Pilates & Garuda på Aqua Vista

I januar og februar gæstes Aqua Vista af Stockholm Pilates Center. Pilates er en funktionel træningsmetode, som handler om at bevare eller få en god holdning samt blive stærk og smidig. 

Garuda har indslag af yoga, pilates og kampsport, og begge træningsformer styrker din kropskontrol, vejrtrækning og styrke gennem kontrollerede bevægelsesmønstre. Har du aldrig prøvet det før eller er det din specialitet? Prøv det for første gang eller forbedr din teknik - alle kan være med!


Om programmet

Alle Pilates- og Garudahold i ugens træningsprogram indgår for dig, som booker en rejse og bor på Aqua Vista i den aktuelle periode. Minimumsalderen for at deltage på holdene er 15 år. Holdene er på skandinavisk og engelsk. Bemærk at antal pladser er begrænset. Vi forbeholder os retten til at justere i programmet og tilpasser tiderne til de øvrige hold på hotellet. Alle hold på dette træningsevent er gratis, og det endelige program kan du se på hotellet. Læs mere om Aqua Vista.

Program 21-28 februar 

Program tilbydes mellem:

  • 22-28 feb 2019

Om ugen:

  • Gratis
  • Alle kan deltage
  • Book din rejse i perioden 21-28 feb 2019
  • Ingen tilmelding behøves

Book hotellet

Spørgsmål? Mail os!


Hvordan booker jeg, og hvad koster det?

Book din rejse med afrejse d. 22-28 feb 2019 for at deltage.
Alle hold er frivillige, og du vælger selv, hvilke hold du vil deltage i.
At deltage i disse gæstetræninger er gratis og kræver ingen tilmelding.


Hvad er Pilates?

Pilates er en funktionel træningsmetode, som handler om at bevare, eller få tilbage, en god holdning samt blive stærk og smidig. Når kroppens muskulære system arbejder sammen, kan du bruge din krop effektivt, uanset hvad du laver. God balance mellem muskelgrupper, stabilitet samt smidighed i leddene og kropskontrol er vigtige elementer i denne form for træning. Kendskab, koncentration og kvalitet er nøgleordene, når du udfører de forskellige øvelser. Pilatestræning passer måde til motionister samt elitesportsudøvere.

Hvad er Garuda?

Garuda-teknikken med elementer af yoga, pilates og kampsport er en ny spændende og inspirerende træningsform. Målsætningen er, at træning skal være sjov, udfordrende og dynamisk gennem øvelsernes intensitet og flow. Denne organiske syn på træning gør dig stærk og fuld af energi samtidig med, at du øger din smidighed.


 

Om Amelie Parcharmi

Amelie er medejer af Sveriges største Pilates, Garuda og Barrestudio –Stockholm Pilates Center. Amelie har arbejdet i mange år med træning, og hun er certificeret instruktør i STOTT PILATES® og GARUDA®.

Om Carita Lesche

Carita er en af Sveriges mest kendte pilatesprofiler. I 2002 grundlagde hun Stockholm Pilates Center. Carita er uddannet idrætslærer, dansepædagog, legimiteret naprapat og certificeret instruktør i STOTT PILATES® og GARUDA®.


Om Aqua Vista

Vores nye Apollo Sports-hotel Aqua Vista tilbyder alt, hvad du måtte ønske dig i forhold til en sol- og træningsferie. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt Afrikas største fitness med alt det nyeste udstyr. Deltag i holdtræninger med instruktør hver dag, træn din serv på tennisbanen eller udvikl din løbeteknik på den nye sprintbane.

Vi forbeholder os retten til at justere i programmet og tilpasse tiderne ift. de øvrige hold. Alle hold er gratis og det endelige program kan du se på hotellet. Læs mere om Aqua Vista.