Multi Fitness week med Jesper & Jimmi

Har du lyst til at være med på Multi Fitness week, med Jesper og Jimmi, som byder op til både dansefitness, styrketræning, vandaerobic, kropsplejende muskelafspænding, samt udstrækning og meditation? Så skal du booke et ophold på vores nye Apollo Sports-hotel Porto Myrina - Powered by Playitas.

Om Multi Fitness week

Deltag i en uge fyld med holdtræning samme med Jesper & Jimmy, som nu for anden gang skal være gæsteinstruktører for Apollo. Denne gang er Jesper & Jimmi at finde på vores nyeste skud på stammen af Apollo Sports-hoteller, Porto Myrina - Powered by Playitas. Hoteller ligger på den græske ø Limnos, som er et nylanceret og spændende rejsemål sommern 2021. Hotellet ligger en kort gåtur fra landsbyen Myrina med maleriske gyder og traditionelle taverner. Jesper & Jimmis filosofi er, at træning altid skal være sjovt, men selvfølgelig også udfordrende. Træningen tilpasses den enkelte og der kan vælges mellem en bred palette af træningshold med TRX træning, dansefitness eller højintens Attack træning. Der vil dagligt være forskellige hold og denne rejse er en oplagt mulighed at møde ligesindede.


Hvem kan deltage?

Alle hold er både for nybegyndere og øvede. Intensiteten og sværhedsgraden kan justeres på samtlige hold. Du skal være fyldt 15 år for at komme med på holdene og ankommer du til holdet med et smil på læben er vi allerede godt på vej.

Ugeprogram

Her ser du ugens program. Programmet er foreløbigt, og tiderne kan justeres afhængig af vejr og faciliteter.

Ugeprogram 11.-18. september  Ugeprogram 18.-25. september

Hvordan bestiller jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig der bor på hotellet. Klik på det blå bookinglink til højre og gå til den aktuelle dato for yogaugen. Book din rejse! Ingen tilmelding er påkrævet for at deltage i træningsugen. I september tilbyder vi også Multi Fitness week med Jesper & Jimmi på Porto Myrina - Powered by Playitas, Limnos.

Information om ugen

Pris: Træning med gæsterinstruktørerne Jesper og Jimmy er gratis.  Book blot rejsen med os til hotellet den gældende uge og deltag

Dato: 11.-25. september 2021

          18.-25. september 2021

Hotel: Porto Myrina - Powered by Playitas

Det her indgår:

  • Holdtræning med Jesper & Jimmi er gratis
  • Professionelle instruktører
  • Hotel- og træningsanlæg i topklasse
  • For alle niveauer - alle kan deltage

Træning, sol og samvær

Spørgsmål? Send os en mail.

Book hotellet

Se alle vores træningsuger og holdtræninger

Multi Fitness Week i juni

Holdbeskrivelser

Ugens holdtræninger vil bestå af forskellige typer holdtræning.

TRX Suspension Training er en helt unik træningsform bestående af en slynge, hvor man udelukkende benytter funtionelle bevægelser med sin egen kropsvægt som belastning. På et TRX hold kan du udføre hundredvis af øvelser, som opbygger styrke, smidighed, balance, mobilitet og forebygger skader - alt sammen med præcis den intensitet, som man føler sig tilpas med . Man kommer hurtigt igang, uanset hvilke forudsætninger man har.

Bokwa er vanskeligt at beskrive uden at opleve det. Bokwa er et underholdende dansefitness program, hvor man bevæger sig rundt i tegn, tal og bogstaver. Det er ligetil og man kan ikke lade være med, at blive fanget af musikken og stemningen. Man kan vælge at lave trinene helt efter bogen, men der er også plads til, at sætte din egen stil og på den måde tilpasse intensiteten af træningen.

Bokwa Tone & Core er et hold med fokus på et af specialerne inden for Bokwa. Her bevæger man sig stadig rundt i de samme tegn, tal og bogstaver, som man kender fra den helt almindelige Bokwa. Koreografien er vild og tilpasset hver enkelt sang, men man forholder sig typisk til fire forskellige tegn, under en times træning. På denne holdtræning kommer det til, at brænde en smule i musklerne og på den helt rigtige måde, så du føler dig stærk og motiveret til endnu mere træning. 

Attack er en høj intens holdtime der appelerer til både nybegyndere og erfarne. Her kombineres atletiske bevægelser med styrke øvelser som squat og armstrækkere. Man motiveres af energifyldt musik, hvor man presses til en optimal og givende træning. Følelsen man har efter træning er ubeskrivelig god. 

Vandaerobic er for alle, uanset alder, køn og kondition. Vandaerobis er et motionshold med god musik og øvelser der styrker kroppen, samtidig med at man har det sjovt. Man svømmer ikke, men står, går, løber og hopper på stedet - alt sammen i poolen. Ved hver træning, trænes alle muskelgrupper og man bliver forpustet.

Release, Stretch & Relax er en times selvforkælelse for både krop og sind, hvor tempoet er i bund og udbyttet i top. Der startes med muskelafspænding og bindevævsmassage med brug af en tennis eller golfbold (skal selv medbringes). Herefter fortsættes der med udstrækning, hvor strækket varer i 45-60 sekunder, som resulterer i højere smidighed og fleksibilitet. Der afsluttes med afslapning af både krop og sind igennem med en guidet meditationsøvelse.

Pakkeliste

Dette bør du overveje, at tage med i kufferten:

  • Drikkedunk
  • Tennisbold eller golfbold til Stretch & Relax hold. (Til udstrækningsøvelser)
  • Ekstra træningstøj
  • Udstyr til øvrige sportsgrene, hvis du ønsker at spille tennis, padel, leje en landevejscykel eller mountainbike eller noget helt andet.
  • Vandresko 

Om intruktørerne og hotellet


 

Om Jesper og Jimmi

Når Jesper ikke passer sin egen it virksomhed og Jimmi sin klinik med alternative behandlinger, finder du os tit i fitnesscentret. Vi har begge været instruktører siden 2013 og har taget flere uddannelser og fået flere hold. Den fælles passion er Bokwa, hvor vi begge er certificeret i alle fem levels samt de tre specialer. Hvor Jesper fokuserer mere på funktionel og styrketræning, er det vigtigt for Jimmi at få både krop og sind med ind i den daglige træning. Fælles for os begge gælder det, at træning skal være sjovt hver gang - også selvom det er hårdt. Så med et smil på læben og et glimt i øjet er vi altid friske på at inspirere og piske jer igennem vores hverdagsfester, som vi gerne kalder vores hold.

Porto Myrina - powered by Playitas

Om hotellet

Beliggende en kort gåtur fra landsbyen Myrina med maleriske gyder og traditionelle taverner, ligger en af vores seneste medlemmer af Apollo Sports-hoteller. På Porto Myrina - powered by Playitas indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris. Perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, svømning og rekreation. Porto Myrina - powered by Playitas er perfekt for dig, der vil have en aktiv ferie i naturskønne omgivelser og stadig bo nær en hyggelig, græsk landsby! Her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, afprøv SUP eller spil en tenniskamp eller padelkamp på en af hotellets tre nye baner. 

Læs mere om hotellet her.