BFC Bike Week på Sivota Retreat - powered by Playitas

Fra den 23. maj til 30. maj 2022 kan du komme med på den ultimative indoor bike-uge på Apollo Sports-hotellet, Sivota Retreat - powered by Playitas i Grækenland.

Om ugen

BFC's instruktører sørger for en fantastisk uge, fyldt med træning på body bikes. Du får seks dage på bike-cyklen, seks timer dagligt. Udover de forskellige bike-events, vil du også kunne deltage i en padeltennis turnering, samt i arrangerede kajak- og cykelturer. Når du har tid på egen hånd, kan du enten nyde de herlige omgivelser eller gå på opdagelse i Sivota. På hotellet vil du også kunne benytte dig af de øvrige træningsfaciliteter, hvoraf flere er gratis med Sports Inclusive. Se faciliteterne her. 

Du og dine medrejsende bor på det populære Sivota Retreat - powered by Playitas, hvor både morgenmad og aftensmad er en del af rejsens pris.

Hvem kan deltage?

Denne rejse er for alle, uanset niveau og er perfekt for dig der elsker indendørs cykling og spinning. Om du rejser alene,  med familie eller venner, har ingen betydning. På denne rejse er der rig mulighed for at stifte nye bekendtskaber.

Hvem er BFC?

BFC, står for Bike For Charity og er en eventarrangør, som bl.a. støtter organisationen Børn, Unge & Sorg igennem deres helt eget cykelhold, Team Giv Håb.

Hvordan bestiller jeg?

Tilmeld dig ved at udfylde formularen i det blå bookinglink. Når formularen er udfyldt, vil den blive behandlet af en af vores sælgere, som derefter vil fremsende en bookingbekræftelse til den oplyste e-mail adresse, hvis der fortsat er ledige pladser. Der findes kun 75 pladser, så du skal være hurtig for at komme med.

Pris fra: 6.498,- (UDSOLGT)

Denne rejse er midlertidig udsolgt. Får vi flere pladser, vil rejsen snarest blive lagt til salg igen.

Afrejsedato:

23.-30. maj 2022

Hotel: Sivota Retreat - powered by Playitas

Afrejselufthavn: 

København

Dette indgår:

  • Charterfly tur/retur
  • Flymad & bagage
  • Transfer tur/retur
  • Ophold i delt dobbeltværelse
  • Terrasse eller balkon med havudsigt
  • Halvpension
  • Fuldt bike program iflg. BFC
  • Apollo rejselederservice 24/7

Obs: Enkeltværelsestillæg 2.100,- 

Kontakt os: 
E-mail: sports@apollorejser.dk
Tlf.: 70 21 44 55


Om hotellet

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenoveret og unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland, placeret i naturskønne omgivelser. Hotellet tilbyder en bred vifte af træningsfaciliteter med blandt andet et nybygget fitnesscenter med frivægte, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et cykelcenter. Vores powered by Playitas-hoteller garanterer et højt niveau på alt lige fra service til sportsinfrastruktur, træning og sund mad for såvel aktive feriegæster som professionelle og eliteudøvere, og på dette hotel får du også Sports Inclusive.

Læs mere om Sivota Retreat - powered by Playitas »​