Movement Camp med Olivia Mitra

Med gæsteinstruktøren Olivia får du en uge fyldt med træning og dig selv i fokus. Deltag i Movement Camp, hvor der venter et fuldspækket træningsprogram og en verden af bevægelse.

Om træningsugerne med Olivia

Når gæsteinstruktøren Olivia besøger vores Powered by Playitas-hoteller, venter der en uge med spændende træning. På Olivias træningsrejse, Movement Camp, får du et fuldspækket program med de mest populære træningsformer, som WOD, body pump og TRX. Om morgenen kan du deltage i opfriskende morgensvømning, som giver en god og rolig start på dagen. Træningsrejsen, Movement Camp med Olivia passer til både den erfarende og den mindre erfarende og er perfekt for den der ønsker et varieret program.


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.

Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 daglige holdtræninger, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres på rejsemålet.

Hvordan bestiller jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig der bor på det valgte hotel i den pågældende uge. Klik på det blå bookinglink og gå til den aktuelle dato for træningsugen. Book din rejse! Ingen tilmelding er påkrævet for at deltage i træningsugen.

Holdbeskrivelser

Functional WOD:
Functional workout of the day - Er funktionel træning som kan tilpasses alle niveauer. 
Funktionel træning har meget fokus på øvelser kun med kropsvægt, bevægelse og teknik. Der vil selvfølgelig også blive brugt en masse af udstyr under træningen.  
 
Flow & Movement:
Flow & Movement er en time inspireret af forskellige og rolige træningsformer som yoga og Tai chi, blandet med helt klassiske udstræk af kroppens led og muskler. 
 
Core & Booty Pump
Core & Booty Pump er træning som fokuserer på at isolere mave- og ballemusklerne korrekt. 
Der vil være øvelser som indeholder cardio, men især styrketræning hvor musklerne isoleres, for at få formet og fyldt bedst muligt på! Alle kan være med. 
 
TRX - Full Body 
TRX - Full Body er træning med en TRX som bruger et system med reb og bånd,  for at give brugerne mulighed for at arbejde mod deres egen kropsvægt.
TRX træning er også kaldet suspensionstræning, og er især godt for genoptræning, folk med dårlig balance, eller den som blot synes suspensionstræning er bedst. 
 
Morning Swim
Morning Swim er for dem som elsker at starte morgenen i rolige omgivelser, med masser af bevægelse og let belastning.
Det er et plus at kunne svømme, men der er plads til alle på Olivias hold. 
 

Information om ugen

Træn med gæsteinstruktøren Olivia Mitra. Deltag gratis. Book blot rejsen med os til det ønskede hotel og uge.

Hotel og dato: 

 

Afrejselufthavn: 

København eller Billund

Det her indgår:

  • Holdtræning med Olivia Mitra er gratis
  • Hotel- og træningsanlæg i topklasse

Book Aqua Vista - powered by Playitas

Book Sivota Retreat - powered by Playitas

Book Levante - powered by Playitas

Spørgsmål? Send os en mail.

Se alle vores træningsuger og holdtræninger

Om instruktøren


Olivia Mitra

Olivia Mitra er til dagligt bosat i København, hvor hun driver sin egen virksomhed, Panache Movement, hvor hun er coach og personlig træner, med speciale i personlig udvikling og funktionel træning. Derudover underviser hun i svømning, mountainbike og teambuilding. Olivia motiveres af at hjælpe andre med at komme nærmere sine mål og for Olivia er træning ikke glamourøst, men en livsstil man skal elske, eller lære at elske.                                                             
Når Olivia underviser fortæller hun dig ikke kun hvad du skal gøre, men forklarer dig også hvorfor, så du får en bedre forståelse for træningen. Hun lytter til dine behov, og går op i, at træningsøvelserne skal være motiverende for netop dig.                                                                                                                                                                      
 


Om hotellet


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenoveret og unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland, placeret i naturskønne omgivelser. Hotellet tilbyder en bred vifte af træningsfaciliteter med blandt andet et nybygget fitnesscenter med frivægte, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et cykelcenter. Vores powered by Playitas-hoteller garanterer et højt niveau på alt lige fra service til sportsinfrastruktur, træning og sund mad for såvel aktive feriegæster som professionelle og eliteudøvere, og på dette hotel får du også Sports Inclusive.

Læs mere om Sivota Retreat - powered by Playitas »​

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

 

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er vores nyeste powered by Playitas-hotel. Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas