FLOW med Fanny – Yoga på ferien

Fra den 18.-25. juli tilbyder vi gratis yogaundervisning på Porto Plomari på Lesvos i Grækenland. Hotellet gæstes af yogalærer og personlig træner Fanny Elgstrand.

Om Flow med Fanny

I løbet af ugen får du lov til at prøve forskellige former for yoga, sammen med Fanny. For de morgenfrisk kan du starte dagen med en skøn yogaflow, hvor du vækker kroppen ved hjælp af åndedrætsøvelser og rolige bevægelser. Om eftermiddagen/aftenen kan du prøve andre former for yoga, i henhold til program. Yogaen er gratis at deltage i, book blot en rejse til det skønne og nybyggede Apollo Mondo Boutique hotel, Porto Plomari, med afrejse den 18. juli. 

Ugeprogram

Her ser du ugens program. Programmet er foreløbigt, og tiderne kan justeres afhængig af vejr og faciliteter.

 Ugens program

Hvem kan deltage?

Denne uge passer til dig der kan lide en aktiv ferie og en aktiv livsstil. Hotellet efterstræber en rolig atmosfære, og henvender sig først og fremmest til et voksent publikum og gæster over 14 år. Denne uge er perfekt til den der rejser alene, som par eller med venner/familie. Her finder man let ligesindede, som også nyder yogaens glæder.

Hvordan bestiller jeg og hvad koster det?​

Træningen er gratis for dig der bor på hotellet. Klik på det blå bookinglink til højre og gå til den aktuelle dato for yogaugen. Book din rejse! Ingen tilmelding er påkrævet for at deltage i træningsugen.

f

Åbent køb
Fri ombooking
Pengene tilbage indenfor 7 dage hvis rejse frarådes
Ombook rejsen hvis du bliver smittet med Covid-19

Information om ugen

Pris: Træningen i løbet af ugen er gratis, og er inkluderet i prisen på rejsen. Book en rejse med os til dette hotel og denne uge for at deltage.

Dato: 18.-25. juli 2021

Afrejselufthavn: København

Hotel: Mondo Boutique Porto Plomari

Dette er inkluderet:

  • Holdtræning er gratis
  • Professionel gæsteinstruktør
  • Hotel- og træningsfaciliteter i topklasse
  • For alle niveauer - alle kan deltage
  • Træning, sol og samvær

 

Book hotel og deltag gratis 

Se alle vores træningsuger og holdtræninger

Holdbeskrivelser


Om instruktøren og hotellet


Yogarejse

Om Fanny Elgstrand

Fanny har arbejdet med holdtræning de sidste 5 år. Hun arbejder i dag som instruktør i fitnesskæden, SATS, og driver samtidig FlowWithFanny

Om Porto Plomari

Om Porto Plomari

Porto Plomari er et nybygget hotel, smukt placeret lige ved havet. Hotellet er blandt vores Apollo Mondo Boutique-hoteller. Med respekt for stedets historie har vi skabt et unikt boutique hotel i industrielt design og med sans for detaljerne. Centralt placeret finder man hotellets infinity-pool, hvorfra man kan nyde den smukke udsigt over Det Ægæiske Hav. Hotellet består også af en platform til udendørs træning, og herfra kan man også dyrke yoga i den rolige atmosfære med havudsigt. Desuden kan man træne i det nye fitnesscenter eller spille padeltennis.

Læs meget mere om dette enestående hotel og alle faciliteterne her »