Løberejser med Urban Tribes - Træn gratis!

I udvalgte uger besøger løbetrænere fra det svenske Urban Tribes nogle af vores Apollos Sports- og Apollo Mondo-hoteller. Al løbetræning er gratis, og målet med ugen er at give deltagerne en fantastisk løbeoplevelse. Efterfølgende vil du garanteret føle dig bedre, stærkere og frem for alt en mere passioneret løber. Denne uge er for alle uanset kondition og hurtighed. Urban Tribes er specialiserede i at gøre løb sjovere og let tilgængeligt for alle.

Om Urban Tribes

Urban Tribes fokuserer helhjertet på træning og frem for alt løb under mottoet ”Train yourself happy”. Urban Tribes' trænere har varierende baggrund, hvor nogle har løbet siden de var børn og kommer fra friidrætslandsholdet, mens andre har fundet glæde ved løb betydeligt senere i livet. Urban Tribes findes både i Sverige og Norge, og har den bredeste kendskab til løbetræning, både for firmaer og privatpersoner.

  • Gratis løbetræning
  • Professionelle trænere
  • Alle kan deltage


Hvordan booker jeg?
Træningerne er gratis, så du skal bare booke hotellet i den gældende periode.

Spørgsmål? Send os en mail eller
ring 70 21 44 55. 

Se alle træningsuger og gæstetræning


Hvordan ser løbeugen ud?

Træningsugen består af forskellige morgen- og eftermiddagspas. Visse dage kan du deltage i to pas om dagen, og visse dage tilbydes længere pas. Vågn tidligt på morgenen og væk kroppen med roligt morgenløb og afslut med et godt stræk inden morgenmad. Måske bliver ugens højdepunkt en lang løbetur til Chania by (Kreta) eller en tur op af en vulkan på Lanzarote? Eller måske et kyst-til-kyst løb på Fuerteventura eller en spektakulær heldagsudflugt på Madeira? Passene afholdes på svensk og engelsk (efter behov), og alle over 16 år kan deltage. Medbring tøj som er egnet til løb, vand/vandflaske og godt humør. Vi tager forbehold for ændringer i programmet. Opdateret program med opsamlingssteder udleveres ved ankomst på transferbussen eller ved indcheckning.


Se hoteller, datoer og træningsprogram


Beskrivelser

Start2Run - ca 2km (45 min)
For dem der vil igang med at løbe. Løbeteknik blandes med løb/gang, balance og enkle styrkeøvelser.ar. 
Træningsniveau: Nybegynder og opad

Run Proud - ca 3.5-4.5km (45 min)
For dem der vil finde glæden i løb. Løbeteknik blandes med løb/lette temposkift og styrke. 
Træningsniveau: For dem der kan løbe 10 min uden stop.

Run Happy - ca 6-8km (45 min)
For dem der elsker at løbe. Udfordrende intervalløb hvor glæden for løb gennemsyrer oplevelsen. Passer både til semi-elite/erfarne/nye løbere. 
Træningsniveau. for dem der kan løbe 20 min (3 km) uden stop.

Fit2Run – Stations-fys (45-60 min)
Til dem der søger alsidig træning. Løbeintervaller, styrke, teknik og smidighed fordeles på 4 stationer. Kan tilpasses og fx kan opvarmningen indeholde løb/gang eller stillestående øvelser.
Træningsniveau: Nybegynder og opad.


Hvordan booker jeg, og hvad koster det?

Træningen er gratis, og du behøver ikke tilmelde dig på forhånd. Vælg et af hotellerne og book udvalgte dato.