Træningsrejse med magasinet IFORM, oktober 2021

Nu får du chancen for at opleve en helt forrygende træningsuge sammen med IFORM under sensommersolen. I oktober samler vi deltagere og instruktører fra hele Norden med en fælles passion for træning, sundhed og velvære. Vores base er det femstjernede hotel Pilot Beach i Georgiopolis på Kreta.

Fra tidlig morgen til sen aften kan du nyde godt af træning og inspiration fra IFORMs dygtige, passionerede instruktører. Vi har sammensat et drømmeprogram, der bl.a. omfatter morgenyoga med udsigt til havet, løbe- og gåture i oliven- og avocadolundene rundt om hotellet, effektiv intervaltræning, styrketræning på nye, sjove måder, dansetimer, vandretur i Imbros-kløften (denne udflugt skal forudbestilles ved tilmelding) - og meget, meget mere. Alle kan være med, uanset niveau.

Og så skal du godt begynde at glæde dig til maden. Kretensernes version af Middelhavskosten er gang på gang kåret som verdens sundeste måde at spise på. Og den er heldigvis lige så lækker, som den er sund: med masser af grøntsager, olivenolie og fisk og skaldyr og andet godt. Hotellet dyrker selv mange af de grøntsager, du kan forsyne dig med fra buffeten, og producerer oven i købet sin egen olivenolie.

Fire af aftenerne holder instruktørerne foredrag og giver dig endnu flere ideer og redskaber til et sundere og skønnere liv. Fra tidligere IFORM-rejser ved vi, at man som deltager rejser hjem med helt ufattelige mængder ny energi og inspiration. Nok til at nå de mål, man har drømt om i årevis. Eller med helt nye mål - og drivkraften til at nå dem. Med andre ord: Dette kan blive en rejse, der forandrer dit liv.

Se program

Hver opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i programmet og vi tager forbehold for eventuelle justeringer. Det fuldstændige program modtages pr. mail, ca. 2 uger før afrejse.

Pris fra: 10.998,- 

Dato: 2. - 9. oktober 2021

Afrejselufthavn: København eller Billund

Rejsemål: Georgioupolis, Kreta

Hotel: Pilot Beach
Hotelskat tilkommer i Grækenland

 

Inkluderet i rejsens pris:

 • Fly tur og retur
 • Mad på flyet
 • Transfer tur/retur lufthavn
 • Bagage (Jf. bagageregler for flyvning)
 • Delt dobbeltværelse* på Pilot Beach 
 • Halvpension
 • Træning ifølge program (Program kommer snart)
 • Foredrag og andre aktiviteter ifølge program

 

*Enkeltværelsestillæg 2.200,-

Vær obs på at ændringer kan forekomme.

 

Kontakt os:
Mail: sports@apollorejser.dk

Øvrig kontakt information: Klik her.

Book rejsen her


Værd at vide

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage uanset træningsniveau. Der vil være ca. 10 pas om dagen at vælge mellem med alt lige fra yoga, dans, core og tabatatræning til power walk og intervalløb. Rejser du alene, er der mulighed for at dele værelse med en anden person af samme køn. Ellers kan du betale lidt ekstra for et enkeltværelse.

Tilkøb til rejsen

 • Tillæg for enkeltværelse: 2.200,-
 • Helpension (en 1/2 flaske vin og  en 1/2 flaske vand  ELLER en sodavand ELLER en øl pr person til måltidet): 1.800,-
 • ​Afbestillingsforsikring (læs mere her)
 • Gouda rejseforsikring Maxi (læs mere her)
 • Udflugt til Imbros-kløften: 550,-

 


Magasinet IFORM

IFORM er magasinet for alle kvinder som vil blive den sundeste, stærkeste og gladeste version af sig selv – via træning, kost og motivation. I IFORM præsenteres de seneste, bedste og nemmeste metoder til at opnå resultater på. Udover det indeholder magasinet masser af inspiration til hvordan man udfordrer sig selv med både store og små mål, og opnår dem, også i en stresset hverdag.

Med på rejsen/om instruktørerne
 

Kristin Birkelund – træningsrejsens personlige træner og løbecoach

Kristin fandt allerede løbeglæden i en unge alder, og har sidenhen fået passion for styrketræning, personlig træning og gruppetræning. Kristin er således en rigtig multitræner, der elsker at sprede træningsglæde til andre. Med høj energi sørger hun for at du yder det lille ekstra, hvad enten det er på hendes bootcamp-session eller når du træner fx core eller lår- og baller. Samtidig er et af Kristins vigtigste mål, at træningen skal være sjov for alle! På morgenløbning møder du som det første Kristins positive udstråling og smil.

Siri Jona Gold Nordén

Siri elsker alle former for træning, hvor energi og musik er i fokus, og derfor laver hun alt fra dans og step til pump og HIT. Siri har været en del af IFORM's træningsrejser i tre år, og på hendes hold er der garanti for en super stemning. Hendes hold passer til alle, og er en fantastisk oplevelse uanset alder, form og motorik.

Susanne Lidang

Susanne underviser i Hatha yoga og har skrevet to bøger omkring yoga. På vores træningsrejser starter hun dagen med at guide dig igennem en skøn morgenyoga, mens solen står op. Susanne afholder også workshops i løbet af ugen, hvor der bl.a er fokus på ryg og nakke. Susannes yogahold er for alle - uanset niveau. Og du får nogle gode værktøjer til at fortsætte træningen derhjemme.

Martin Kreutzer

Martin har været træner på mange træningsrejser, og når han ikke medvirker i IFORM, så afholder han foredrag og underviser. Martin har skrevet den populære bog "Antiinflammatorisk Kost", og han er en af Europas ledende eksperter på området, og han har hjulpet mange mennesker gennem årene. Han vil afholde træninger på stranden og i havet, på gåture og rolige løbeture som fx interval stafetter - og selvfølgelig vil han holde foredrag.

Sara Møller Christensen

Som IFORMS chefredaktør så har Sara fingeren på pulsen, når det gælder træning og kost. Vil du vide mere omkring magasinet, så er hun den rette at spørge. Desuden elsker Sara næsten al slags træning, og hun hjælper med at sprede god energi til mange af de træninger, som du kan deltage i, i løbet af ugen. Sara holder også foredrag omkring træningsmotivation.