Træningsrejse med magasinet IFORM

Nu kan du opleve IFORM's populære træningsrejse til Egypten, hvor du kan opleve vores sportshotel Aqua Vista - powered by Playitas. Vi samlet deltagere og instruktører fra hele Norden med en fælles passion for træning, sundhed og velvære. 

Aqua Vista tilbyder alt, hvad du kunne ønske dig for en komplet sol-og træningsrejse. Fra morgen til aften kan du nyde træning og inspiration fra IFORM's dygtige og passionerede instruktører. Vi har endnu engang sammensat et drømmeprogram med morgenyoga, løb, gåture, effektiv interval træning, styrketræning og meget mere. Desuden skal vi på en snorkel udflugt (udflugten skal bookes i forvejen), hvor vi opleve det Røde Hav.

Ugens program

Vi veksler mellem dans, yoga, løb og funktionel træning. Nogle aftener vil der være foredrag, der vil give dig endnu flere redskaber til et sundere liv. Vores IFORM rejser giver deltagerne ny energi og inspiration til at nå de mål, som du har sat dig. Og så vil du måske få nye mål, som du kan gå efter.

Se program her Vær obs på at ændringer kan forekomme.

Pris fra: 9.998,-

Dato & afrejselufthavn
1 - 8. nov (Billund)
1 - 8. nov (Aalborg)
2 - 9. nov (København)

Inkluderet i rejsens pris:

 • Fly tur og retur til Hurghada
 • Visum til Egypten
 • Mad på flyet
 • Transfer tur/retur lufthavn
 • Delt dobbeltværelse på Aqua Vista
 • All Inclusive
 • Træning ifølge program
 • Foredrag og andre aktiviteter ifølge program

Book rejsen


Værd at vide

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage uanset træningsniveau. Der vil være ca. 10 pas om dagen at vælge mellem med alt lige fra yoga, dans, core og tabatatræning til power walk og intervalløb. Rejser du alene, er der mulighed for at dele værelse med en anden person af samme køn. Ellers kan du betale lidt ekstra for et enkeltværelse.

Tillæg til rejsen

 • Tillæg for enkeltværelse: 2.000,-
 • Afbestillingsforsikring: 328,- 
 • Rejseforsikringer - læs mere her 

 


Magasinet IFORM

IFORM er magasinet for alle kvinder som vil blive den sundeste, stærkeste og gladeste version af sig selv – via træning, kost og motivation. I IFORM præsenteres de seneste, bedste og nemmeste metoder til at opnå resultater på. Udover det indeholder magasinet masser af inspiration til hvordan man udfordrer sig selv med både store og små mål, og opnår dem, også i en stresset hverdag.

Sara Møller Christensen

Sara Møller Christensen – IFORMs chefredaktør

Som IFORMS chefredaktør så har Sara fingeren på pulsen, når det gælder træning og kost. Vil du vide mere omkring magasinet, så er hun den rette at spørge. Desuden elsker Sara næsten al slags træning, og hun hjælper med at sprede god energi til mange af de træninger, som du kan deltage i, i løbet af ugen. Sara holder også foredrag omkring træningsmotivation.

Susanne Lidang yogainstruktør på træningsrejsen

Susanne underviser i Hatha yoga og har skrevet to bøger omkring yoga. På vores træningsrejser starter hun dagen med at guide dig igennem en skøn morgenyoga, mens solen står op. Susanne afholder også workshops i løbet af ugen, hvor der bl.a er fokus på ryg og nakke. Susannes yogahold er for alle - uanset niveau. Og du får nogle gode værktøjer til at fortsætte træningen derhjemme.

Martin Kreutzer - træning- og ernæringsekspert  

Martin har været træner på mange træningsrejser, og når han ikke medvirker i IFORM, så afholder han foredrag og underviser. Martin har skrevet den populære bog "Antiinflammatorisk Kost", og han er en af Europas ledende eksperter på området, og han har hjulpet mange mennesker gennem årene. Han vil afholde træninger på stranden og i havet, på gåture og rolige løbeture som fx interval stafetter - og selvfølgelig vil han holde foredrag.

Siri Jona Gold Nordén – træningsrejsens holdinstruktør

Siri elsker alle former for træning, hvor energi og musik er i fokus, og derfor laver hun alt fra dans og step til pump og HIT. Siri har været en del af IFORM's træningsrejser i tre år, og på hendes hold er der garanti for en super stemning. Hendes hold passer til alle, og er en fantastisk oplevelse uanset alder, form og motorik.

Kristin Birkelund – personlig træner og løbecoach

Kristin fandt løbeglæden i en tidlig alder, og har sidenhen også forelsket sig, og uddannet sig, inden for styrketræning, personlig træning og holdtræning. Og hun elsker at sprede træningsglæde til alle - med høj energi presser hun dig til at give dig det lille ekstra. Og det vigtigste for hende er, at det skal være sjovt for alle! Det er også Kristin, som du skal følges med på morgenløbeturene på træningsrejsen.

Om Aqua Vista – powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr.

Vi forbeholder os retten til at justere i programmet, og vi tilpasser tiderne til Aqua Vista's ordinære træningsprogram. Alle hold på hotellet er gratis, og et komplet program inkl. gæstehold præsenteres i Sport og Aktivitetsprogrammet på hotellet. Læs mere om Aqua Vista her.