Multi Fitness week med Jesper & Jimmi

Har du lyst til at være med på Multi Fitness week, med Jesper og Jimmi, som byder op til både dansefitness, styrketræning, vandaerobic, kropsplejende muskelafspænding, samt udstrækning og meditation? Så skal du booke et ophold på vores nye Apollo Sports-hotel Sivota Retreat - Powered by Playitas.

Om Multi Fitness week

Denne uge kan du gratis deltage i holdtræning med Jesper & Jimmy, som for første gang skal være gæsteinstruktører for Apollo på vores Apollo Sports-hotel Sivota Retreat - Powered by Playitas. Sivota Retreat ligger flot placeret på en skråning i naturskønne Sivota, på det græske fastland og byder på helt nyistandsatte træninsfaciliteter. Jesper & Jimmis filosofi er, at træning altid skal være sjovt, men selvfølgelig også udfordrende. Træningen tilpasses den enkelte og der kan vælges mellem en bred palette af træningshold med TRX træning, dansefitness eller højintens Attack træning. Der vil dagligt være forskellige hold og denne rejse er en oplagt mulighed at møde ligesindede.


Hvem kan deltage?

Alle hold er både for nybegyndere og øvede. Intensiteten og sværhedsgraden kan justeres på samtlige hold. Du skal være fyldt 15 år for at komme med på holdene og ankommer du til holdet med et smil på læben er vi allerede godt på vej.

Ugeprogram

Her ser du ugens program. Programmet er foreløbigt, og tiderne kan justeres afhængig af vejr og faciliteter.

Ugeprogram 7.-14. juni  Ugeprogram 14.-21. juni

Hvordan bestiller jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig der bor på hotellet. Klik på det blå bookinglink til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugenugen. Book din rejse! Ingen tilmelding er påkrævet for at deltage i træningsugen. I juni tilbyder vi også Multi Fitness week med Jesper & Jimmi på Sivota Retreat - Powered by Playitas, Sivota.

Information om ugen

Pris: Træning med gæsterinstruktørerne Jesper og Jimmy er gratis.  Book blot rejsen med os til hotellet den gældende uge og deltag

Dato: 07.-14. juni 2021

          14.-21. juni 2021

Hotel: Sivota Retreat - Powered by Playitas

Det her indgår:

  • Holdtræning med Jesper & Jimmi er gratis
  • Professionel instruktører
  • Hotel- og træningsanlæg i topklasse
  • For alle niveauer - alle kan deltage

Træning, sol og samvær

Spørgsmål? Send os en mail.

Book hotellet

Se alle vores træningsuger og holdtræninger

 

Multi Fitness Week i september

Holdbeskrivelser

Pakkeliste


Om intruktørerne og hotellet


 

Om gæsteinstruktørerne

Når Jesper ikke passer sin egen it virksomhed og Jimmi sin klinik med alternative behandlinger, finder du dem ofte i fitnesscentret. Begge har været instruktører siden 2013 og har taget flere uddannelser og undervist flere hold. Deres fælles passion er Bokwa, hvor begge er certificeret i alle fem levels, samt de tre specialer. Jesper fokuserer mere på funktioneltræning og styrketræning, og for Jimmi er det vigtigt også, at få både krop og sind med ind i den daglige træning. Fælles for begge gælder det, at træning skal være sjov, hver gang - også selvom det er hårdt. Med et smil på læben og et glimt i øjet, er Jesper og Jimmi altid friske på, at inspirere og motivere alle holddeltagere igennem det de kalder deres egene hverdagsfester.

Om hotellet

Sivota Retreat - powered by Playitas er et smukt og unikt beliggende hotel i den dejlige, græske ferieby Sivota. Hotellet er perfekt for dig, der vil kombinere en afslappende ferie i et roligt område med en aktiv ferie i naturskønne omgivelser. Powered by Playitas betyder garanti for et højt niveau på alt lige fra service, sport til træningsfaciliteter og mad. På Sivota Retreat - powered by Playitas får du også et helt nybygget fitnessrum med frivægte, maskiner og cardiomaskiner, samt tre padelbaner og to tennisbaner med mulighed for coaching og holdspil.

Læs mere om hotellet her.