Movement Camp med Olivia Mitra

Med gæsteintruktøren Olivia får du en uge fyldt med træning og med dig i fokus. Deltag i Movement Camp på enten Sivota Retreat -powered by Playitas eller Porto Myrina - powered by Playitas, hvor du vil blive præsenteret for en verden af bevægelse.

 

Om træningsugerne med Olivia

Når gæsteinstruktøren Olivia besøger henholdsvis Sivota Retreat - powered by Playitas og Porto Myrina - powered by Playitas, venter der en uge med spændende træning. På Olivias træningsrejse, Movement Camp, får du et fuldspækket program med de mest populære træningsformer, som WOD, body pump og TRX. Om morgenen kan du deltage i opfriskende morgensvømning, som giver en god og rolig start på dagen. Træningsrejsen, Movement Camp med Olivia passer til både den erfarende og den mindre erfarende og er perfekt for den der ønsker et varieret program.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau. Olivia sørger for at der er plads til alle og at alle får en skøn og oplevelsesrig ferie. Fra 15 år.

Ugeprogram

Her ser du ugens program på de hoteller og perioder, hvor denne træningsrejse er tilgængelig. Programmet er foreløbigt, og tiderne kan justeres afhængig af vejr og faciliteter.

Program Porto Myrina 19/6-26/6      

Program Sivota Retreat 23/8-30/8   

Program Sivota Retreat 30/8-06/9  

Hvordan bestiller jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig der bor på det valgte hotel i den pågældende uge. Klik på det blå bookinglink og gå til den aktuelle dato for træningsugen. Book din rejse! Ingen tilmelding er påkrævet for at deltage i træningsugen.

Information om ugen

Træn med gæsteinstruktøren Olivia Mitra. Deltag gratis. Book blot rejsen med os til ønsket hotel og uge.

Hotel og dato: 

Porto Myrina - powered by Playitas

19/6-26/6 2021

eller

Sivota Retreat - powered by Playitas

23/8-30/8 2021

30/8-06/09 2021

Afrejselufthavn: 

København eller Billund til Sivota

København til Limnos (Porto Myrina)

Rejsemål:

Limnos eller Sivota

Det her indgår:

  • Holdtræning med Olivia Mitra er gratis
  • Professionel instruktør
  • Hotel- og træningsanlæg i topklasse
  • For alle niveauer - alle kan deltage

Træning, sol og samvær

Spørgsmål? Send os en mail.

Book Porto Myrina - powered by Playitas 22/5

Book Sivota Retreat - powered by Playitas 23/8Book Sivota Retreat - powered by Playitas 30/8

Se alle vores træningsuger og holdtræninger

Holdbeskrivelser

Om instruktøren


Olivia Mitra

Olivia Mitra er til dagligt bosat i København, hvor hun driver sin egen virksomhed, Panache Movement, hvor hun er coach og personlig træner, med speciale i personlig udvikling og funktionel træning. Derudover underviser hun i svømning, mountainbike og teambuilding. Olivia motiveres af at hjælpe andre med at komme nærmere sine mål og for Olivia er træning ikke glamourøst, men en livsstil man skal elske, eller lære at elske.                                                             
Når Olivia underviser fortæller hun dig ikke kun hvad du skal gøre, men forklarer dig også hvorfor, så du får en bedre forståelse for træningen. Hun lytter til dine behov, og går op i, at træningsøvelserne skal være motiverende for netop dig.                                                                                                                                                                      
 


Om hotellerne


 

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padeltennis på et af hotellets tre nye padelbaner. 

Læs meget mere om dette enestående hotel og alle faciliteterne her »​

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenoveret og unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland, placeret i naturskønne omgivelser. Hotellet tilbyder en bred vifte af træningsfaciliteter med blandt andet et nybygget fitnesscenter med frivægte, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padeltennisbaner, samt et cykelcenter. Vores powered by Playitas-hoteller garanterer et højt niveau på alt lige fra service til sportsinfrastruktur, træning og sund mad for såvel aktive feriegæster som professionelle og eliteudøvere, og på dette hotel får du også Sports Inclusive.

Læs meget mere om dette enestående hotel og alle faciliteterne her »​