Træningsrejse med magasinet IFORM

Apollo Sports og IFORM gentager successen og inviterer dig til en forrygende nordisk træningsuge på Aqua Vista - powered by Playitas i Egypten.

Ugens program

Iforms dygtige skandinaviske instruktører har skabt et brag af program, hvor vi fokuserer på energi og inspiration til at nå dit personlige mål i en sund livstil. Vi starter dagen blidt med Yoga, inden pulsen stiger med Cross Fit, Pump, Step, Dance eller Kettlebell Workout. Dagen rundes af med eks. Stretch & Relax eller Cool down Yoga. I løbet af ugen kan du få finpudset din løbe- og svømmeteknik eller hop på racercyklen og oplev det rå ørkenlandskab med udsigt til Rødehavsbjergene. 3 aftener inviterer vi til et kort foredrag. Emnerne er: Elsk din træning, Yoga og hvordan kost påvirker din træning.

 

Ugeprogram Vær opmærksom på at ændringer kan forekomme.

 

Apollo Sports og Iform tilbyder på Aqua Vista - powered by Playitas alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol-og træningsrejse, med velvære og helse i fokus. Træn fra morgen til aften og få motivation og inspiration fra IFORM's dygtige og passionerede instruktører. 

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage uanset træningsniveau. Der vil være ca. 10 pas om dagen at vælge mellem med alt lige fra yoga, dans, core og tabatatræning til power walk og intervalløb. Rejser du alene, er der mulighed for at dele værelse med en anden person af samme køn. Ellers kan du betale lidt ekstra for et enkeltværelse.

Hurghada

Området omkring Hurghada er omgivet af Rødehavs-bjergene og den spændene ørken i vest og det Rødehav i øst, hvor der under havets overflade venter en farverig oplevelse af smukke koraller og fisk i alverdens farver og former. Oplev kontrasten mellem hav og ørken på vores snorkel- eller vandretur. Begge udflugter tilkøbes seperat.

Tillæg til rejsen

 • Tillæg for enkeltværelse: 2.000,-
 • Afbestillingsforsikring: 328,- 
 • Rejseforsikringer - læs mere her 
 • Snorkeludflugt: 400,-
 • Vandringsudflugt: 550,-

 

Pris fra: 9.998,-

Dato & afrejselufthavn
30. okt - 6. nov 2020 (Aalborg)
30. okt - 6. nov 2020 (København)

Inkluderet i rejsens pris:

 • Fly tur og retur til Hurghada
 • Visum til Egypten
 • Mad på flyet
 • Check-in bagage på fly (Vægt afhænger af flyselskab)
 • Transfer tur/retur lufthavn
 • Delt dobbeltværelse på Aqua Vista
 • All Inclusive
 • Træning ifølge program
 • Foredrag og andre aktiviteter ifølge program

Book rejsen


Magasinet IFORM

IFORM er magasinet for alle kvinder som vil blive den sundeste, stærkeste og gladeste version af sig selv – via træning, kost og motivation. I IFORM præsenteres de seneste, bedste og nemmeste metoder til at opnå resultater på. Udover det indeholder magasinet masser af inspiration til hvordan man udfordrer sig selv med både store og små mål, og opnår dem, også i en stresset hverdag.

Sara Møller Christensen

Sara Møller Christensen – IFORMs chefredaktør

Som IFORMS chefredaktør så har Sara fingeren på pulsen, når det gælder træning og kost. Vil du vide mere omkring magasinet, så er hun den rette at spørge. Desuden elsker Sara næsten al slags træning, og hun hjælper med at sprede god energi til mange af de træninger, som du kan deltage i, i løbet af ugen. Sara holder også foredrag omkring træningsmotivation.

Susanne Lidang yogainstruktør på træningsrejsen

Susanne underviser i Hatha yoga og har skrevet to bøger omkring yoga. På vores træningsrejser starter hun dagen med at guide dig igennem en skøn morgenyoga, mens solen står op. Susanne afholder også workshops i løbet af ugen, hvor der bl.a er fokus på ryg og nakke. Susannes yogahold er for alle - uanset niveau. Og du får nogle gode værktøjer til at fortsætte træningen derhjemme.

Rikke Hansen - styrketræningsspecialist  

Rikke har arbejdet med mennesker i alle aldre og på alle niveauer - og både gruppe- og privat coaching. Rikke ved hvordan man coacher, så man kan beherske teknikken og finde glæden ved styrketræning.På Rikkes træning bliver du introduceret for styrketræningsverden på en positiv og sikker måde. Det er vigtigt at holde kroppen sund, frisk og rørlig hele livet, hvilket styrketræning hjælper til med. En frisk og rørlig krop udgør grundstenen for mulighederne for at øge sin fedtforbrænding og øger ens motivation. 

Siri Jona Gold Nordén – træningsrejsens holdinstruktør

Siri elsker alle former for træning, hvor energi og musik er i fokus, og derfor laver hun alt fra dans og step til pump og HIT. Siri har været en del af IFORM's træningsrejser i tre år, og på hendes hold er der garanti for en super stemning. Hendes hold passer til alle, og er en fantastisk oplevelse uanset alder, form og motorik.

Om Aqua Vista – powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr.

Vi forbeholder os retten til at justere i programmet, og vi tilpasser tiderne til Aqua Vista's ordinære træningsprogram. Alle hold på hotellet er gratis, og et komplet program inkl. gæstehold præsenteres i Sport og Aktivitetsprogrammet på hotellet. Læs mere om Aqua Vista her.