Yoga med Ulrika Friberg, Yogaheart

Velkommen til en uge med en masse yoga på programmet. Al træning er gratis og inkluderet i rejsens pris. Vi træner blød Hathaflow om morgenen og yinyoga om eftermiddagen. Vores gæsteinstruktør Ulrika Friberg fra Studio Yogaheart i Göteborg har mere end 15 års erfaring og en uge med yoga vil øge dit velvære, give dig ny styrke og energi.

Vi tilbyder to yoga sessioner per dag. Morgenyogaen er en blød hathaflow - hvilket betyder at niveauet er tilpasset så alle kan deltage. Aftenklassen er yinyoga, som også er tilpasset, så alle bør kunne deltage.


Om træningen/yogaen

Blød hathaflow - Her kan du øve bløde, fysiske positioner i kombination med klassisk yoga vejrtrækning. En vidunderlig start på dagen. Skaber nye strømme, glad energi, styrke og fleksibilitet.

Yinyoga - Rolig, dyb og gavnlig yoga med fokus på kroppens bindevæv. Du vejledes i at indstille kroppens muskler, så bindevævet kan trænes og strækkes på en mild måde. Alle kan deltage, både dig som er nybegyndere, men også de mest erfarne.


Hvem kan deltage               

Alle kan deltage! Vores sports hoteller er velegnede til alle, der kan lide en aktiv ferie og en aktiv livsstil. Rejser du dig selv? Med os er du aldrig alene. På et sports-hotel er det altid nemt at finde træningskammerater og ligesindede mennesker, uanset om du rejser alene, sammen med venner eller som familie. Kom og vær med på en træningsuge, hvor du deltager i det, du kan lide, prøver nyt, når du vil eller bare slapper af hver dag.


Program

Hver session er omkring 55 minutter. Alle yoga klasser tilbydes udover ordinært sport & aktivitetsprogram på hotellet.

Morgenyoga dagligt kl 08:00
Eftermiddagyoga dagligt kl 17:00
Ulrika Friberg tilbyder også privatlektioner i løbet af ugen (bestilles på hotellet).   

Info om ugen

Pris: Al træning er gratis. Bare book din rejse med os til hotellet i de respektive uger.

Datoer: 

  • 9-16 aug Cavo Spada Kreta
  • 11-18 nov La Pared, Fuerteventura

Hoteller: Cavo Spada, Kreta & La Pared, Fuerteventura

Dette er inkluderet:

  • Al yoga er gratis
  • Book blot fly og hotel
  • Professionelle instruktører
  • Hotel- og træningsfaciliteter i topklasse
  • For alle niveauer - alle kan deltage
  • Træning, sol og samvær.

Spørgsmål? Kontakt os!

Book Cavo Spada, Kreta

Book La Pared, Fuerteventura


Om Ulrika Friberg og Studio Yogaheart 

Ulrika har over 15 års erfaring i at lede gruppetræning og undervisning i større og mindre yogakurser. I de sidste 20 år har hun studeret og praktiseret flere forskellige yoga stilarter / traditioner.

Ulrika har gennem årene undervist i forskellige yogastudier, større og mindre, og i begyndelsen af 2016 startede hun sin egen virksomhed Yogaheart. Ulrika udstråler en stor taknemmelighed for muligheden for at dele yoga, fællesskab, samtale og glæde med dejlige medmennesker. I sommeren 2017 blev dørene til hendes eget yoga-studie i Göteborg, Studio Yogaheart, åbnet.