Træningsfest med Line Nygaard Christensen

Skal du have humøret i top og energien banket godt og grundigt rundt i kroppen, skal du træne med Line på Porto Myrina - Powered by Playitas, 28/8 - 4/9. Det er gratis at deltage, book blot hotellet i den periode.

Om træningen

Når du træner med Line er du sikret udfordringer, sved på panden, lækkert høj musik og en super fornemmelse i kroppen efter din træning. Udover bike, tilbyder Line funktionel træning med crossfit elementer i form af WOD og AMRAP. Fokus er på simple men givende øvelser, hvor alle kan være med. Der kan også snige sig en enkelt tabata ind, hvis der er behov for det. Der gøres brug af egen kropsvægt samt diverse fitness udstyr.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage uanset niveau. Line tilpasser træningen til deltagerne. Hvis du er helt ny med bike er det en god idé, at komme lidt før timen går i gang, så du kan blive hjulpet godt i gang.

Ugeprogram

Her ser du ugens program. Programmet er foreløbigt, og tiderne kan justeres afhængig af vejr og faciliteter.

Ugeprogram   

Hvordan bestiller jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig der bor på hotellet. Klik på det blå bookinglink til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen. Book din rejse! Ingen tilmelding er påkrævet for at deltage i træningsugen.

 

Information om ugen

Pris: Træningen er gratis.  Book blot rejsen med os til hotellet den pågældende uge og deltag.

Dato: 28.august - 4. september 2021

Rejsemål: Limnos, Grækenland

Hotel: Porto Myrina - Powered by Playitas

Afrejselufthavn: København

Det her indgår:

  • Holdtræning med Line Nygaard Christensen
  • Professionel instruktør
  • Hotel- og træningsanlæg
  • For alle niveauer - alle kan deltage

Træning, sol og samvær

Spørgsmål? Send os en mail.

Book hotellet

Se alle vores træningsuger og holdtræninger

Holdbeskrivelser


Om instruktøren og hotellet


 

Om Line

Line er kendt for sin evne til at komme udover kanten med evigt smil og friske kommentarer. Line har kørt bike i ca. 5 år, og hun har deltaget i diverse events i Danmark. Lines filosofi går ud på, at alle mennesker kan finde evnen til at få et bedre liv med træning og fornuftig kost.
Du behøver ganske simple principper i din dagligdag for at optimere din livskvalitet, og Line vil altid gerne dele ud af egne erfaringer. Hun glæder sig helt enormt meget til forhåbentlig at sprede glæde og motivation hos nye friske folk, så kom endelig og besøg hende!

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padeltennis på et af hotellets tre nye padelbaner. 

Læs meget mere om dette enestående hotel og alle faciliteterne her »​