Træningsfest med Line Nygaard Christensen

Skal du have humøret i top og energien banket godt og grundigt rundt i kroppen, så skal du træne med Line på et vores Powered by Playitas-hoteller! Det er gratis at deltage, book blot hotellet i den periode du ønsker.

Om træningen

Når du træner med Line er du sikret udfordringer, sved på panden, lækkert høj musik og en super fornemmelse i kroppen efter din træning. Udover bike, tilbyder Line funktionel træning med crossfit elementer i form af WOD og AMRAP. Fokus er på simple men givende øvelser, hvor alle kan være med. Der kan også snige sig en enkelt tabata ind, hvis der er behov for det. Der gøres brug af egen kropsvægt samt diverse fitness udstyr.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage uanset niveau. Line tilpasser træningen til deltagerne. Hvis du er helt ny med bike er det en god idé, at komme lidt før timen går i gang, så du kan blive hjulpet godt i gang. Du skal være fyldt 15 år.

Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst.

Hvordan bestiller jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt og til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen.

 

Information om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato & hotel:

Det her indgår:

  • Holdtræning med Line Nygaard Christensen
  • Professionel instruktør
  • Hotel- og træningsanlæg
  • For alle niveauer - alle kan deltage
  • Træning, sol og samvær

Spørgsmål? Send os en mail.

Book Sivota Retreat - powered by Playitas

Book Levante - powered by Playitas

Se alle vores træningsuger og holdtræninger

Holdbeskrivelser

 

Indoor Biking: Lines biketimer er kendetegnet ved en blanding af bakkekørsel og små tempoture. Timerne er typisk opdelt i 3-5 blokke, så der også er tid til restitution. Fokus er godt humør og engageret instruktør.hundredvis af øvelser som opbygger styrke, 

WOD: Workout of the day! Her vil være forskellige crossfit elementer i en god kombination, så du bliver sikret en helkropstræning som udgangspunkt. Der vil være variationer afhængigt af deltagerne. Der vil blive brugt egen kropsvægt, kettlebells, vægte mm. 

AMRAP: Taget som inspiration fra crossfit-verdenen, hvor du skal lave et givent workout så mange gange som muligt på en given tid. AMRAP står for "As many rounds as possible".


Om instruktøren og hotellet


 

Om Line

Line er kendt for sin evne til at komme udover kanten med evigt smil og friske kommentarer. Line har kørt bike i ca. 5 år, og hun har deltaget i diverse events i Danmark. Lines filosofi går ud på, at alle mennesker kan finde evnen til at få et bedre liv med træning og fornuftig kost.
Du behøver ganske simple principper i din dagligdag for at optimere din livskvalitet, og Line vil altid gerne dele ud af egne erfaringer. Hun glæder sig helt enormt meget til forhåbentlig at sprede glæde og motivation hos nye friske folk, så kom endelig og besøg hende!

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas »​