Apollo indoor Bike Week på Fuerteventura i samarbejde med BFC Bike

Få en helt unik oplevelse i solen under palmerne på indoor bike-cyklen med fede rytmer, super instruktører, masser af god energi og store smil. Til maj 2021 kan du nemlig komme med på den ultimative indoor bike-uge på Apollos sportshotel, Playitas Resort, på Fuerteventura. Der findes kun 100 pladser, så du skal være hurtig for at komme med.

* 6 top instruktører * 6 dage på indoor bikes  * 6 timer dagligt * 6 forskellige steder på Playitas * 6 timers bike event om lørdagen

Udover træningsprogrammet kan du frit benytte Playitas Resorts træningsfaciliteter.

Hvem kan deltage?

Denne uge er for alle, der kan lide at træne eller blot ønsker at finde motivationen til at træne. Alder og niveau spiller ingen rolle. Rejser du alene eller sammen med nogen har ingen betydning, da der på denne rejse er mulighed for at stifte nye bekendtskaber. Apollo indoor Bike Week er en populær træningsrejse med meget stor interesse.

Pris fra: 5.648,-

Afrejsedato:

9. maj-16. maj 2021

Hotel: Playitas Resort

Afrejselufthavn: 

Billund

Dette indgår:

  • Fly tur/retur
  • Transfer tur/retur til hotel
  • *Ophold i valgt enhed ved 2 personer
  • Morgenmad
  • 1 tapasaften
  • Fuldt bike program iflg. BFC
  • Apollo Sports rejselederservice 24/7

* Enkeltværelsestillæg 1.548,-

* Forskellige værelsestyper og priser ses i tilmeldingsformularen. Tryk "Book træningsrejsen". 

Tilmeld dig her 

Kontakt os: 
E-mail: sports@apollorejser.dk
Tlf.: 77 21 44 55

Dette indgår i prisen

Dette indgår ikke


De 6 instruktører på turen til Playitas Resort


Anja

Bobby

Dennis

Kim

Leon

Torben


Videohilsen fra de forskellige instruktører


Hilsen fra Kim Lahn

Hilsen fra Anja

Hilsen fra Leon


Om hotellet

Playitas Resort er et af Europas største sportshoteller for såvel hverdagsmotionister som eliteudøvere. Her findes over en million kvadratmeter fuld af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes f.eks. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennisbaner, cykelcenter med de nyeste modeller, olympisk 50-meters pool, en 18-hullers golfbane og masser af holdtræning.

På rejsen skal I bo i hhv. lejligheder og dobbeltværelser. Vælger I dobbeltværelse, bor I på Playitas Hotel, og vælger I lejligheder, skal I bo på Playitas Aparthotel. Begge områder ligger lige ved sportsaktiviteter, og man kan sagtens gå til det hele.