WOTDAY

Træningsuge med WOTDAY
v. Michael Ravn d. 5. - 12. november

Hos WOTDAY får du en en uge med udfordrende, spændende og inspirerende træning samt tid til efterfølgende at slappe af og nyde livet på langs. En træningsuge med WOTDAY er en uge med personlig tilrettelagt holdtræning 3 x dagligt, hvor vi benytter alle faciliteter på Playitas samt de skønne omgivelser.

Der er desuden mulighed for at tilkøbe sparring / walk and talk timer eller personlig træning hver dag ugen igennem. Hele ugen vil du blive guidet og instrueret af mig, hvor vi vil have fokus på at lære og udøve god teknik, hård fysisk udfoldelse og mærke, samt opbygge, træningsglæde.

Så tag din træningsmakker under armen og book ugen der garanterer masser godt humør samt sol og træning under åben himmel.

Ugeprogram kommer snart :-)


Om Michael Ravn

Mit navn er Michael Ravn, og jeg er 42 år. Jeg har været i fitnessbranchen i over 20 år, og jeg har været uddannet certificeret personlig træner siden 2002. I dag lever jeg udelukkende af at tilbyde personlig træning i min virksomhed WOTDAY, som jeg stiftede tilbage i 2015.

Min styrke er at skabe en god balance hos mine kunder, både mentalt og fysisk. Derudover er min træningsfilosofi at udvikling og opbygning af styrke - starter ved korrekt teknik og fokus på dit udgangspunkt. Jeg har gennem årene hjulpet mange forskellige atleter med deres fysiske udvikling til en bedre performance igennem deres sport samt genoptræning efter skader.

Derudover er mine kundekreds motionister, der ønsker en stærk og sund krop i balance, eller som har et specifikt personligt mål. Det kan være deltagelse i en event, komme i sit livs form eller fokus på teknik træning. Jeg underviser i korrekt teknik omkring styrketræning - samt løbetræning. Herunder holder jeg også foredrag omkring inspiration, motivation og balance i din træning samt giver gode råd og vejledning til dit løb.

Jeg træner også politiaspiranter, der ønsker at stå stærkere mentalt og fysisk til Politiets fysiske test.


 

Dato: 5. - 12. november 2020

Hør mere og bestil via email til sports@apollorejser.dk

Pris: 7.293,- pr. pers.
inkl. ophold i 2-værelses lejlighed på Playitas Annexe ved 2 personer.

I prisen indgår:

  • Fly tur/retur fra København inkl. mad ombord, bagage
  • Transport til/fra Playitas Resort
  • Ophold i 2-værelses lejlighed på Playitas Annexe ved 2 personer
  • Halvpension

Tilvalg:

  • Eneværelsestillæg kr. 1.024,-
  • Helpension kr. 816,- pr. person.
  • Afbestillingsforsikring koster kr. 328,- pr. person.
  • Rejseforsikring koster kr. 320,- pr. person.

Spørgsmål til træning?

WOTDAY
Personlig træner/Michael Ravn
mail: kontakt@wotday.dk
Tlf. nr.: +452677 8485

Kontakt:sports@apollorejser.dk

Tlf: 7021 4455
-hverdage fra 9-16.

Gennemføres ved minimum 10 og max 20 fuldt betalende deltagere.