Pilates & Garuda med Stockholm Pilates Center

Den 4. og 11. juli 2021 får vores nye Apollo Mondo Boutique-hotel, Porto Plomari besøg af Carita Lesche fra Stockholm Pilates Center. Pilates & Garuda ugerne er populære bland mange skandinaviske gæster, så gå ikke glip af chansen og deltag gratis. 

Om Pilates & Garuda ugerne

Garuda har indslag af yoga, pilates og kampsport, og begge træningsformer styrker din kropskontrol, vejrtrækning og styrke gennem kontrollerede bevægelsesmønstre. Har du aldrig prøvet det før eller er det din specialitet? Prøv det for første gang eller bliv endnu bedre med professionelle instruktører - alle kan være med  og undervisningen foregår på et skandinavisk sprog eller engelsk. 

Ugeprogram

Her kan du se det foreløbige program og det endelige program modtager du ved ankomst til hotellet. Der tages forbehold for ændringer.

Program 4.-11. juli 2021   Program 11.-18. juli 2021

Hvordan deltager jeg?

Alle Pilates- og Garudahold i ugens træningsprogram indgår for dig, som booker en rejse og bor på Porto Plomari i den aktuelle periode. Minimumsalderen for at deltage på holdene er 15 år. Holdene er på skandinavisk og engelsk. Bemærk at antal pladser er begrænset. Vi forbeholder os retten til at justere i programmet og tilpasser tiderne til de øvrige hold på hotellet. 

Information om ugen

Træn med gæsteinstruktøren Carina. Deltag gratis. Book blot rejsen med os til hotellet den gældende uge og deltag

Dato: 

04.-11. juli 2021

11.-18. juli 2021

Afrejselufthavn: København

Hotel: Mondo Boutique Porto Plomari

Rejsemål: Lesvos

Det her indgår:

  • Holdtræning med Carina
  • Professionel instruktør
  • Hotel i topklasse
  • For alle niveauer - alle kan deltage
  • Træning, sol og samvær

Spørgsmål? Send os en mail.

Book hotellet

Se alle vores træningsuger og holdtræninger

Hvad er Pilates?

Pilates er en funktionel træningsmetode, som handler om at bevare, eller beholde, en god holdning samt blive stærk og smidig. Når kroppens muskulære system arbejder sammen, kan du bruge din krop effektivt, uanset hvad du laver. God balance mellem muskelgrupper, stabilitet, samt smidighed i leddene og kropskontrol er vigtige elementer i denne form for træning. Kendskab, koncentration og kvalitet er nøgleordene, når du udfører de forskellige øvelser. Pilatestræning passer måde til motionister samt elitesportsudøvere.

Hvad er Garuda?

Garuda-teknikken med elementer af yoga, pilates og kampsport er en ny spændende og inspirerende træningsform. Målsætningen er, at træning skal være sjov, udfordrende og dynamisk gennem øvelsernes intensitet og flow. Dette organiske syn på træning gør dig stærk og fuld af energi samtidig med, at du øger din smidighed.


Om instruktøren og hotellet


 

Om Carita Lesche

Carita er en af Sveriges mest kendte pilatesprofiler. I 2002 grundlagde hun Stockholm Pilates Center. Carita er uddannet idrætslærer, dansepædagog, legimiteret naprapat og certificeret instruktør i STOTT PILATES® og GARUDA®.

Om Porto Plomari

Om Porto Plomari

Porto Plomari er et nybygget hotel, smukt placeret lige ved havet. Hotellet er blandt vores Apollo Mondo Boutique-hoteller. Med respekt for stedets historie har vi skabt et unikt boutique hotel i industrielt design og med sans for detaljerne. Centralt placeret finder man hotellets infinity-pool, hvorfra man kan nyde den smukke udsigt over Det Ægæiske Hav. Hotellet består også af en platform til udendørs træning, og herfra kan man også dyrke yoga i den rolige atmosfære med havudsigt. Desuden kan man træne i det nye fitnesscenter eller spille padel.

Læs meget mere om dette hotel og alle faciliteterne her »