Wellness Week med Malena Kindgren - Porto Plomari

Få ny energi med en vidunderlig uge i selskab med vores populære gæsteinstruktør Malene Kindgren. Denne uge byder på en god blanding af yoga og træning i lækre omgivelser på Porto Plomari på Lesvos.

I løbet af ugen tilbyder vi styrkende og inspirerende træning. Træningen er tilpasset, så alle kan deltage efter egen evne med fokus på glæde, varme og energi. Træning arrangeres af gæstinstruktør Malena Kindgren.

Om træningsugen med Malene Kindgren

Denne uge tilbyder svenske Malene et varieret program som indeholder at fra rolige meditations- og yogaøvelser til funktionelle træningsøvelser. Træningen består af en kombination af holdtræninger med både styrke- og pulstræning og foregår både med og uden udstyr.

Om programmet

Programmet er foreløbigt, og tiderne kan justeres på stedet for at passe til vejr og lokaler.

Program 25 juli 2021

Hvem kan deltage?

Denne rejse er for dig, der kan lide at træne og synes, at en aktiv livsstil vigtig. Rejsen er for både begyndere og øvede. Malene vil tilpasser sig altid deltagernes niveau.

Information om ugen

Træningen er gratis.  Book blot rejsen med os til hotellet den pågældende uge og deltag.

Dato: 

  • 25 jul – 1 aug 2021

Hotel: 

Mondo Boutique Porto Plomari

Afrejselufthavn: København

Rejsemål: Lesvos

Det er inkluderet:

  • Træning med Malene
  • Professionel gæsteinstruktør
  • Hotel- og træningsfaciliteter i topklasse
  • For alle niveauer - alle kan deltage
  • Træning, sol og samvær

Spørgsmål? Send os en mail.

Book Porto Plomari

Se alle vores træningsuger og holdtræninger

Holdbeskrivelser


Om instruktøren og hotellet


 

Om Malena Kindgren

Svenske Malena Kindgren er uddannet wellness-konsulent og fitness-træner fra Bosön. Hun har mange års erfaring som træningsinstruktør og er en international ambassadør for Apollo Sports. I Sverige driver Malena sundhedsfirmaet Coach MK Fitness med fokus på wellness og inspirerer andre til glæde og sundhed.

Om Porto Plomari

Om Porto Plomari

Porto Plomari er et nybygget hotel, smukt placeret lige ved havet. Hotellet er blandt vores Apollo Mondo Boutique-hoteller. Med respekt for stedets historie har vi skabt et unikt boutique hotel i industrielt design og med sans for detaljerne. Centralt placeret finder man hotellets infinity-pool, hvorfra man kan nyde den smukke udsigt over Det Ægæiske Hav. Hotellet består også af en platform til udendørs træning, og herfra kan man også dyrke yoga i den rolige atmosfære med havudsigt. Desuden kan man træne i det nye fitnesscenter eller spille padeltennis.

Læs meget mere om dette enestående hotel og alle faciliteterne her »