Svømmekursus for fart & distance

Drømmer du om at blive en hurtigere og mere udholden svømmer, eller behøver du blot at forbedre din svømmeteknik? Måske vil du forberede dig til et triatlon, forbedre din fart og udholdenhed eller blive bedre til Open Water svømning.

Deltag på dette populære svømmekursus i samarbejde med svenske Simcoachen.se til Playitas Resort på Fuerteventura.

Om svømmekurset med Simcoachen

Simcoachen er en svensk udbyder af svømmerejser. Deltagerne undervises af professionelle svømmetrænere, som hjælper dig med at få den rette svømmeteknik, så du opnår større udholdenhed og bliver hurtigere i vandet. Rammerne om svømmetræningen på Playitas Resort, og fællesskabet med andre deltagere er perfekte for en fokuseret svømmerejse. På denne svømmerejse vil du blive en bedre teknisk svømmer.

Svømmeinstruktørerne ved Simcoachen elsker at svømme og brænder for at undervise på alle niveauer. Med en bred kompetence inden for de nyeste svømmemetoder, vejleder svømmeinstruktørerne dig individuelt og garanterer at du bliver en bedre svømmer, uanset om du vil svømme hurtigere, længere eller blot mere komfortabelt.

Om svømmetræningen

På Playitas Resort tilbyder Simcoachen to forskellige typer svømmelektioner. 

  • Race med 10 pladser.
  • Masters med 20 pladser. 

Du svømmer én svømmelektion om dagen i 1,5 time, hvilket betyder, at du også vil have tid til at anvende de øvrige træningsfaciliteter og deltage i holdtræning på Playitas Resort (visse aktiviteter mod betaling). Udover de daglige svømmelektioner får du også mulighed for at deltage i tre Open Water lektioner. Der vil også blive tilbudt løbetræning til dem, der ønsker det.


Simcoachen - ikke et almindeligt crawlkursus


Med Simcoachen får du hjælp til at udvikle din svømning - uanset om du er nybegynder med respekt for vand, konkurrencesvømmer, triatlet, professionel svømmer eller bare er en der synes svømning er en dejlig træningsform. Simcoachen tilpasser sig dit niveau og lytter naturligvis til dine behov. 

Svømmerejsen foregår i samarbejde med Simcoachen, der er ansvarlig for instruktører og træningsprogram, som også samarbejder med Swim Smooth, som er leverandører til International Triathlon Federation. Læs mere om Swim Smooth her. Du kan også læse mere om svømmecoach, tidligere svensk landsholdssvømmer, Anna-Karin Lundin her.


Program

Program november 

Programmet for svømmekurset i marts 2022 vil snart være tilgængeligt. Vær opmærksom på at programmet er foreløbigt og kan ændres.

Frapris: XX.XXX,-

Dato og afrejselufthavn:
5.-12. november 2021, København & Billund
25. marts-1. april 2022, København & Billund

Hotel: Playitas Resort 

Dette er inkluderet:

  • Charterfly tur/retur
  • Mad på flyet
  • 1-værelses lejlighed
  • Lufthavnstransfer
  • Halvpension (morgenmad & middag ekskl. drikkevarer) 
  • Træning ifølge program 

​​* Enkeltværelsestillæg fra 2.500,-

Begrænset antal pladser!

Kontakt os: 
E-mail: sports@apollorejser.dk

Obs: Rejsen udbydes i samarbejde med Apollo i Sverige.


Race eller Masters?

Svømmekursus

Læs mere om Race

Race

Race programmet vil gøre din svømning hurtigere og henvender sig til dem, der sigter mod at svømme lidt hurtigere og lidt længere. Med Race vil vi fokusere på at finde den rigtige kombination af teknik og frekvens. Du lærer, hvilket tempo der giver dig den bedste teknik ved hjælp af en såkaldt Tempo Trainer. Vi sigter efter at tage dig til det næste niveau!

Vil du have et svømmekursus der er inspirerende, varieret, hård og udviklende, så er denne uge for dig - Race er en Swim Smooth -inspireret tilgang, hvor vi blandt andet arbejder med din vejrtrækning, rotation, rytme, timing og armtag. Målet er at øge din evne til at svømme hurtigere over længere afstande.

Hvem passer Race for?

For langdistancesvømmere, triatleter, swimrun atleter/motionister, master svømmere, som ønsker at blive bedre, hurtigere og mere udholden i deres fri svømning.
To grupper:
1) Her svømmer du 100 meter fri på 1:45-2:30
2) Her svømmer du 100 meter fri på 1:15-1:45

Forkundskaber

Du skal som minimum kunne svømme 400 meter fri uden pause.

Masters svømning

Læs mere om Masters

Masters

Masters er til dig, der har kørt Race og ønsker at videreudvikle din svømning. Du har tidligere trænet med TempoTrainer før og kender vores grundlæggende øvelser. Her fokuserer vi på længere afstande og Open Water svømning. Målet er at udvikle din teknik ud fra hvem du er i vandet, og at du opnår udholdenhed som en dieselmotor: Altså er målet at sørge for, at du kan holde den samme hastighed over en lang afstand.

Hver svømmelektion starter med svømmeteknik, efterfulgt af en eller flere udfordrende serier.

Hvem passer Masters til?

Masters er for dig, der allerede er bekendt med svømmetræningen i Race.


Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs meget mere om dette hotel og alle faciliteterne her »​