Træningsrejse med magasinet IFORM

Nu får du chancen for at opleve en helt forrygende træningsuge sammen med I FORM under forårssolen. I april samler vi deltagere og instruktører fra hele Norden med en fælles passion for træning, sundhed og velvære. Vores base er det femstjernede hotel Pilot Beach i Georgiopolis på Kreta.

Tænk at vågne op på et luksushotel til lyden af bølgeslaget mod sandstranden og bevidstheden om, at der i en hel uge kun er træning, velvære og godt selskab på programmet. Den drøm kan blive din virkelighed, hvis du sikrer dig en af pladserne på I FORMs Energy Boot Camp på Pilot Beach. Her kan vi sammen boltre os i eventyrlig smuk natur og har alverdens fine træningsfaciliteter lige uden for døren.

Fra tidlig morgen til sen aften kan du nyde godt af træning og inspiration fra I FORMs dygtige, passionerede instruktører. Vi har sammensat et drømmeprogram, der bl.a. omfatter morgenyoga med udsigt til havet, løbe- og gåture i oliven- og avocadolundene rundt om hotellet, effektiv intervaltræning, styrketræning på nye, sjove måder, dansetimer, træning i vand, vandretur i Imbros-kløften (denne udflugt skal forudbestilles ved tilmelding) - og meget, meget mere. Alle kan være med, uanset niveau.

Og så skal du godt begynde at glæde dig til maden. Kretensernes version af Middelhavskosten er gang på gang kåret som verdens sundeste måde at spise på. Og den er heldigvis lige så lækker, som den er sund: Med masser af grøntsager, olivenolie og fisk og skaldyr og andet godt. Plus vin til alle, der har lyst. Hotellet dyrker selv mange af de grøntsager, du kan forsyne dig med fra buffeten, og producerer oven i købet sin egen olivenolie, så alt er så friskt og sundt, som det overhovedet kan være.  

Fire af aftenerne holder instruktørerne foredrag og giver dig endnu flere ideer og redskaber til et sundere og skønnere liv. Fra tidligere I FORM-rejser ved vi, at man som deltager rejser hjem med helt ufattelige mængder ny energi og inspiration. Nok til at nå de mål, man har drømt om i årevis. Eller med helt nye mål - og drivkraften til at nå dem. Med andre ord: Dette kan blive en rejse, der forandrer dit liv.
Se programmet her.

Aktuelle afrejsedatoer:

 • 21.-28. april 2018, afrejse fra København eller Billund

Inkluderet i rejsens pris:

 • Træning ifølge program
 • Delt dobbeltværelse
 • Halvpension morgenmad og middag.
 • Transfer
 • ​Mad på flyet

Pris fra: 10.998,-

 • Eneværelsestillæg 2.200,-
 • Helpension inklusiv drikkevarer (vand og en 1/4 flaske vin eller 1 sodavand pr. person/måltid) 1.640,-
 • Udflugt til Imbros-kløften 430,- - skal forudbestilles med rejsen

Værd at vide

Diverse ting som er godt at vide før rejsen.

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage uanset træningsniveau. Der vil være ca. 10 pas om dagen at vælge mellem med alt lige fra yoga, dans, core og tabatatræning til power walk og intervalløb. Rejser du alene, er der mulighed for at dele værelse med en anden person af samme køn. Ellers kan du betale lidt ekstra for et enkeltværelse.

Dette er inkluderet

 • Fly tur/retur til Kreta fra København eller Billund
 • Ophold i delt dobbeltværelse på Pilot Beach
 • Transfer og mad om bord på flyet
 • Halvpension (morgenmad/middag)
 • Instruktører med træning ifølge program (pdf)

Magasinet IFORM

IFORM er magasinet for alle kvinder som vil blive den sundeste, stærkeste og gladeste version af sig selv – via træning, kost og motivation. I IFORM præsenteres de seneste, bedste og nemmeste metoder til at opnå resultater på. Udover det indeholder magasinet masser af inspiration til hvordan man udfordrer sig selv med både store og små mål, og opnår dem, også i en stresset hverdag.


Dine instruktører og personale på turen

Sara Møller Christensen

IFORMs chefredaktør som elsker at træne. I løbet af ugen vil Sara fortælle om hvordan hun de sidste 5 år er gået fra at være en sofakartoffel med træningsfobi til at blive en rigtig træningsfreak.

Camilla Lorentzen

Camilla arbejder som personlig træner, driver siden fitnok.no og studerer psykologi i Oslo. Hun er mest kendt for sit hashtag #fitnok som bruger til at vise at sundhed handler om mere end hvordan vi ser ud - det er et samspil imellem fysik, mental og social interaktion. På denne rejse kan alle være med i Camillas lektioner, uanset niveau og erfaring. Desuden holder Camilla også foredrag om temaet "livsstil", om hvordan du kan opnår de forandringer du ønsker i dit liv.

Siri Nordén

Personlig træner, gruppetræningsinstruktør, massør og kostvejleder. Har arbejdet med træning over hele Sverige og på træningsresortet Playitas på Fuerteventura. 
Det vil hun undervise i: Cirkeltræning, Stretch & Relax, Dance Aerobics, Functional Training og meget mere.

Andreas Jansson

Student, virksomhedscoach og tidligere rejseleder for Apollo på træningsresortet Playitas på Fuerteventura. Andreas er serviceminded og vant til at koordinere aktiviteter i forbindelse med træningsrejser i udlandet. Andreas har et overordnet ansvar i løbet af ugen, og skal sørge for deltagernes og trænernes trivsel og velbefindende.

 

Esther Baltzer

Esther er personlig træner, løbecoach og instruktør i alt lige fra dans til spinning. Hun har en uddannelse i idræt og ernæring, og har motiveret og inspireret mange forskellige mennesker igennem de sidste 10 år til at nå sine mål. Hun elsker at røre sig og er god til at overføre glæden ved et aktivt liv til andre, uanset niveau. På Energy Camp kommer Esther blandt andet til at undervise i MTB og dans - og så holder hun foredrag om at spise sundt uden mange regler og med plads til at nyde livet.

Susanne Lidang

Certificeret hatha-yogalærer. Underviser både yogagrupper, er privat yogatræner og afholder workshops. Har produceret flere yogavideoer og skriver artikler for I FORM. Blogger desuden om livet med yoga. Susanne har ved flere lejligheder samlet 400-600 mennesker til udendørs yoga i offentlige parker. Forfatter til bøgerne "Vild med yoga", som udkom i  2015, og "Yoga for løbere - og luntere", som udkom i 2016.