Yoga, Dans & Holistisk træning

I denne uge gæster Maria Ekman Playitas, hvor der er fokus på krop og sjæl gennem alt fra Vinyasa Flow til rolig Yin Yoga.

Vi har fokus på at give dig som deltager en oplevelse for både krop og sind. Maria har et åbent og moderne forhold til yoga, og her er der plads til alle niveauer.

Ud over yoga er der en masse aktiviteter på Playitas Resort. Du kan prøve og surfe, deltage i de daglige træningshold, træne i fitness, vandre i bjerge eller spille tennis.


Holdbeskrivelse og program

Gæstetræningsprogram
Der kræves ingen tilmelding. 

14-21 maj 2019

6-13 aug 2019

Holdbeskrivelser

 • Yoga Flow - Fokus på øvelser med core og yogaøvelser der tilsammen skaber et flow af stræk, styrke, balance og stabilitet.
 • Yin Yoga - et rolig og stille hold, der øger din fleksibilitet og giver dig ro i krop og sjæl.
 • Dance Flow Yoga - enkle og flydende bevægelser 
 • Gentle Spine Yoga - skønt hold for ryggen
 • Dance Flow Yoga, enkle og flydende bevægelser 

 


Hvor booker jeg og hvad koster det?

Det er gratis for dig, der er gæst på Playitas Resort. Bestil bare rejsen til hotellet i den uge, du gerne vil være med på. Der kræves ikke nogen tilmeldning. 


Hvem kan deltage? Hvem passer hotellet til?

Vores sportshoteller er velegnede til alle, der kan lide en aktiv ferie og en aktiv livsstil. Rejser du med dig selv? Med os er du aldrig alene. På et sportshotel er det altid nemt at finde træningskammerater og ligesindede mennesker, uanset om du rejser selv, i et par, sammen med venner eller med familie. Kom med os på en spændende ferie og træningsuge, hvor du deltager i det, du kan lide, test nye ting når du vil eller bare slap af ved den dejlige pool.


Om Maria Ekman

Maria driver Yogalistic Studio i Västerås til hverdag. Hun har tidligere leveret yoga og holistisk træning til mange store kæder i Sverige og på forskellige rejser og retreats.

Info om ugen

Pris: Al træning med Maria er gratis og indgår, når du er gæst på Playitas. Book bare rejsen til hotellet med os den uge.

Dat0: 

 • 14-21 maj 2019 (Playitas)
 • 6-13 aug 2019 (foregår på La Pared)

Hotel: Playitas Resort

Det her indgår:

 • Al træning er gratis
 • Book bare fly og hotel til hotellet
 • Professionel gæsteinstruktør
 • Hotel- og træningsanlæg i topklasse
 • For alle niveuaer - alle kan deltage
 • Træning, sol og samvær

Spørgsmål? Mail os her!Book hotellet her

Se alle træningsuger og gæstetræninger her


Om La Pared

Kom ned og nyd de fantastiske omgivelser, som La Pared ligger i. Apollos sportshotel på Fuerteventuras vestkyst er perfekt til dem, der ønsker at slappe af i et behageligt træningsmiljø. Alle hold i ugens træningsprogram er inkluderet for dem, der booker en tur og bor hos La Pared - powered by Playitas i den aktuelle periode.

Altid på La Pared 
Hele året tilbyder vi gratis holdtræningstimer som HIT, yoga, vandreture og funktionel træning mv. Der er også et veludstyret motionscenter med udsigt over det bjergrige lavandskab. Her er der også mulighed for at spille tennis, og vi kan anbefale at vandre eller løbe i de magiske bjerge. Du kan også slappe af i saunaen eller i den opvarmede udendørs jacuzzi - eller selvfølgelig ved den dejlige pool. Du kan også prøve surfing på den gode surferstrand lige ved hotellet. På hotellet er der også cykeludlejning med mulighed for at leje mountainbikes og landevejscykler. Her kan du læse mere om træning på La Pared.