Family Sport and Fun på Aqua Vista

Tag med på en sjov uge med masser af sjove aktiviteter for både store og små.

Nu har I chancen for at lave noget sjovt sammen hele familien - vi tilbyder de bedste ferieminder, som du kan tage med dig ind i 2019!


Om træningen

Træningerne er funktionelle og er baseret på, at alle skal kunne være med og deltager i deres eget niveau. Der er fokus på glæde, fællesskab og bevægelse med det formål at inspirere og aktivere hele familien.

Prøv hold som Core, yoga, og WOD, og kølige hold i poolen på Aqua.


Ugens program 

Se foreløbigt program her


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Du skal bare booke en uge på hotellet i den uge, hvor træningsugen foregår. Du deltager nemlig ganske gratis, når du bor på hotellet, og tilmelding kræves ikke.

Info om ugen

Pris: Al træning er gratis. Bare book din rejse til hotellet den uge med os

Dato: 27. dec 2018 – 3. jan 2019

Hotel: Aqua Vista, Hurghada

Det her indgår:

  • Gratis holdtræning for hele familien
  • Professionelle instruktører
  • ​Sjov og effektiv træning
  • Træning og ferie i et! 
  • Alle kan deltage
  • Bo på det skønne sportshotel Aqua Vista

Spørgsmål? Mail os!

Book hotellet

Se alle træningsuger på træningskalenderen her


Michaela Sperring

Michaela Sperring er certificeret Kost- og træningskonsulent, uddannet personlig træner, holdtræningsinstruktør og løbecoach. Hun har også en tidligere baggrund indenfor fodbold og brænder for at inspirere mennesker.

Om Aqua Vista

Vores nye Apollo Sports-hotel Aqua Vista tilbyder alt, hvad du måtte ønske dig i forhold til en sol- og træningsferie. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt Afrikas største fitness med alt det nyeste udstyr. Deltag i holdtræninger med instruktør hver dag, træn din serv på tennisbanen eller udvikl din løbeteknik på den nye sprintbane.

Vi forbeholder os retten til at justere i programmet og tilpasse tiderne ift. de øvrige hold. Alle hold er gratis og det endelige program kan du se på hotellet. Læs mere om Aqua Vista.