Rivia Sports Trainingcamp La Pared

Bring out YOUR amazon at La Pared – Inspired by Rivia Sports.


Gå ikke glip af en farverig træningstur med stor energi og fællesskab i den brasilianske ånd!

Med træning, workshops og foredrag ønsker vi at inspirere dig til at være stærk og selvsikker. I løbet af ugen tilbydes en bred vifte af aktiviteter med alt fra surf til beachvolleyball, styrketræning, løb og en række gruppetræningsformer. Restitution finder sted under siestaen i solstolen, mens aftenerne er fyldt med spændende arrangementer inspireret af Brasilien.

Træning & Workshops

Vi udfordrer dig til at prøve noget nyt ved at tilvælge en dag på surfbræt sammen med en surflærer. Deltag i workshops, for at lære mere om ground lift eller forbedre din teknik med mere viden om vinkler og abdominal tryk. Du kan også forbedre din løbeteknik ved at fokusere på fod, stilling og armstillinger eller få tekniske tips fra eksperter til at udvikle dit beachvolleyball spil.

Vi tilbyder et varieret gruppe-træningsprogram med klassikere som spinning, core, bootcamp og high-intensity træning, og du kan også teste nye populære træningskoncepter. Vi kaster os også ud i vild aquatræning, sociale boldspil og danser til dejlige sambarytmer!

Se foreløbigt træningsprogram

Se holdbeskrivelser


Foredrag

Rivia Oliveira er en rigtig amazonkvinde, med drive, kreativitet og beslutsomhed grundlagde tøjmærket Rivia Sports. Bliv inspireret af hendes rejse og øg din selvtillid ved at vågn at skille dig ud i tøj skabt til en aktiv livsstil.

Magdalena Lindström er en uddannet sportslæge, der elsker træning. Hun taler om grundlæggende anatomi og fysiologi, præciserer forskellen mellem træning og motion og giver tips om, hvordan du kan gøre fremskridt i din træning baseret på mål.

Jens Persson er læge og deler de seneste forskningsresultater om effekten af motion på vores kognitive funktioner.

Magnus Egger er en erfaren og prisvindende fotograf og deler tips om hvordan du får det perfekte træningsbillede alle instagrammere drømmer om. Han tilbyder også mindeværdige øjeblikke fra vores træningsuge.

Esther Baltzer Få at vide, hvordan du forbedrer dine mål gennem mental træning og fokus på motivation. Din præstation bestemmes selvfølgelig af din fysiske form, men også af, hvordan du tænker i din træning og hvornår du skal udføre den. Dette gælder både i din træning og i andre dele af livet. I foredraget vil du blive introduceret til øvelser og værktøjer, der vil hjælpe dig med at opnå og opretholde motivationen i din træning.


Hvem kan deltage?

Træningsrejsen har noget for enhver smag! Alle klasser kan skaleres eller avanceres, så de passer til dig uanset niveau. Hver aften arrangeres aktiviteter som brasiliansk femkamp, musikquiz, brasiliansk grillaften mv. Medbring en ven eller rejs alene, uanset hvordan du vil finde nye venner undervejs!

Dato: 8-15 april 2019

Deltagerafgift: 2.300,- pr. person

Rejs fra København 

  • Bo på det fine sporthotel La Pared på Fuerteventura
  • Træn med professionelle ledere
  • Surf, spil beachvolleyball, prøv nye gruppetræningskoncepter, dans!

I prisen er inkluderet:
Træningsprogram og aktiviteter

Ikke inkluderet i prisen:
Fly, ophold på hotellet, måltider og øvrige tilvalg.

 
Book senest 26 marts 2019. Begrænset antal pladser!

Om Rivia Sports-teamet

Rivia Sports er medarrangører af denne kraftfulde træningstur. Virksomheden blev grundlagt i 2014 og er et svensk tøjmærke til træning og aktiv livsstil.
Inspirationen er taget fra Brasilien, og tøjet er skabt med kreativitet og fremadrettet for at inspirere en følelse af stolthed, styrke og selvtillid, uanset udseende og kropsform.

Rivia Oliveira Tidligere professionel beachvolleyspiller, der vandt flere Svenske mesterskabs-medaljer og repræsenterede Sverige i World Tour. Gennem årene som turnerende beachvolleyspiller i hele verden opdagede Rivia manglen på farverigt træningstøj, der kunne bruges både på rejser og til træning . Så blev den første ide om Rivia Sports født!

Oskar Riby Fra Västerås med et stort hjerte for fodbold, og blev medejer af Rivia Sports i efteråret 2016. Turens humør manager med en overbevisning om at motion og sundhed bør afbalanceres med hvile og undertiden en god drink. Med erfaring med at planlægge store arrangementer, kan du regne med sjove aftener!

Magdalena Lindström Fire års uddannelse i sportsmedicin, sportspsykologi, fysiologi og alligevel er trænings og bevægelsens glød ikke afkølet. I 2017 arbejdede hun fuldtid som træner på Playitas og i Sverige instruerede hun på IKSU, Nordeuropas største træningsfacilitet. Magdalena lader bevægelsesglæde kontrollere sin egen træning, som giver alsidighed og skabte kærlighed til alt fra eventyrsport, dans og styrketræning.

Esther Baltzer har mere end 15 års erfaring med fitness og træning. Hun brænder for at gøre motion tilgængelig for alle. Hendes absolut største træningpassion ligger i løb, dans og funktionel træning. Hun lægger stor vægt på professionalisme, samtidig med at man formidler træningen på en enkel og sjov måde.

Isabelle Riby voksede op med kunstskøjter, før hun kastede sig over gruppetræning. I de senere år har hun også fundet kærlighed til langdistance løb! I Umeå arbejder hun som en gruppe-træningsinstruktør og underviser både i styrke- og pulsøgende træning på Umeå Sport & Motion træningscenter.

Jens Persson tidligere professionel ishockeyspiller i Björklöven, der forlod ishockey til at spille på lægegerningen. Har en brændende interesse for alle former for træning og kostens indflydelse på kroppen, så det var ikke underligt, at han i 2016/2017 udførte en svensk superklassiker.

Magnus Egger Tidligere beachvolley-spiller, der nu rejser rundt med sit kamera som fotograf. En multifacetteret mand, der udover at have skudt kampagnebilleder af Rivia Sports kollektion, også er en ekspert indenfor træningsbilleder og drone foto.