Motivationsboost på Aqua Vista

Velkommen til en uge med fokus på motivation og målsætning omkring træning. Teamet går igen i form af foredrag og træninger, der vil give deltagerne værktøjer til træningen, når de kommer hjem.


Ugen begynder med et foredrag om mål og fordelene ved at arbejde med mål i ens træning. Deltagerne får til opgave at fastsætte mål for den næste træning. For eksempel vil vi gennemgå målretningsteknikker som SMART.


Om træningen

Træningen omfatter en blanding af løb (intervaller og afstand), WOD (workout of the day) intervaller og endnu længere træninger med forskellige træningsøvelser. Vi tilbyder også forelæsninger, hvor deltagerne reflekterer over deres træning baseret på motivation / målteorier.

Ved foredraget fokuserer vi på, hvordan man sætter mål og hvorfor. Deltagerne vil få materiale til næste træningssession (til valgfri brug). Ved forelæsning nr. 2/3 fokuserer vi på motivation og forskellen mellem indre og ydre. Den endelige forelæsning 3/3 opsummerer ugen, åbner op for spørgsmål og hvordan det man har lært kan overføres til træningen derhjemme.


 

Om ugen: 

Datoer 10-17 jan 2019 & 14-21 feb 2019

Se ugens program

Samtlige hold er 60 min (Løb, WOD, foredrag). Foreløbigt program hvor ændringer kan komme.


Hvordan booker jeg, og hvad koster det?

Du skal bare booke en uge på hotellet i den uge, hvor træningsugen foregår. Du deltager nemlig ganske gratis, når du bor på hotellet, og tilmelding kræves ikke.

Info om ugen

Pris: Al træning er gratis. Bare book din rejse til hotellet den uge med os

Dato: 10-17 jan 2019 & 14-21 feb 2019

Hotel: Aqua Vista, Hurghada

Det her indgår:

  • Gratis hold med professionelle trænere
  • ​Sjov og effektiv træning
  • Motivation og træning i et
  • Alle kan deltage uanset niveau
  • Bo på det fine sportshotel Aqua Vista 

 

Spørgsmål? Mail os!

Book hotellet

Se alle træningsuger på træningskalenderen her


Om Allis Gustafsson

Allis Gustafsson er uddannet inden for adfærds design med fokus på sport og motion. Træningen vil være sjov, udfordrende og nytænkende, hvor alle vil mærke, at de har udviklet sig teknisk, men man vil også opleve at ens tankegang vil skifte og give nyt perspektiv på træning. Regn med et træningsboost ud over det sædvanlige med masser af glæde, energi og teamwork.

Om Aqua Vista

Vores nye Apollo Sports-hotel Aqua Vista tilbyder alt, hvad du måtte ønske dig i forhold til en sol- og træningsferie. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt Afrikas største fitness med alt det nyeste udstyr. Deltag i holdtræninger med instruktør hver dag, træn din serv på tennisbanen eller udvikl din løbeteknik på den nye sprintbane.

Vi forbeholder os retten til at justere i programmet og tilpasse tiderne ift. de øvrige hold. Alle hold er gratis og det endelige program kan du se på hotellet. Læs mere om Aqua Vista.