Dance & WOD Week med Theresa Frimann

Denne uge står på masser af energi og velvære gennem træning for både krop og sind, gennem dans, yoga og funktionel træning. Gæsteinstruktøren Theresa tilbyder træning i skønne omgivelser på vores nye Apollo Sports-hotel, Sivota Retreat - Powered by Playitas, den 9.-16. august. Det er gratis at være med!

 

Om træningsugen med Theresa

Ugen vil være fyldt med sjov og udfordrende træning. Dagene startes oftest med skøn Flow Yoga, så du starter dagen bedst muligt og efter en rolig morgenstund følger udfordrende og givende WOD-træning, som varieres dag for dag. Dagene krydres med et hold kaldet Dancemix, som er sjov træning, som passer alle. Du vil blive udfordret samtidig med, at du får nogle sjove og motiverende træningsoplevelser sammen med ligesindede. Træningsprogrammet er udviklet af Theresa Frimann og al træning er gratis i den uge, hvor hun er gæsteinstruktør på vores helt nye Apollo Sports-hotel, Sivota Retreat - Powered by Playitas


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau. Theresa sørger for at der er plads til alle og at alle får en skøn og oplevelsesrig ferie.

Ugeprogram

Her ser du ugens program. Programmet er foreløbigt, og tiderne kan justeres afhængig af vejr og faciliteter.

Ugeprogram   

Hvordan bestiller jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig der bor på hotellet. Klik på det blå bookinglink til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen. Book din rejse! Ingen tilmelding er påkrævet for at deltage i træningsugen.

Information om ugen

Pris: Træn med gæsteinstruktøren Theresa Frimann. Deltag gratis. Book blot rejsen med os til hotellet den gældende uge og deltag

Dato: 09.-16. aug 2021

Afrejselufthavn: København og Billund

Hotel: Sivota Retreat - Powered by Playitas

Det her indgår:

  • Holdtræning med Theresa Frimann er gratis
  • Professionel instruktør
  • Hotel- og træningsanlæg i topklasse
  • For alle niveauer - alle kan deltage

Træning, sol og samvær

Spørgsmål? Send os en mail.

Book hotellet

Se alle vores træningsuger og holdtræninger

Holdbeskrivelser

 

Flow yoga: Theresas yogastil er inspireret af hendes glæde for at udvikle og presse mig selv, kombineret med meditation og velvære. På flow yoga-holdet vil du blive udfordret på balancen og styrken. Vi vil gennem gode stræk, glide fra én stilling til en anden i et roligt tempo. Alle kan være med uanset niveau.

WOD: Workout of the day er inspireret af Crossfit med udgangspunkt i funktionelle øvelser og kreative strukturer. Der vil være en ny "workout of the day" hver dag, hvor vi blandt andet leger med egen kropsvægt og frivægte. Alle kan være med uanset niveau. 

Dancemix: Stilen er en blanding af latin, pop og hip hop. Det er timen for dig, der kan lide at bevæge sig til god musik og få sved på panden, UDEN at mærke det. Alle kan være med uanset niveau. Theresa har danset siden hun var 15 år, og har undervist på danseskoler, i fitnesscentre og undervist forskellige teatres talenthold.

Om instruktøren og hotellet


Theresa Frimann

Jeg har har en stor kærlighed til især Crossfit, dans og yoga – og netop disse holdtyper vil du kunne opleve sammen med mig! Kreativitet og motivation er nøgleord for mig, når det gælder træning. Jeg er en energibombe uden lige, men jeg elsker også roen, som yoga kan give mig. Jeg har været i branchen siden 2015, hvor jeg blandt andet er certificeret personlig træner, fitnessinstruktør, helse- og sportsmassør og kostvejleder.   

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenoveret og unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland, placeret i naturskønne omgivelser. Hotellet tilbyder en bred vifte af træningsfaciliteter med blandt andet et nybygget fitnesscenter med frivægte, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et cykelcenter. Vores powered by Playitas-hoteller garanterer et højt niveau på alt lige fra service til sportsinfrastruktur, træning og sund mad for såvel aktive feriegæster som professionelle og eliteudøvere, og på dette hotel får du også Sports Inclusive.

Læs meget mere om dette hotel og alle faciliteterne her »​