Løbetræning med Urban Tribes

I samarbejde med svenske Urban Tribes får flere af vores Apollo Sports- og Apollo Mondo-hoteller besøg af deres dygtige instruktører. Ugen er krydret foruden hotellets normale program med løbsspecifik holdtræning. Al løbetræning er gratis, og ugens mål er at give alle deltagere en fantastisk løbeoplevelse. Fordelene er mange, men dels for at blive en bedre løber, at møde andre løbere på hotellet samt opleve mere end bare en sol og strand. Bagefter vil du med garanti føle dig bedre, stærkere og frem for alt gladere som løber.

Alle kan være med uanset kondition eller hurtighed – Urban Tribes er specialister i at gøre løb sjovt og lettilgængeligt for alle.

Hvordan ser træningsugen ud?

Træningsugen består af forskellige morgen- og eftermiddagssessioner, nogle dage kan du deltage i to sessioner om dagen. Vågn op tidligt om morgenen og start med en løbetur, og når solen er stået op, kan du afslutte med udstrækning inden morgenmaden. Sessionerne afholdes på svensk og engelsk (ved behov), og alle fra 15 år kan deltage.

Medbring tøj, der er tilpasset løb, vand/vandflaske, energibarer hvis det er nødvendigt og godt humør. Vi tage forbehold for ændringer i programmet. Opdateret program med mødesteder kan ses ved ankomst på transferbussen eller ved check-in.

Program

Holdbeskrivelser

Start2Run - ca. 2 km (45 min.)
For dem, der vil igang med at løbe. Løbeteknik blandet med løb/gang, balance og enkle styrkeøvelser. 
Træningsform: Ingen

Run Proud - ca. 3,5-4,5 km (45 min.)
For dem der vil finde glæden ved løb. Løbeteknik blandes med løb/lettere tempotræning og styrke. Perfekt for dem som vil deltage i løbeevents på 5 km i fremtiden. 
Træningsform: Du kan løbe 10 minutter uden stop

Run Happy - ca. 6-8 km (45 min.)
For dem der elsker at løbe. Dette er udfordrende interval-/fartlegstræning, hvor glæden ved løb er hele oplevelsen. For dem hvor erfaring og hurtighed varierer. Uanset niveau, fra semi-elite/erfaren til den lidt nyere løber finder de flesre sin plads i denne gruppe. Sessionen varer ca. 60 min inkl. opvarmning og afjogning.

Strong – Stations-træning (45-60 min.)
For dem som ønsker alsidig træning. Løbeintervaller, styrke, løbetræning og smidighed fordeles over 4 stationer. Kan tilpasses i det omfang, at opvarmningen kan indeholde løb/jogging/gåture eller stillestående øvelser på stedet.
Træningsform: Ingen

Hvordan booker jeg, og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i samme uge. For at booke skal du klikke på bookinglinket og gå til den aktuelle dato for træningsugen. Herfra skal du bare booke din rejse. Det kræver ingen tilmelding for at deltage.

Om Urban Tribes

Hos Urban Tribes elsker vi løb. Vi uddanner løbetrænere og tilbyder professionel holdløb for virksomheder. Med vores viden og lange erfaring hjælper vi mennesker og virksomheder med at have det godt, udvikle sig og blive mere aktive. Vi tror på at skabe en bedre verden gennem bevægelse og løb - noget vi vil gøre både let og tilgængeligt, så så mange som muligt får chancen for at løbe.

Info om ugen

Pris: Al træning i ugen er gratis og indgår i prisen, når du booker en rejse til det aktuelle hotel i samme uge som gæstetræningen foregår.

Dato & hoteller:
26. nov. - 3. dec. 2021, La Pared - powered by Playitas

Afrejsedestinationer:
Stockholm, Göteborg & København

Dette er inkluderet:

  • Al træning i løbet af ugen med gæsteinstruktører fra Urban Tribes 
  • Hotel & træningsresort i topklasse

Book La Pared - powered by Playitas

Spørgsmål? Send en mail!


Om hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs meget mere om dette hotel og alle faciliteterne her »​