaform kræver fysisk udholdenhed, men vha. forskellige hjælpemidler som reb og yogablokke, så tilpasser du det efter dit niveau. Et bestemt antal positioner udføres i en bestemt rækkefølge med solhilsnen som base. Ved at gentage samme rækkefølge hver dag giver du kroppen forudsætningen for virkelig at komme ind i stillinger, og du kan vende din opmærksomhed mere og mere indad.

Yin Yoga, meditation og afslapning – regenerering for krop & sind
Vi afslutter nogle aftener med Yin Yoga, hvor vi har fokus på regenerering af kroppen. Vores bindevæv, der omslutter kroppens muskler, kan blive tørt, hvilket leder til stivhed i musklerne. Gennem forskellige positioner i længere tid hjælper vi kroppen med at åbne op og strække ud. Yin Yoga positionerne udføres siddende eller liggende med stor fokus på hofterne og den nedre del af ryggen. Målet er at slappe af både fysisk og mentalt. Timen afsluttes med meditation og afslapning.

Program for ugen

Se program

Bemærk! Foreløbigt program hvor ændringer kan komme.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Du skal bare booke en uge på hotellet i den uge, hvor træningsugen foregår. Du deltager nemlig ganske gratis, når du bor på hotellet, og tilmelding kræves ikke.

Info om ugen

Pris: Al træning er gratis. Bare book din rejse til hotellet den uge med os

Dato: 21. marts - 4. april 2019

Hotel: Aqua Vista, Hurghada

Om ugen:

  • Gratis hold med professionel instruktør
  • Træning og ferie i et! 
  • ​Alle kan deltage
  • Bo på fine sportshotel Aqua Vista 

Spørgsmål? Mail os!

Book hotellet

Se alle træningsuger på træningskalenderen her


Om Sara Lundkvist

Sara Lundkvist er en glad og jordnær pige. I starten brugte hun yogaen til at komplementere anden træning som fx kampsport og styrketræning. Men de seneste år er hun dykket dybt ned i yogafilosofien der, udover det fysiske, også inkluderer mindfulness og meditation. Om vinteren bor hun i yogaens hjemland, Indien, hvor hun både instruerer og videreudvikler sin egen yoga. 

Om Aqua Vista

Vores nye Apollo Sports-hotel Aqua Vista tilbyder alt, hvad du måtte ønske dig i forhold til en sol- og træningsferie. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt Afrikas største fitness med alt det nyeste udstyr. Deltag i holdtræninger med instruktør hver dag, træn din serv på tennisbanen eller udvikl din løbeteknik på den nye sprintbane.

Vi forbeholder os retten til at justere i programmet og tilpasse tiderne ift. de øvrige hold. Alle hold er gratis og det endelige program kan du se på hotellet. Læs mere om Aqua Vista.