Lars & Sylvia kost- og træningsvejledning

Personlig træning og kostvejledning Lars & Sylvia - Playitas, Fuerteventura til maj 2019

Lyder burger, kyllingepølser, skyr, proteinpizza, tortillas, pandekager samt flere lækkerier som en god spise sammen med intens træning godt? Så læs med her:

Personlig træner Lars Frost sammensætter et personligt program til dig, så du opnår maksimal udbytte af din træning, og autoriseret klinisk diætist og træner Sylvia Engel underviser i madlavning, og hvorledes proteiner og kostfibre kan gøre maden sundere. Uanset hvilket træningsniveau du befinder dig på, så er her plads til alle, om du er alene, med kæresten, venner eller familien, vil I sammen få en fantastisk uge i selskab med Lars & Sylvia.

Indkvartering i 2-værelses lejligheder med plads til 6 personer på Playitas Annexe.  

7. maj - 14. maj 2019 med afrejse fra København eller Billund*

Pris: 4.891,-/person ved 2 pers. i delt 2-vær. lejlighed m. terrasse*

(* Afrejse fra Billund kontakt: grupperejser@apollorejser.dk)
(**Op til 6 pers. i lejlighed, hvis I rejser flere sammen)

I prisen indgår:

  • Flyrejse t/r, incl. 20 kg. 1 stk. in-checket bagage og 5 kg. håndbagage.
  • Mad på flyet (eksklusiv drikkevarer)
  • Bustransfer til hotellet t/r.
  • Overnatning i delt 2 værelses lejlighed med terrasse.
  • Fuldt uge program og undervisning i henhold til program.
    Forplejning iht. program af Lars & Sylvia. Læs programmet her

Tilvalg:

*Vi anbefaler hver enkelte rejsedeltager i gruppen tegner en afbestillingsforsikring, for derved at sikre, prisen ikke stiger, hvis rejsedeltageren melder afbud. Afbud medfører oftest, at der kan tilkomme en merpris på eks. eneværelsestillæg, da et dobbeltværelse skal ændres til et enkeltværelse”.


Om Lars og Sylvia:

Sylvia Engel
er autoriseret klinisk diætist, kok, foredragsholder og har flere års erfaring som personlig træner. Hun har en stor erfaring med træningsdiæter, vægttab, spiseforstyrrelser, tarmsygdomme og diabetes.

Hun vil undervise i sundere madlavning og hvorledes sukkerfri mad, men fyldt med proteiner og kostfibre, kan gøre maden sundere. Sylvia vil udarbejde en personlig kostplan, opskrifter tilpasset hver deltagers behov i en mappe efter opholdet på Playitas.

Lars Frost
er tidligere professionel fodboldspiller – nu aktiv bodybuilderatlet. Hans specialområde er træningsteknikker, forebygge og behandle skader. Han vil sammensætte et program til hver enkelt deltager, så vedkommende får max ud af sin træning.