Pilates & Garuda med Stockholms Pilates Center

Mondo Boutique Porto Plomari er vært hos Carita Lesche fra Stockholm Pilates Center 4. - 18. juli 2020. Pilates & Garuda-ugerne er meget populære, så gå ikke glip af chancen for at booke din plads på Porto Plomari.

Garuda har elementer af yoga, pilates og kampsport - træningsformer, der forbedrer din kropskontrol, vejrtrækning og styrke gennem kontrollerede bevægelsesmønstre. Har du aldrig prøvet det før, eller er dette måske din specialitet? Uanset hvilket niveau du er på, er dette en uge, der passer til dig!

Gratis gæstetræning

Alle træninger i denne uges træningsprogram er inkluderet for dem, der booker en rejse og bor på Porto Plomari i den aktuelle periode. Passet afholdes på skandinavisk og engelsk.

Program

Programmet præsenteres i sin helhed sammen med nøjagtige tider på Porto Plomari sammen med regelmæssige træningsprogrammer. Ingen forregistrering er påkrævet på yoga.

Program 4-11 juli 2020   Program 11-18 juli 2020

Bemærk, at programmet er foreløbigt og kan ændre sig

Hvad er Pilates?

Pilates er en funktionel træningsmetode, der handler om at opretholde eller genvinde en god kropsholdning og blive stærk og smidig. Når alle kroppens muskelsystemer fungerer sammen på den bedste måde, kan du bruge kroppen effektivt og forsigtigt, uanset hvad du gør. God balance mellem muskelgrupper, stabilitet, god mobilitet i leddene og kropskontrol er vigtige dele af træningen. Viden, koncentration og kvalitet er nøgleord, når du udfører øvelserne. Pilates-træning er også velegnet til både atleter og elite-atleter.

Info om ugen

Pris: Al træning i ugen er gratis og er inkluderet i prisen på turen. Bare book rejser med os til et hvilket som helst hotel i denne uge.

Dato: 

  • 4 juli – 18 juli 2020 

Hotel: 

  • Mondo Boutique Porto Plomari

Dette er inkluderet:

  • Al træning er gratis
  • Professionel gæsteinstruktør
  • Hotel- og træningsfaciliteter i topklasse
  • For alle niveauer - alle kan deltage
  • Træning, sol og samvær

Spørgsmål? Mail os!

Book Porto Plomari

Hvad er Garuda?

Garuda-teknikken med elementer af yoga, pilates og kampsport er en ny spændende og inspirerende form for træning. Målet er, at træningen skal være sjov, dynamisk og udfordrende gennem intensiteten og strømmen af øvelserne. Det organiske syn på motion gør dig stærk og energisk, mens lange bevægelseslinjer udfordrer smidighed og styrke.

Om Carita Lesche

Carita Lesche er en af Sveriges mest kendte Pilates-profiler. I 2002 grundlagde Carita Stockholm Pilates Center. Hun er uddannet sportslærer, dansepædagog og legitim naprapat samt certificeret instruktør i STOTT PILATES® og GARUDA®. I dag driver hun Stockholm Pilates Center med to centre i Stockholm.

Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Al træning er gratis for dig, der bor på Porto Plomari. Klik på reservationslinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen. Så book bare din rejse! Ingen forregistrering er påkrævet for at deltage i træningsugen.


Hvem kan deltage? Til hvem passer Porto Plomari?

Vores Mondo Boutique-hoteller kan måske bedst beskrives som stærkt venskab eller kærlighed, et naturligt sted, hvor du kan trække vejret. Med respekt og kærlighed til landet har vi skabt et sted, hvor design blandes med ægte, lokale elementer. I køkkenet serveres traditionelle retter i moderne vintage tilberedt af lokalt producerede ingredienser. I baren køles vinen, og musikken får dig til at slappe af, eller måske kaste dig sammen. Hotellet er din destination. Rejser du selv? Hos os er du aldrig alene. På et sportshotel er det altid let at finde træningsvenner og ligesindede, uanset om du rejser selv, parvis, med venner eller som familie. Deltag i en pakket uge med ferie og træning, hvor du deltager i det, du kan lide, test nyt, når du vil, eller bare tage det roligt hver dag. Hvis du rejser alene, i par, med venner eller som en familie med teenagere (mine 14 år), hvad du end nyder på Porto Plomari.