Yoga, HIIT and Run – La Pared

Velkommen til La Pared og en uge med både rolige træningshold samt hold hvor du virkelig får udfordret dig selv. Udover det almindelige program tilbyder vi denne ekstra træningssession med Frida Jansson - personlig træner, holdinstruktør og løbecoach.

Bliv inspireret af sjov og udfordrende træning som yoga, HIIT, løb og funktionel træning. Timerne vil omfatte alt fra høj puls til rolige yogastræk. Holdene er både for dem, der ønsker at forbedre deres resultater og for dem, der ønsker at finde glæden og motivationen til træning.


 

Program

Det færdige program præsenteres sammen med La Pared's almindelige træningshold. Der kræves ingen tilmelding.

Se ugens foreløbige program

Holdbeskrivelser

 • YogaFlow: Et flow af coreøvelser og stræk, der styrker balancen og stabiliteten.
 • Morning Run: En skøn rolig løbetur hvor vi vækker og forbereder kroppen til de lidt mere udfordrende træningshold.
 • HIIT Step: Sjovt, højintensivt hold med blandede intervaller af styrke og kondition på stepbænken.
 • Run Intervalls: Et hold hvor vi arbejder på vores løb i intervaller. Fokus på at øge pulsen.  
 • Whole Body: Helkropshold hvor vi bruger kropsvægt og redskaber. Varierende intervaller. 

Hvor booker jeg, og hvad koster det?

Det er gratis for dig, der er gæst på La Pared. Bestil bare rejsen til hotellet i den uge, du gerne vil være med på. Der kræves ikke nogen tilmelding. 


Hvem kan deltage? Hvem passer hotellet til?

Vores sportshoteller er velegnede til alle, der kan lide en aktiv ferie og en aktiv livsstil. Rejser du med dig selv? Med os er du aldrig alene. På et sportshotel er det altid nemt at finde træningskammerater og ligesindede mennesker, uanset om du rejser selv, i et par, sammen med venner eller med familie. Kom med os på en spændende ferie og træningsuge, hvor du deltager i det, du kan lide, test nye ting når du vil eller bare slap af ved den dejlige pool.


 

Info om ugen

Pris: Træningen er gratis og indgår, når du er gæst på La Pared. Book bare rejsen til hotellet med os den uge.

Datum:  27. aug-3. sept 2019

Hotel: La Pared, Fuerteventura

Det her indgår:

 • Al træning er gratis
 • Book bare fly og hotel til hotellet
 • Professionel gæsteinstruktør
 • Hotel- og træningsanlæg i topklasse
 • For alle niveauer - alle kan deltage
 • Træning, sol og samvær

 

Spørgsmål? Mail os her!

Book hotellet

Se alle træningsuger og gæstetræninger her


Om Frida Jansson

Energisk kvinde med baggrund inden for friidræt. Frida har en forkærlighed til løbetræning, og så er hun personlig træner, holdinstruktør og løbecoach. Hun har tidligere arbejdet som træningsinstruktør på træningsrejser og på Apollos forskellige destinationer. 

Om La Pared

Kom ned og nyd de fantastiske omgivelser, som La Pared ligger i. Apollos sportshotel på Fuerteventuras vestkyst er perfekt til dem, der ønsker at slappe af i et behageligt træningsmiljø. Alle hold i ugens træningsprogram er inkluderet for dem, der booker en tur og bor hos La Pared - powered by Playitas i den aktuelle periode.

Altid på La Pared 
Hele året tilbyder vi gratis holdtræningstimer som HIT, yoga, vandreture og funktionel træning mv. Der er også et veludstyret motionscenter med udsigt over det bjergrige lavalandskab. Her er der også mulighed for at spille tennis, og vi kan anbefale at vandre eller løbe i de magiske bjerge. Du kan også slappe af i saunaen eller i den opvarmede udendørs jacuzzi - eller selvfølgelig ved den dejlige pool. Du kan også prøve surfing på den gode surferstrand lige ved hotellet. På hotellet er der også cykeludlejning med mulighed for at leje mountainbikes og landevejscykler. Her kan du læse mere om træning på La Pared.