Fitness & FunWeek på Playitas

Elsker du at træne og være sammen med ligesindede? Tag med på en komplet træningsrejse med mere end 130 hold på programmet. Under en aktiv uge på Playitas oplever du varieret holdtræning af højeste kvalitet kombineret med sol, strand, god mad, fest, underholdning og afslapning.

Fitness & FunWeek arrangeres sammen med professionelle instruktører fra AerobicWeekends. I løbet af ugen får du mulighed for at lære en masse mennesker at kende og have det sjovt sammen med andre træningsinteresserede fra Skandinavien.

Vælg mellem flere datoer. Se længst nede på siden, hvad der gælder din afrejsedestination.

Program

Program marts 2021    

Vi tager forbehold for ændringer i programmet, men vi garanterer en uge med masser af trænings aktiviteter.


Hvem kan være med?

Denne uge er for alle, der kan lide at træne. Alder og niveau spiller ingen rolle. På programmet står alt fra lettere hold for nybegyndere til mere avancerede pas, som henvender sig til mere øvede motionister. Måske vil du bare hjælpes igang med træningen eller prøve noget nyt. Du vælger selv, hvilke hold du vil deltage på. Ingen tvang, intet must, bare sjov og inspirerende. Måske bliver du så bidt af det, at du deltager i op til 5 træningspas på en dag?

Det her indgår:

  • 130 træningshold, workshops og forelæsninger
  • Træning for alle niveauer
  • Professionelle instruktører 
  • Træning, sol og samvær

​Pris: 3.460,- pr. person

Sådan kommer du med:

Bestil din rejse til Playitas i pågældende måned og tilføj ugen i trin 3, når du booker. 

Spørgsmål?

Send en mail eller ring på 3520 1900 
 

Begrænset antal pladser.

Fra København:   

  • 17. jan. - 24. jan. 2021
  • 14. mar. - 21. mar. 2021   

 

Fra Billund:   

  • 15. mar. - 22. mar. 2021   

   


Hvilke hold skal jeg vælge?

I løbet af ugen tilbydes en bred vifte af sjov holdtræning, hvor du frit vælger, hvad der passer dig. Udbuddet er stort med op til 20 hold om dagen og mere end 130 hold om ugen. Der er træning for alle niveauer med træningspas og aktiviteter fra morgen til sen aften alle dage i ugen. Klassiske træningspas blandes med nye koncepter og træningsformer. 

Du kan vælge mellem hold som aerobics, step, spinning, pilates, core, vandgymnastik og styrketræning samt danseklasser som hiphop, zumba, street og jazz. Du kan også deltage i funktionelle og styrkebaserede hold som funktionel træning, X-Cord suspension training, bootcamp, HIT og Bodyweight Fitness. Også sjælen kommer på arbejde under f.eks. yoga- og qigongtræning.

Her kan du læse mere om International Træningsuge (svensk). Vi tager forbehold for eventuelle ændringer.


Læs mere om Playitas Resort

Vælg mellem lejlighed med køkken på Playitas Aparthotel eller dobbeltværelse med morgenmad inkluderet på Playitas Hotel.


Om instruktørerne

 

AerobicWeekends instruktører har altid deltagerne i fokus. Alle instruktører arbejder med træning og uddannelse på fuld tid og har stor erfaring og kendskab i at tage hånd om alle vores gæster. De fleste taler svensk. AerobicWeekends er en af Sveriges førende uddannelsesorganisationer, som konstant udvikler træningsbranchen ud fra behov.