Apollo Sky Sprint vol 2 på Copenhill

Mægtige Copenhill, Københavns kunstige bjerg, på Amager danner for anden gang rammen om årets løbeevent! Se filmen fra sidste års Apollo Sky Sprint herover.

 

Vi gentager succesen og afholder Apollo Sky Sprint vol. 2 søndag d. 27. september, som er en episk stafet, hvor hold på 2 personer pr. hold løber de 2 x 1200 meter op af bjerget med 85 højdemeter - med pause! Stemningen bliver i top. Alle kan være med og du kan udfordre venner, familie, træning-buddies, kollegaer eller andet. 

Apollo er som samarbejdspartner på eventet selvfølgelig også til stede d. 27. september, og vi glæder os til at opleve en masse glade mennesker!

Præsenteret af RUN365, CPH Mountain Runners og Apollo Rejser

Sådan kommer du med:

Udfordre vennerne eller veninderne, din chef, din favorit kollega eller en helt anden person og dan et hold bestående af 2 personer. Der kan tilmeldes flere hold samtidig. Alle hold konkurrerer i egen kategori om at blive hurtigst på Garmin Tracket på Copenhill, hvor der løbes stafet i et loop på 1200 m. 

  • Pris: 375 kr. pr. hold (2 personer)
  • Dato 27. september 2020
  • Klokken 10.00
  • Sted: Copenhill, Vindmøllevej 6, 2300 København S.

 

Arrangementet oveholder gældende vejledninger om forsamlingsforbud og generelle vejledninger for at undgå smittespredning. Løbet er opdelt i  et formiddags- og eftermiddagsløb, med maks. 100 deltagere. Læs mere om reglerne for forsamlingsforbud her.

 

Læs mere og tilmeld dig her