Sehje Bootcamp - Playitas Resort 2021

Kom med på en uges bootcamp hvor vi træner funktionel træning under åben himmel på smukke Fuerteventura sammen med Pernilla og Betina Sehje! Du bor godt på Apollo Sports hotellet Playitas Resort, med fantastiske træningsfaciliteter. Dette bliver en uge i skønt vejr og med masser af træning. 

En uge fyldt med træning

På denne uge vil der hver morgen være udstrækning efterfulgt af morgen-/formiddagstræning. Vi træner også hver eftermiddag, og der er selvfølgelig også mulighed for at benytte alle Playitas Resorts' træningsfaciliteter, samt diverse pools, spa og aktivitetsfaciliteter. Det er styrketræning med og uden vægt, løbe- og intervaltræning, mobilitet og core-træning. Udover det er der også mulighed for en fælles cykeltur, hvor du kan leje gode cykler på resortets cykelcenter (Mod betaling). Vi glæder os til en sjov uge, hvor du vil blive udfordret og måske også få skubbet et par grænser, men alle kan være med.

Der er fælles morgenmad hver morgen, og der er mulighed for fællesspisning om aftenen.

Hvem kan deltage?

Denne uge er for alle, der kan lide at træne eller blot ønsker at finde motivationen til at træne. Alder og niveau spiller ingen rolle. Måske vil du bare hjælpes igang med træningen eller prøve noget nyt. Rejser du alene eller sammen med nogen har ingen betydning, da der på denne rejse er mulighed for at stifte nye bekendtskaber. Sehje Bootcamp er en populær træningsrejse med meget stor interesse.

Pris fra: 8.198,-

Afrejsedato:

31. januar-7. februar 2021

Hotel: Playitas Aparthotel

Afrejselufthavn: 

København

Dette indgår:

  • Fly tur/retur med måltid eller snack.
  • Transfer tur/retur til hotel
  • Ophold i lejlighed ved 2 personer
  • Morgenmad/brunch
  • 2 x daglig træning, samt udstrækning
  • Apollo Sports rejselederservice 24/7

* Enkeltværelsestillæg 1.945,-

Tilmeld bootcamp her 

Kontakt os: 
E-mail: sports@apollorejser.dk
Tlf.: 77 21 44 55

Spørgsmål til træning? Kontakt: betina.sehje@gmail.com

Dette indgår i prisen

Dette indgår ikkePlayitas Resort er et af Europas største sportshoteller for såvel hverdagsmotionister som eliteudøvere. Her findes over en million kvadratmeter fuld af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes f.eks. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennisbaner, cykelcenter med de nyeste modeller, olympisk 50-meters pool, en 18-hullers golfbane og masser af holdtræning.

På rejsen skal I bo på Playitas Aparthotel i lejligheder. Lejlighederne ligger lige ved sportsaktiviteter, og man kan sagtens gå til det hele. 

Playitas Resort