Træningsrejse med magasinet IFORM, april 2020

Nu får du chancen for at opleve en helt forrygende træningsuge sammen med IFORM under forårssolen. I april samler vi deltagere og instruktører fra hele Norden med en fælles passion for træning, sundhed og velvære. Vores base er det femstjernede hotel Pilot Beach i Georgiopolis på Kreta.

Fra tidlig morgen til sen aften kan du nyde godt af træning og inspiration fra IFORMs dygtige, passionerede instruktører. Vi har sammensat et drømmeprogram, der bl.a. omfatter morgenyoga med udsigt til havet, løbe- og gåture i oliven- og avocadolundene rundt om hotellet, effektiv intervaltræning, styrketræning på nye, sjove måder, dansetimer, vandretur i Imbros-kløften (denne udflugt skal forudbestilles ved tilmelding) - og meget, meget mere. Alle kan være med, uanset niveau.

Og så skal du godt begynde at glæde dig til maden. Kretensernes version af Middelhavskosten er gang på gang kåret som verdens sundeste måde at spise på. Og den er heldigvis lige så lækker, som den er sund: med masser af grøntsager, olivenolie og fisk og skaldyr og andet godt. Hotellet dyrker selv mange af de grøntsager, du kan forsyne dig med fra buffeten, og producerer oven i købet sin egen olivenolie.

Fire af aftenerne holder instruktørerne foredrag og giver dig endnu flere ideer og redskaber til et sundere og skønnere liv. Fra tidligere IFORM-rejser ved vi, at man som deltager rejser hjem med helt ufattelige mængder ny energi og inspiration. Nok til at nå de mål, man har drømt om i årevis. Eller med helt nye mål - og drivkraften til at nå dem. Med andre ord: Dette kan blive en rejse, der forandrer dit liv.

Se program her. Vær obs på at ændringer kan forekomme.

Pris fra: 10.998,- 

Dato & afrejselufthavn
25. april - 2. maj 2020, afrejse fra København eller Billund
Hotelskat tilkommer i Grækenland

Inkluderet i rejsens pris:

 • Fly tur og retur med SAS Charter
 • Mad på flyet
 • Transfer tur/retur lufthavn
 • Bagage 1 stk på 20 kg - 5 kg håndbagage
 • Delt dobbeltværelse på Pilot Beach 
 • Halvpension
 • Træning ifølge program (se program)
 • Foredrag og andre aktiviteter ifølge program

Vær obs på at ændringer kan forekomme.
Spørgsmål om rejsen? Send mail til  grupperejser@apollorejser.dk

Book rejsen her


Værd at vide

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage uanset træningsniveau. Der vil være ca. 10 pas om dagen at vælge mellem med alt lige fra yoga, dans, core og tabatatræning til power walk og intervalløb. Rejser du alene, er der mulighed for at dele værelse med en anden person af samme køn. Ellers kan du betale lidt ekstra for et enkeltværelse.

Tilkøb til rejsen

 • Tillæg for enkeltværelse: 2.200,-
 • Helpension (en 1/2 flaske vin og  en 1/2 flaske vand  ELLER en sodavand ELLER en øl pr person til måltidet): 1.639,-
 • ​Afbestillingsforsikring (læs mere her): 228,- 
 • Gouda rejseforsikring Maxi (læs mere her): 320,- 
 • Udflugt til Imbros-kløften: 500,-

 


Magasinet IFORM

IFORM er magasinet for alle kvinder som vil blive den sundeste, stærkeste og gladeste version af sig selv – via træning, kost og motivation. I IFORM præsenteres de seneste, bedste og nemmeste metoder til at opnå resultater på. Udover det indeholder magasinet masser af inspiration til hvordan man udfordrer sig selv med både store og små mål, og opnår dem, også i en stresset hverdag.

Med på rejsen/om instruktørerne
 

Siri Jona Gold Nordén

Siri elsker alle former for træning, hvor energi og musik er i fokus, og derfor laver hun alt fra dans og step til pump og HIT. Siri har været en del af IFORM's træningsrejser i tre år, og på hendes hold er der garanti for en super stemning. Hendes hold passer til alle, og er en fantastisk oplevelse uanset alder, form og motorik.

Susanne Lidang

Susanne underviser i Hatha yoga og har skrevet to bøger omkring yoga. På vores træningsrejser starter hun dagen med at guide dig igennem en skøn morgenyoga, mens solen står op. Susanne afholder også workshops i løbet af ugen, hvor der bl.a er fokus på ryg og nakke. Susannes yogahold er for alle - uanset niveau. Og du får nogle gode værktøjer til at fortsætte træningen derhjemme.

Martin Kreutzer

Martin har været træner på mange træningsrejser, og når han ikke medvirker i IFORM, så afholder han foredrag og underviser. Martin har skrevet den populære bog "Antiinflammatorisk Kost", og han er en af Europas ledende eksperter på området, og han har hjulpet mange mennesker gennem årene. Han vil afholde træninger på stranden og i havet, på gåture og rolige løbeture som fx interval stafetter - og selvfølgelig vil han holde foredrag.

Sara Møller Christensen

Som IFORMS chefredaktør så har Sara fingeren på pulsen, når det gælder træning og kost. Vil du vide mere omkring magasinet, så er hun den rette at spørge. Desuden elsker Sara næsten al slags træning, og hun hjælper med at sprede god energi til mange af de træninger, som du kan deltage i, i løbet af ugen. Sara holder også foredrag omkring træningsmotivation.

Michaela Sperring

Michaela er certificeret kost- og træningskonsulent, uddannet personlig træner, holdtræningsinstruktør og løbecoach. Hun har også en tidligere baggrund indenfor fodbold og brænder for at inspirere mennesker.