Yoga med Shifi på Levante - powered by Playitas

Træd ind i yogaens forunderlige univers, og oplev glæde og nærvær gennem kyndig vejledning af Shifi Simhoni på Apollo Sports-hotellet Levante - powered by Playitas.

 

En uge med yoga og fællesskab

Med udsigt over havet, og til lyden af havets brusen, byder Shifi dig velkommen til en uge fyldt med nærvær, ro og  indsigt. Start dine feriedage i balance og få ro i krop og sjæl, igennem en kombination af Yin og Hatha-yoga eller De 5 Tibetanere, som er 5 enkle øvelser, der frigør energistrømmen i kroppen.. De senere yoga sessioner er en mere rendyrket form for Yin og Hatha. Fælles for alle sessioner er, at de tilpasses efter den enkelte eller holdets energi.  . 

Hvem kan deltage?

Rejsen er for alle der nyder at dyrke yoga eller godt kunne tænke sig at stifte bekendtskab med yoga.
Alle kan deltage uanset niveau. 

Ugeprogram

Her ser du ugens program. Programmet er foreløbigt, og tiderne kan justeres afhængig af vejr og faciliteter.

Shifi afholder 2-3 yogahold dagligt, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres ved ankomst til hotellet.

Hvordan bestiller jeg og hvad koster det?

Yogaen er gratis for dig der bor på hotellet. Klik på det blå bookinglink her på siden og gå til den aktuelle dato for yogaugen. Book din rejse! Ingen tilmelding er påkrævet for at deltage i yogaugen.

Information om ugen

Pris: Dyrk yoga med gæsteinstruktøren Shifi Simhoni. Det er gratis at deltage. Book blot rejsen med os til hotellet den gældende uge og deltag.

Dato: 

1.-8. maj 2022

Afrejselufthavn: København & Billund

Hotel: Levante - powered by Playitas

Det her indgår:

  • Yoga med Shifi Simhoni er gratis
  • Professionel instruktør
  • Nyt powered by Playitas-hotel
  • For alle niveauer - alle kan deltage
  • Yoga, sol og samvær

Spørgsmål? Send os en mail.

Book hotellet

Se alle vores træningsuger og holdtræninger

Holdbeskrivelser

Hatha yoga: Klassisk yoga hvor kroppen bliver udfordret.

De 5 tibetanere: 5 enkle yogaøvelser.

Yin yoga: Yoga i langsomt tempo og lange stræk.

Wake-up yoga: En kombination af yin- og hatha yoga.

 


Om instruktøren

Shifi Simhoni

Om Shifi Simhoni

Shifi har dyrket yoga i 16 år og i de sidste 4 år har Shifi undervist i hatha-, yin- og vinyasa yoga. I undervisningen vægter Shifi særligt 3 principper fra de 5 Yamas.

  • Achimsa - at eleverne ikke må komme til skade.
  • Staya - alle har deres unikke oplevelse af yogaen og alt er acceptabelt.
  • Astetya - at den enkelte får noget ud af sin yoga undervisning.

Om hotellet

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er vores nyeste powered by Playitas-hotel. Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas