Træningsrejse med magasinet IFORM

Nu får du chancen for at opleve en helt forrygende træningsuge sammen med I FORM under forårssolen. I april samler vi deltagere og instruktører fra hele Norden med en fælles passion for træning, sundhed og velvære. Vores base er det femstjernede hotel Pilot Beach i Georgiopolis på Kreta.

Fra tidlig morgen til sen aften kan du nyde godt af træning og inspiration fra I FORMs dygtige, passionerede instruktører. Vi har sammensat et drømmeprogram, der bl.a. omfatter morgenyoga med udsigt til havet, løbe- og gåture i oliven- og avocadolundene rundt om hotellet, effektiv intervaltræning, styrketræning på nye, sjove måder, dansetimer, træning i vand, vandretur i Imbros-kløften (denne udflugt skal forudbestilles ved tilmelding) - og meget, meget mere. Alle kan være med, uanset niveau.

Og så skal du godt begynde at glæde dig til maden. Kretensernes version af Middelhavskosten er gang på gang kåret som verdens sundeste måde at spise på. Og den er heldigvis lige så lækker, som den er sund: med masser af grøntsager, olivenolie og fisk og skaldyr og andet godt. Hotellet dyrker selv mange af de grøntsager, du kan forsyne dig med fra buffeten, og producerer oven i købet sin egen olivenolie.

Fire af aftenerne holder instruktørerne foredrag og giver dig endnu flere ideer og redskaber til et sundere og skønnere liv. Fra tidligere I FORM-rejser ved vi, at man som deltager rejser hjem med helt ufattelige mængder ny energi og inspiration. Nok til at nå de mål, man har drømt om i årevis. Eller med helt nye mål - og drivkraften til at nå dem. Med andre ord: Dette kan blive en rejse, der forandrer dit liv.

Se program her. Vær obs på at ændringer kan forekomme.

Pris fra: 10.998,- UDSOLGT

Dato & afrejselufthavn
27. april - 4. maj 2019, afrejse fra København eller Billund
Hotelskat tilkommer i Grækenland

Inkluderet i rejsens pris:

 • Fly tur og retur til Kreta
 • Mad på flyet
 • Transfer tur/retur lufthavn
 • Delt dobbeltværelse på Pilot Beach m. pooludsigt
 • Halvpension
 • Træning ifølge program (offentliggøres snarest)
 • Foredrag og andre aktiviteter ifølge program

Værd at vide

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage uanset træningsniveau. Der vil være ca. 10 pas om dagen at vælge mellem med alt lige fra yoga, dans, core og tabatatræning til power walk og intervalløb. Rejser du alene, er der mulighed for at dele værelse med en anden person af samme køn. Ellers kan du betale lidt ekstra for et enkeltværelse.

Tillæg til rejsen

 • Tillæg for enkeltværelse: 2.000,-
 • Helpension (inkl. drikkevarer til måltider): 1.630,-
 • Afbestillingsforsikring: 198,- 
 • Rejseforsikringer - læs mere her 

 


Magasinet IFORM

IFORM er magasinet for alle kvinder som vil blive den sundeste, stærkeste og gladeste version af sig selv – via træning, kost og motivation. I IFORM præsenteres de seneste, bedste og nemmeste metoder til at opnå resultater på. Udover det indeholder magasinet masser af inspiration til hvordan man udfordrer sig selv med både store og små mål, og opnår dem, også i en stresset hverdag.

Med på rejsen/om instruktørerne
 

Mia Brandelius

Mia er danser med stort D, og det var sådan at kærligheden til gruppetræning til musik startede. Hun arbejder på SATS Elixia og leder alle typer af klasser som kampsport, dans, styrkehold, bootcamp, step og træning med fokus på core. Mia har også udviklet en række konceptklasser, som nu drives af alle holdinstruktører hos SATS, og hun uddanner både andre instruktører og medlemmer. Hun leder også hold på træningsrejser og har arbejdet som holdinstruktør i udlandet. Mia har været i Röhnisch pioner team og har været Casall ambassadør samt har blogget om træning og balance.

Michaela Sperring

Michaela er certificeret kost- og træningskonsulent, uddannet personlig træner, holdtræningsinstruktør og løbecoach. Hun har også en tidligere baggrund indenfor fodbold og brænder for at inspirere mennesker.

Susanne Lidang

Certificeret hatha-yogalærer. Underviser både yogagrupper, er privat yogatræner og afholder workshops. Har produceret flere yogavideoer og skriver artikler for I FORM. Blogger desuden om livet med yoga. Susanne har ved flere lejligheder samlet 400-600 mennesker til udendørs yoga i offentlige parker. Forfatter til bøgerne "Vild med yoga", som udkom i  2015, og "Yoga for løbere - og luntere", som udkom i 2016.

Marte Kristiansen

Marte brænder for at hjælpe folk med at forandre deres livsstil samt gøre træning og aktiviteter til en del af hverdagen. Hendes træningsfilosofi er at træning skal være sjovt og give dig energi. I løbet af ugen får du: varierede, sjove og lærerige træningspas, der passer til alle. Marte hjælper dig med at blive den bedste version af dig selv.

Martin Kreutzer

Martin er trænings- og ernæringsekspert. Han har været træner på over ti træningsrejser, og når han ikke medvirker i IFORM, så afholder han foredrag og underviser. Martin har skrevet den populære bog "Antiflammatorisk kost" og har gennem årene hjulpet tusinde med kost og træning. 
På Energy Camp vil du opleve Martins store erfaring med Middelhavskost og andre genveje til en sund livsstil, når du hører hans populære foredrag. Martin underviser også i mountainbike, Tabata beach training, interval running/beach running..

Sara Møller Christensen

IFORMs chefredaktør som elsker at træne. I løbet af ugen vil Sara fortælle om hvordan hun de sidste 5 år er gået fra at være en sofakartoffel med træningsfobi til at blive en rigtig træningsfreak.