Vandrerejse i Kappadokien

Tag med på en vandrerejse til magiske Kappadokien – stedet er kendt for sine mystiske stenformationer, grotter og luftballoner. Vi vandrer i 3 dage i Kappadokiens fascinerende landskab, blandt grotter (fairy chimneys) og stenkirker hugget i porøse lavasten.

Vi vandrer i Kappadokiens fascinerende miljøer blandt grotter kaldet ”Fairy chimneys” og hemmelige dale. Kappadokien tilbyder faktisk nogle af de mest fascinerende vandreture i verden. De berømte byer og det fantastiske landskab er bedst at nyde til fods. Vores vandre-weekend i dette område med grottehuse og surrealistiske bjergformationer bliver et minde for livet. 


Om vandringen og ugen

Vandringen er af moderat sværhedsgrad* og er generelt mellem 4 og 6 timer hver dag. Der er også tid til at besøge nogle af de attraktive byer på vejen. Det meste er inkluderet, og du kan forvente en oplevelse ud over det sædvanlige.

*Moderat svær vandretur, graderet til Niveau B  (a: enkel, b: moderat, c: anstrængende). Visse stier er med relativt teknisk vandring (sten, trapper og rullegrus).

Se program


Ophold og måltider

Vi bor på lokalt 3-stjernet ”boutique” hotel Holiday Cave i byen Göreme. Her bor vi flot ud fra et lokalt perspektiv, hvor vi også indtager den inkluderede morgenmad, inden vores lange heldage. Alle værelser er med privat brus og toilet. Aircondition. Morgenmad og middag serveres på hotellet. Der er frokost på lokale restauranter afhængig af hvor, vi befinder os. Alle måltider indgår.


Guider

Vi guides af professionelle engelsktalende lokalguider fra Middle Earth. Med 20 års erfaring i området tilbyder vi professionelle licenserede guider, der kender hver en grotte, hver en stig og hvert et hjørne i Kappadokien. Desuden ved de, hvor du kan nyde den bedste frokost, får den bedste udsigt eller bedste friskpressede granatæblejuice i byen. Med på rejsen følger altid en svensktalende Apollo Sports-repræsentant.


Om Kappadokien 

Resterne af vulkanudbrud for millioner af år siden, formet af vind og regn, har dannet et af naturens mest spektakulære mesterværker: Spektakulære klippeformationer, kaldet "fairy chimneys". Dannet af persere, romere, byzantinske og osmanniske civilisationer, er mange af disse grotter stadig dekoreret med ikoner og vægmalerier fra den tidlige kristendom. Kappadokien er rig på historie og fuld af naturlige vidundere! Som at vandre i et eventyr.


 

Pris: fra 7.998 kr

Dato: 7.-11. april 2021 

Afrejselufthavn: København

I prisen indgår:

 • Fly tur/retur (via Istanbul) fra København med måltid eller snack
 • 30 kg indchecket bagage 
 • Transfer fra og til lufthavnen i Kappadokien
 • Delt dobbeltværelse på hotel i Göreme
 • Engelsktalende lokalguide
 • Svensktalende Apollo Sports-repræsentant
 • Tre heldages vandring
 • Tre dages shuttle service
 • Helpension: Morgenmad dag 2-5, frokost dag 2-4, middag dag 1-4

​​* Enkeltværelsestillæg 1.350,-

Mod betaling:

 • Sodavand og alkoholdige drikkevarer til måltider
 • Drikkepenge til lokalguide
 • Entré til historiske seværdigheder samt museum
   

Værd at vide om Apollo Sports-rejser med rutefly

Book

Begrænset antal pladser!

Kontakt os: 
Mail: sports@apollorejser.dk

Flytider, pas, visum

Pakkeliste

Se hvad tidligere deltagere synes om rejsen


Om maden

Den lokale mad er en rejse for sig selv, både morgenmaden, frokosten og aftensmaden giver smagsløgene en kulinarisk oplevelse. Vi nyder klassisk tyrkisk morgenmad med oste, æg, oliven, frugt og grønsager. Til frokost spiser vi på lokale restauranter, som alle byder på sine egne lokale specialiteter. Om aftenen spiser vi lokal "gourmetmad". Der findes ingen risiko for at du går sulten i seng. Maden er i verdensklasse, og det meste, vi spiser på restauranterne, er lokaldyrket.


Luftballon

Noget der er helt unikt for Kappadokien er de tidlige morgenflyvninger med varmluftsballon, og det mageløse landskab skaber en unik og mystisk atmosfære i Kappadokien-regionen! For dig, som har lyst, kan vi tilbyde mulighed for at flyve i luftballon en morgen. Prisen for at flyve i luftballon ligger på 165 EUR i kontanter eller 175 EUR, hvis du betaler med kort. Du kan tilmelde dig direkte på destinationen under den første middag.


Hvornår skal man rejse?

Det bedste tidspunkt at tage hertil, er mellem april og juni samt september og oktober. Marts og november er også gode tidspunkter.