Movement Camp med Olivia Mitra

Med gæsteinstruktøren Olivia får du en uge fyldt med træning og med dig i fokus. Deltag i Movement Camp på fantastiske Sivota Retreat -powered by Playitas, hvor du vil blive præsenteret for en verden af bevægelse.

 

Om træningsugerne med Olivia

Når gæsteinstruktøren Olivia besøger Sivota Retreat - powered by Playitas, som gæsteinstruktør, venter der en uge med spændende træning. På Olivias træningsrejse, Movement Camp, får du et fuldspækket program med de mest populære træningsformer, som WOD, body pump og TRX. Om morgenen kan du deltage i opfriskende morgensvømning, som giver en god og rolig start på dagen. Træningsrejsen, Movement Camp med Olivia passer til både den erfarende og den mindre erfarende og er perfekt for den der ønsker et varieret program.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau. Olivia sørger for at der er plads til alle og at alle får en skøn og oplevelsesrig ferie. Fra 15 år.

Ugeprogram

Her ser du ugens program. Programmet er foreløbigt, og tiderne kan justeres afhængig af vejr og faciliteter.  

Program Sivota Retreat 23/8-30/8   

Program Sivota Retreat 30/8-06/9  

Hvordan bestiller jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig der bor på det valgte hotel i den pågældende uge. Klik på det blå bookinglink og gå til den aktuelle dato for træningsugen. Book din rejse! Ingen tilmelding er påkrævet for at deltage i træningsugen.

Holdbeskrivelser

Functional WOD:
Functional workout of the day - Er funktionel træning som kan tilpasses alle niveauer. 
Funktionel træning har meget fokus på øvelser kun med kropsvægt, bevægelse og teknik. Der vil selvfølgelig også blive brugt en masse af udstyr under træningen.  
 
Flow & Movement:
Flow & Movement er en time inspireret af forskellige og rolige træningsformer som yoga og Tai chi, blandet med helt klassiske udstræk af kroppens led og muskler. 
 
Core & Booty Pump
Core & Booty Pump er træning som fokuserer på at isolere mave- og ballemusklerne korrekt. 
Der vil være øvelser som indeholder cardio, men især styrketræning hvor musklerne isoleres, for at få formet og fyldt bedst muligt på! Alle kan være med. 
 
TRX - Full Body 
TRX - Full Body er træning med en TRX som bruger et system med reb og bånd,  for at give brugerne mulighed for at arbejde mod deres egen kropsvægt.
TRX træning er også kaldet suspensionstræning, og er især godt for genoptræning, folk med dårlig balance, eller den som blot synes suspensionstræning er bedst. 
 
Morning Swim
Morning Swim er for dem som elsker at starte morgenen i rolige omgivelser, med masser af bevægelse og let belastning.
Det er et plus at kunne svømme, men der er plads til alle på Olivias hold. 
 

Information om ugen

Træn med gæsteinstruktøren Olivia Mitra. Deltag gratis. Book blot rejsen med os til ønsket hotel og uge.

Hotel og dato: 

Sivota Retreat - powered by Playitas

23/8-30/8 2021

30/8-06/09 2021

Afrejselufthavn: 

København eller Billund

Rejsemål:

Sivota

Det her indgår:

  • Holdtræning med Olivia Mitra er gratis
  • Professionel instruktør
  • Hotel- og træningsanlæg i topklasse
  • For alle niveauer - alle kan deltage
  • Træning, sol og samvær

Spørgsmål? Send os en mail.

Book Sivota Retreat - powered by Playitas 23/8Book Sivota Retreat - powered by Playitas 30/8

Se alle vores træningsuger og holdtræninger

Om instruktøren


Olivia Mitra

Olivia Mitra er til dagligt bosat i København, hvor hun driver sin egen virksomhed, Panache Movement, hvor hun er coach og personlig træner, med speciale i personlig udvikling og funktionel træning. Derudover underviser hun i svømning, mountainbike og teambuilding. Olivia motiveres af at hjælpe andre med at komme nærmere sine mål og for Olivia er træning ikke glamourøst, men en livsstil man skal elske, eller lære at elske.                                                             
Når Olivia underviser fortæller hun dig ikke kun hvad du skal gøre, men forklarer dig også hvorfor, så du får en bedre forståelse for træningen. Hun lytter til dine behov, og går op i, at træningsøvelserne skal være motiverende for netop dig.                                                                                                                                                                      
 


Om hotellet


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenoveret og unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland, placeret i naturskønne omgivelser. Hotellet tilbyder en bred vifte af træningsfaciliteter med blandt andet et nybygget fitnesscenter med frivægte, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et cykelcenter. Vores powered by Playitas-hoteller garanterer et højt niveau på alt lige fra service til sportsinfrastruktur, træning og sund mad for såvel aktive feriegæster som professionelle og eliteudøvere, og på dette hotel får du også Sports Inclusive.

Læs meget mere om dette hotel og alle faciliteterne her »​