Gitte Salling gæster Aqua Vista i uge 3, 2020

På vores fantastiske Apollo Sports hotel i Hurghada kan du i uge 3 opleve Gitte Salling, som vil undervise to effektive timer, hvor hele kroppen bliver trænet igennem i et tempo, hvor alle kan deltage og følge med. Der er ingen koreografi, til gengæld en masse motiverende og glad musik, kombineret med Gitte’s entusiasme og smittende energi. Timerne afsluttes med et dejligt stræk, og man har det helt fantastisk bagefter. Det anbefales at træne i sko.

Træning med Gitte tirsdag, den 14. januar 2020 kl. 0900-1000

Træning med Gitte torsdag, den 16. januar 2020 kl. 0900-1000


Hvem er Gitte Salling?

Gitte Salling er kvinden bag flere helt nye træningskoncepter i Danmark og har bl.a. stået i spidsen for den populære ”Reformer træning” og ejer verdens største Reformer kæde ”Energii”. I 2019 åbnede Gitte dørene for Bungee Fly i Danmark, en skånsom og effektiv træningsform. Gitte Sallin har 25 forskellige trænings uddannelser og har i mere end 30 år undervist i bl.a. Danmark, Spanien, England og USA.

Udover Reformer træning og Bungee Fly, brænder Gitte for at undervise, motivere og gøre folk glade via træning. Gitte’s undervisning kan være tempofyldt, men også helt nede i gear.