Surfkurser med Xtravel – lær at surfe på ferien!

Nyhed! Tag med vennerne eller familien på surfferie sammen til et af vores skønne rejsemål, som Fuerteventura og Den Dominikanske Republik. Er du kun dig, der vil prøve at surfe? Lad de andre blive ved poolen mens du surfer, efterfølgende kan I tilbringe resten af dagen sammen. Vælg mellem familievenlig bølgesurfing, aktionfyldt kitesurfing og klassisk windsurfing.

Vores surfkurser arrangeres i samarbejde med professionelle, svensktalende surfguider fra Xtravel, som har en god erfaring i surfrejser. På destinationen findes også lokale, engelsktalende instruktører samt vores egne Apolloguider.

Vælg mellem flere datoer i perioden november-februar (se længere nede på siden, hvad der gælder for netop dit rejsemål) og samtlige hoteller i Costa Teguise (Lanzarote), Corralejo (Fuerteventura) og Cabarete (Den Dominikanske Republik). 

Værd at vide om vores surfkurser

Tilbring ca. 3-5 timer om dagen de første 5 dage af rejsen på surfkursus (med start første heldag efter ankomst). Her indgår teori, opvarmning, et surfpas på ca. 2 timer i vandet og transport til/fra hotellet. Normalt hentes du på hotellet om morgenen og er tilbage ved frokosttid. Alle der kan svømme kan lære at surfe, men ved både kitesurfing og windsurfing kræves en vis styrke, så vi anbefaler, at man er minimum 13 år og har god fysik. Her kan du se vores oftest stillede spørgsmål og svar vedr. surfkurserne.

Om Xtravel

Xtravel har arrangeret surfrejser og surfcamps siden 2004, hvor firmaet blev grundlagt af Eric Asmussen. Xtravels målsætning er, at udfordre den traditionelle rejse via aktive, heftige rejser indenfor surfing, ski, mountainbike, motorcross og andet, som får gang i adrenalinet.

Xtravel har vundet renommé i branchen takket være sine gode kundskaber og formår at levere et interessant og udfordrende indhold sammen med professionelle guider og instruktører som brænder for det, de laver. Læs mere om Xtravel.

Færdigpakket hvor alt er inkluderet

Tid til både surfing og ferie

Professionelle surfguider fra Xtravel

 

I surfkurset inkluderer:

 • Et aktivt surfpas på ca. 2 timer x 5 dage
 • Teori, praktik og opvarmning 
 • Transport mellem hotel og surfsted 
 • Mulighed for at låne udstyr (bræt, våddragt mm.)
 • Professionelle, svensktalende surfguider 
 • Velkomstmøde, t-shirt og billeder 

Pris for surfkursus:

 • Bølgesurfing 2.398,-
 • Kitesurfing Lanzarote 3.498,-
 • Kitesurfing Den Dominikanske Rep. 5.548,-
 • Windsurfing Lanzarote 2.398,-

Sådan booker du:

 • Klik på dit rejsemål nedenfor og vælg et af hotellerne
 • Book en rejse under aktuel periode og vælg surfkursus som tilvalg
 • Har du allerede booket en rejse? Gå til Din booking og tilføj surfkursus
 • Spørgsmål? Send os en mail eller ring 70 21 44 55

Lidt om de forskellige typer surfing

Surfing på bølger

Bølgesurfing

En surfstil som er blevet meget populær. Alt du behøver er tålmodighed, gode svømmekundskaber, et surfbræt og eventuelt også en våddragt. Surf beach breaks – bølger som ruller ind mod stranden, eller surf rev på lidt større bølger, hvis du har prøvet det før. Vores surfkurser afholdes på steder med god kontinuitet af gode nybegynderbølger.

Kitesurfing

Kitesurfing

Kitesurfing er en perfekt kombination af naturoplevelse og action, og man kan beskrive det som en blanding af wakeboard, windsurfing, paragliding og snowboard. Kiten er en skærm med ca. 25 meter lange liner, som med hjælp af vinden giver dig kraften til at surfe på bølger, køre freestyle eller bare cruise rundt på vandet og nyde.

Windsurfing

Den klassiske surfsport som har fået et opsving med nye, lettere bræt og mere fleksibel sammensætning. På brættet fastsættes et segl, og med hjælp af vinden surfer man fremad, hvor man holder seglet og læner sig tilbage mod vinden. Dagens windsurfere kan komme op på en hastighed af ca. 90 kilometer i timen! 


Hvor og hvornår foregår surfkurserne?

Se aktuelle perioder, kurser og hoteller samt læs mere om vores surfrejsemål.