Yoga & Meditation med Riyas Babu

Vi kan med stolthed præsentere en international gæstetræner på vores nybyggede Mondo Boutique - Porto Plomari i Grækenland denne sommer. Ved flere lejligheder får vi besøg af den erfarne indiske yogalærer Riyas Babu, der driver yogacentret Satwik School of Yoga i Indien. Riyas vil guide os i meditation, klassisk hada yoga, yogafilosofi, Pranyama og Yinyoga. Vores fitnessrum er udendørs med udsigt over havet. Hvis du kan lide yoga, fred og ro, indkvartering og mad i høj kvalitet, vil du ikke gå glip af dette.

Riyas Babu har en dyb lidenskab og viden om de forskellige aspekter af yogapraksis. Han har trænet og instrueret i mange lande og har næsten 20 års erfaring i yogaliv. Riyas Babu er, lever og underviser i yoga. Og han er god til det! Riyas har også arbejdet som journalist og skrevet romanen 'I landet af længsel'. Riyas Babu er også grundlægger af "The Varkala International Yoga Festival" samt driver Satwik School of Yoga and Meditation i Varkala, Indien.

Yogaen

I løbet af ugerne praktiserer vi klassisk Hatha Yoga, Yoga Filosofi, Riyas taler om grundlaget for hinduisme, meditation, Pranayama og Yin Yoga.

Om programmet

Her ser du snart denne uges program. Programmet er foreløbigt, og tiderne kan justeres på stedet for at passe til vejr og lokaler.

Program 1.-8. august Program 8.-15. august

 

Hvem kan deltage?

Denne rejse er for dem, der kan lide yoga. Rejsen er for alle fra begyndere til erfarne. Riyas vil tilpasse sig deltagernes niveauer.

  Om Riyas Babu

   Riyas, bosiddende i Kerala, underviser i yoga, meditation og filosofi
   med 18 år erfaring rundt om i verden. Driver Satwik School of Yoga
   (Varkala) og underviser yoga om sommeren i Bergen, Norge.

Info om ugen

Pris: Al træning i ugen er gratis og er inkluderet i prisen på turen. Bare book en tur med os til dette hotel denne uge.

Dato: 

  • 1.-8. august 2021
  • 8.-15. august 2021

Hotel: 

Mondo Boutique Porto Plomari

Dette er inkluderet:

  • Al træning er gratis
  • Professionel gæsteinstruktør
  • Hotel- og træningsfaciliteter i topklasse
  • For alle niveauer - alle kan deltage
  • Træning, sol og samvær

 

Spørgsmål? Send en mail!

Book Porto Plomari

Om hotellet

Porto Plomari er Apollos nyeste tilføjelse til Apollo Mondo Boutique-familien. Med respekt og kærlighed til stedets historie har vi skabt et unikt boutiquehotel i industrielt design med moderne funktioner. Her kombineres unik design med en autentisk og ægte følelse. Hotellet ligger lige ved Det Ægæiske Hav i udkanten af landsbyen Plomari. I midten af hotellet ligger infinity-poolen med udsigt over havet. Stranden er på begge sider af hotellet, en stenstrand og en blandet strand. Hotellet har en restaurant og en poolbar.