Functional and outdoor workout week

Velkommen til en uge med en gæsteinstruktør, der går "all-in" på funktionel træning. Vi lader kroppen arbejde med og uden værktøjer. Der vil være et skønt mix af styrke, mobilitet, fleksibilitet, kropskontrol og fitness. Vi træner ved stranden og ved den nybyggede crossfit boks på taget.

Vi vil løfte tungt, krybe, klatre og hoppe. Desuden vil vi bruge naturen og gøre den til vores playground. Hver formiddag kører vi to forskellige pas, hvor vi fokuserer på at lære og udvikle. Leg med og gå all ind på vores hold om eftermiddagen, som vi kalder Functional Fun. Her tager vi det bedste fra de andre hold og afslutter dagen på bedste måde.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage uanset alder. Vi måler ikke din tid eller konkurrerer om hvem der løfter tungest, det handler om at have det sjovt!


Hvordan booker jeg, og hvad koster det?

Du skal bare booke en uge på hotellet i den uge, hvor træningsugen foregår. Du deltager nemlig ganske gratis, når du bor på hotellet, og tilmelding kræves ikke.


Ugens program

Se program

Bemærk at programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer.

Info om ugen

Pris: Al træning er gratis. Book rejsen med os på hotellet denne uge og deltag

Dato: 1-8 nov 2019

Hotel: Aqua Vista, Hurghada

Om ugen:

  • Gratis hold med professionel instruktør
  • Træning og ferie i et! 
  • ​Alle kan deltage
  • Bo på fine sportshotel Aqua Vista 
  • Spørgsmål? Mail os!

 

Book hotellet

Se alle træningsuger på træningskalenderen her


 

Om Ellen Sterner

Ellen Sterner er uddannet personlig træner og arbejder som træningsinstruktør. Ellen arbejder i øjeblikket fuldtid med træning som online coach gennem Lofsang gruppen og i fitness som træner. Hun brænder for helbred generelt og bevægelse i særdeleshed!

Om Emma Ericsson

Emma Ericsson er uddannet personlig træner og arbejder som træningsinstruktør. Hun er tidligere elitegymnast og udover at studere på handelshøjskolen, så dyrker hun thaiboxing. Ligesom Ellen så brænder Emma for sundhed generelt og især bevægelse.

Om Aqua Vista

Vores nye Apollo Sports-hotel Aqua Vista tilbyder alt, hvad du måtte ønske dig i forhold til en sol- og træningsferie. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt Afrikas største fitness med alt det nyeste udstyr. Deltag i holdtræninger med instruktør hver dag, træn din serv på tennisbanen eller udvikl din løbeteknik på den nye sprintbane.

Vi forbeholder os retten til at justere i programmet og tilpasse tiderne ift. de øvrige hold. Alle hold er gratis og det endelige program kan du se på hotellet. Læs mere om Aqua Vista.