ENERGY WEEK med Esther Baltzer

Deltag i en uge fyldt med hold- og løbetræning med Esther Baltzer som gæsteinstruktør på Playitas Resort på Fuerteventura. Esther er en fantastisk motiverende underviser og har gennem alle sine hold fokus på teknik, effektivitet og ikke mindst at det skal være sjovt.

Om Energy Week

Esther har planlagt en uge hvor der både er plads til at nørde lidt med sin teknik, udforede sin koordination med dans eller bare få trænet igennem med funktionel træning til WOD. Med Esther velplanlagte træningsprogram, vil du få ekstra energi, motivtion og smil på læben.

Esther har arbejde som personlig træner siden 2009 og sørger for at alle, uanset niveau, får maksimal udbytte af træningen.


Hvem kan deltage?

Alle hold er både for nybegyndere og øvede. Intensiteten og sværhedsgraden kan justeres på samtlige hold. Du skal være fyldt 15 år for at komme med på holdene.
Familie HIIT er fra 5 år og op. Her er træningen tilrettelagt så den både er sjov for børn og voksne.

Ugeprogram

Her ser du ugens program. Programmet er foreløbigt, og tiderne kan justeres afhængig af vejr og faciliteter.

Ugeprogram   

Hvordan bestiller jeg og hvad koster det?

Det er gratis for dig der bor på hotellet at deltage i træningen. Klik på det blå bookinglink og gå til den aktuelle dato. Book din rejse! Ingen tilmelding er påkrævet for at deltage. Du får mere information på rejsemålet.

Information om ugen

Træning med Esther Baltzer er gratis.  Book blot rejsen med os til hotellet den pågældende uge og deltag.

Dato: 15.-22. oktober 2021

Afrejselufthavn: København og Billund

Hotel: Playitas Resort

Dette får du:

  • Holdtræning med Esther Baltzer
  • Hotel- og træningsanlæg i topklasse
  • For alle niveauer - alle kan deltage
  • Træning, sol og samvær

Spørgsmål? Send os en mail.

Book hotellet her

Se alle vores træningsuger og holdtræninger

Holdbeskrivelser

BodyPUMP: Styrke træning til musik.

BodyFLOW: En blanding af tai chi, pilates og yoga, til at smidiggøre kroppen og få kroppen ned i gear.

Løbeteknik: En time med fokus på hvordan du forbedre dit løb, så du bruger din energi effektivt. Her arbejder vi med holdning, balance og afsæt.

Løbetur: En længere løbetur, hvor alle kan være med. Ingen bliver efterladt. Esther underviser undervejs i teknikker til at løbe op og ned af bakkerne.

WOD/funktionel træning: En styrke- og cardio time, hvor træningerne er delt op i mindre sekvenser, der er fokus på intensitet og teknik.

Dance: En sjov time til høj musik hvor hele kroppen bliver rystet igennem, med alt fra hip hop, showdance, latin og house.

Familie HIIT: En funktionel trænings time, som lægger vægt på, at hele familien skal kunne være med og have det sjovt. Her leger vi træningen ind.

Om instruktøren og hotellet


Om Esther Baltzer

Esther Baltzer har mere end 15 års erfaring inden for fitness og træning. Hun har en stor passion for at gøre træning tilgængelig for alle. Hendes største passion ligger på løb, dans og funktionel træning. Esther lægger stor vægt på faglighed, samtidig med at hun formidler på en nem og sjov facon. Esther har også sin egen virksomhed, hvor hun arbejder som personlig træner, løbecoach, underviser på diverse fitness uddannelser og kurser, samt holder foredrag.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs meget mere om dette hotel og alle faciliteterne her »​