Træningsrejse med magasinet IFORM til Rhodos

Tag med på en uforglemmelig træningsrejse til smukke Rhodos med magasinet IFORM. I løbet af ugen mødes instruktører og deltagere fra hele Norden fuld af skøn energi og en fælles interesse for træning og sundhed. Vores base er det populære sportshotel Levante Beach ResortRhodos. Træningsrejsen, som er IFORM's sidste Energy Camp i 2017, garanterer dig energi og træningsglæde, der holder hele vinteren!

Fra morgen til aften kan du nyde træning, forberedelse og inspiration fra IFORM's dygtige og passionerede instruktører. Vi har sammensat et drømmeprogram, som blandt andet omfatter morgenyoga med havudsigt, løb og gåture i de omkringliggende olivenlunde, effektiv intervaltræning, styrketræning på nye, sjove måder, udfordrende dansepas, mountainbike, Stand up paddling, vandaerobics og meget, meget mere. Alle kan deltage anset niveau.

På udvalgte aftener holdes foredrag, som giver dig endnu flere idéer og redskaber til et bedre og sundere liv. Fra tidligere IFORM-rejser ved vi, at vores deltagere rejser hjem fulde af energi og inspiration fra en rejse som denne. Redskaber til at nå de mål, som man har drømt om i årevis. Eller så kommer man hjem med helt nye mål – og drivkraften for at nå dem.

Aktuel afrejsedato:

  • 22.-29. oktober 2017, afrejse fra København

Pris fra: 11.198,-

Spørgsmål? Send os en mail!
 

Værd af vide

Småt og godt som er rart at vide før afrejse.

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage uanset træningsniveau. Der vil være ca. 10 træningspas om dagen at vælge mellem med alt lige fra yoga, dans, core og tabatatræning til power walk og intervalløb. Rejser du alene, er der mulighed for at dele værelse med en af samme køn. Ellers betaler du lidt ekstra for et enkeltværelse.

Dette er inkluderet


Magasinet IFORM

IFORM er magasinet for alle kvinder som stiler efter at blive en sundere, stærkere og mere glad version af sig selv – via træning, kost og motivation. I IFORM præsenterer de nyeste, bedste og nemmeste metoder for at opnå resultat på en sjov måde. Ud over dette indeholder magasinet masser af inspiration til hvordan man udfordrer sig selv med både store og små mål, og opnår dem, også i en stresset hverdag.


Deltagere på rejsen/om instruktørerne

Susanne Lidang

Certificeret Hatha yoga-instruktør. Susanne afholder yogaklasser, er privat yogainstruktør og afholder yogaworkshops. Hun har produceret flere yogafilm, blandt andet yoga for løbere, og skriver artikler om yoga for IFORM. Susanne har skrevet bogen "Vild med yoga" og udgiver snart sin nye bog, "Yoga for løberen".

Sara Møller Christensen

IFORM's chefredaktør som elsker at træne. I løbet af denne uge bliver du en del af hvordan Sara under de seneste fem år er gået fra at være sofakartoffel med træningsfobi til at blive træningsafhængig.

Martin Kreutzer

Kost- og træningsekspert og en eftertragtet forelæser. Martin er forfatter og har blandt andet skrevet bøgerne "Antiinflammatorisk kost" og "Løberens nye håndbog". Sammen med Martin kommer du til at cykle, træne og få tips og inspiration om kost.

Siri Nordén

Uddannet kostvejleder, personlig træner, massør og holdtræningsinstruktør, som elsker mad og træning af forskellig slags. Siri uddannede sig til holdtræningsinstruktør på Gerdahallen i Lund 2006 og har derefter instrueret og arbejdet med træning rundt omkring i hele Sverige og også på Playitas, Fuerteventura. Vigtigt for hende når hun instruerer er at væres pædagogisk og at hver deltager skal have det godt.

Andreas Jansson

Student, coach og tidligere rejseleder for Apollo ved træningsresortet Playitas Resort på Fuerteventura. Andreas er serviceminded og vant til at koordinere aktiviteter i forbindelse med holdtræningsrejser i udlandet. Andreas har et overordnet ansvar i løbet af ugen, og skal sørge for at såvel deltagernes som instruktørernes trivsel og velbefindende.