Happy Training Week med Henrik Andersen

Vil du i den helt rigtige feriestemning og samtidig komme i form? Ja, det er muligt, hvis du tilmelder dig Henriks undervisning under Happy Training Week på et af vores Apollo Sports-hoteller. Det bliver en blanding af Indoor-bike, styrke, høj intensitets- og crossfit-inspireret træning. Alle sessioner er udfordrende og hårde, men samtidig meget sjove!


Holdbeskrivelser

Indoor bike: tre forskellige programmer med forskellig intensitet.

ENDURANCE: Høj intensitet. Baseret på Individual Time Trial (ITT). Vi løber intervaller på minimum 5 km, så der er god tid til at teste, hvordan du præsterer på en længere distance.

MAX: Høj intensitet. Holdet handler om at teste din maksimale kapacitet.

MIX: Medium til høj intensitet. Mix er et hold, hvor vi træner forskellige intervaller i forskellige formater, hurtigt, langsomt og med høj eller lav modstand. Hvis du er nybegynder, er dette holdet for dig!

Functional CrossFit: Medium til høj intensitet. Crossfit træning hvor vi vil arbejde med alle muskelgrupper.

High Intensity work out: Medium til høj intensitet. To forskellige programmer, hvor vi kommer gennem hele kroppen.

Strength: Medium til høj intensitet. Klassisk styrkehold, med core træning, hvor vi bruger vægtstænger og håndvægte til at træne arme, skuldre og bryst. 

Shape it up!: Medium til høj intensitet. Her er hele kroppen i fokus. Træning både med og uden redskaber.


Ugens program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt, til det aktuelle hotel, den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen forhåndstilmelding for at deltage i træningen.

Info om ugen

Pris:  Al deltagelse i træningen er gratis og indgår i prisen, når du booker en rejse til det aktuelle hotel i samme uge som gæstetræningen foregår.

Dato & hotel:

10.-17. februar 2022, Aqua Vista - powered by Playitas
22.-29. maj 2022, Levante - powered by Playitas
13.-20. juni 2022, Sivota Retreat - powered by Playitas
13.-20. august 2022, Porto Myrina - powered by Playitas

Afrejselufthavn: København & Billund

Dette indgår:                    

  • Træning med Henrik
  • Hotel & træningsresort i topklasse

Book Aqua Vista - powered by Playitas

Book Levante - powered by Playitas

Book Sivota Retreat - powered by Playitas

Book Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakt os:
Mail: sports@apollorejser.dk


Henrik Andersen

Henrik er en meget erfaren instruktør, eller som Henrik selv siger: Jeg er en træningsarrangør, som gerne vil have, at folk får glæde af træningen. Du kan ikke præstere, hvis du ikke er i det rigtige humør, men hvis du er, er der ingen grænser for, hvad du kan udrette. Selvom Henrik er en elendig sanger, synger han ofte i sine timer. Henrik er altid aktiv i sine timer, for man kan ikke sige til nogen, at de skal gøre noget, som man ikke selv kan.


Om hotellerne

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

 

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er vores nyeste powered by Playitas-hotel. Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenoveret og unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland, placeret i naturskønne omgivelser. Hotellet tilbyder en bred vifte af træningsfaciliteter med blandt andet et nybygget fitnesscenter med frivægte, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et cykelcenter. Vores powered by Playitas-hoteller garanterer et højt niveau på alt lige fra service til sportsinfrastruktur, træning og sund mad for såvel aktive feriegæster som professionelle og eliteudøvere, og på dette hotel får du også Sports Inclusive.

Læs mere om Sivota Retreat - powered by Playitas »​

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner. 

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas »​