Fit & Bike med Tina Hyldahl

Denne uge står på store mængder træning for både krop og sjæl. Gæsteinstruktøren Theresa tilbyder træning på to af vores Powered by Playitas-hoteller og det er gratis at være med!

Om træningsugen med Tina

Træningsugerne består af styrke, puls og sjove og effektive bevægelser på land og i vand. Træningen er for alle, der har lyst til at bevæge sig. Tina har lagt vægt på, at skabe et program der passer alle. Du bestemmer selv, hvor meget du ønsker at deltage, men giver du den alt hvad du har, så lover Tina en uge med resultat, hvor du vil føle dig stærk og motiveret. I løbet af ugen vil du kunne deltage i forskellige typer af holdtræning, som indoor bike, funktionel træning, vandaerobic og Tina har endda sammensat et program, hvor hun inddrager omgivelserne omkring hotellerne, og tager dig med på stavgang (Nordic Walking).


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.

Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 daglige holdtræninger, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres på rejsemålet.

Hvordan bestiller jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig der bor på hotellet. Klik på det blå bookinglink og gå til den aktuelle dato for træningsugen. Book din rejse! Ingen tilmelding er påkrævet for at deltage i træningsugen.

Information om ugen

Træn med gæsteinstruktøren Tina Hyldahl. Deltag gratis. Book blot rejsen med os til hotellet den gældende uge og deltag

Afrejselufthavn: København og Billund

Dato & hotel:

Det her indgår:

  • Holdtræning med Tina er gratis
  • Hotel- og træningsanlæg i topklasse

Book Aqua Vista - powered by Playitas

Book Levante - powered by Playitas

Kontakt os:

Mail: sports@apollorejser.dk

 

Holdbeskrivelser

Indoor biking: Holdtræning på stationære cykler (motionscykel) typisk af 45 min. til 1 times varighed. Her skal du være vant til at bruge benene til motion.

Funktionel træning: Styrketræning kombineret med konditionstræning.

Vand Aerobic: Træningsøvelser i pool.

Nordic Walking: Stavgang som passer alle (ikke børn) der er friske på en god gåtur i et friskt tempo.

 

Om instruktøren og hotellet


Om Tina Hyldahl

"Mit navn er Tina, jeg er 45 år gammel. Jeg har undervist i et fitness center i 14 år og er uddannet i indoor Biking, -pump, - step,- attack med mere.
Jeg er uddannet pædagog og har de sidste 15 år arbejdet på et døgnsted for fysisk og psykiske udfordrede.
Ud over arbejde er jeg mor til to, en pige på 17 og en dreng på 15.
Som person er jeg meget rummelig og glad af sind.
Glæder mig til at træne med jer – Vi ses!"
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er vores nyeste powered by Playitas-hotel. Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas