Puls & Styrke med Anna

Kan du lide forskellige typer af træning? Hvis ja, så skal du booke et ophold på vores ny Apollo Sports-hotel, Porto Myrina - powered by Playitas fra den 29. maj eller 5. juni, hvor PT, Anna Kristensen, gæster hotellet. Anna vil sørge for en udfordrende uge, fyldt med træningshold hvor du som gæst, gratis kan deltage.

Om Puls & Styrke med Anna

Deltag i en uge fyldt med holdtræning samme med Anna, som skal være gæsteinstruktør. Anna er at finde på vores nyeste skud på stammen af Apollo Sports-hoteller, Porto Myrina - powered by Playitas. Hotellet ligger på den græske ø Limnos, som er et nylanceret og spændende rejsemål for sommeren 2021 og ligger kun en kort gåtur fra landsbyen Myrina, med maleriske gyder og traditionelle taverner. Annas træning består af bl.a. bikehold og TRX-træning, og alle holdende præges af Annas energiske udstråling, som skaber glæde og motivation. Anna, har en lang erfaring med personlig træning og sørger for at alle, uanset niveau, får maksimal udbytte af træningen. Anna giver gerne gode råd og tips, så man kan fortsætte træningen, når man kommer hjem fra denne træningsuge.


Hvem kan deltage?

Alle hold er både for nybegyndere og øvede. Intensiteten og sværhedsgraden kan justeres på samtlige hold. Du skal være fyldt 15 år for at komme med på holdene.

Ugeprogram

Her ser du ugens program. Programmet er foreløbigt, og tiderne kan justeres afhængig af vejr og faciliteter.

Ugeprogram for begge uger 29. maj - 12. juni  

Hvordan bestiller jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig der bor på Porto Myrina - powered by Playitas. Klik på det blå bookinglink til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen med Anna. Book din rejse! Ingen tilmelding er påkrævet for at deltage i træningsugen.

Information om ugen

Pris: Træning med gæsteinstruktør, Anna Kristensen, er gratis.  Book blot rejsen med os til hotellet den pågældende uge og deltag.

Dato: 29. maj. - 5. juni 2021

           5. juni - 12. juni 2021

Hotel: Porto Myrina - powered by Playitas

Det her indgår:

  • Holdtræning med PT Anna er gratis
  • Professionel instruktør
  • Hotel- og træningsanlæg i topklasse
  • For alle niveauer - alle kan deltage

Træning, sol og samvær

Spørgsmål? Send os en mail.

Book hotellet

Se alle vores træningsuger og holdtræninger

Holdbeskrivelser

Pakkeliste


Om instruktøren og hotellet


 

Puls & Styrke med Anna

Om Anna Kristensen

Anna har en kæmpe passion, for at være aktiv og ikke mindst, for at undervise og motivere andre til også at være aktive. Hun er kendt for hendes energiske og positive attitude og tilstedeværelse, som er både livsbekræftende og smittende.
Anna har arbejdet on and off i fitnessindustrien siden 2010 og har en BSc og MSc fra England i Exercise & Nutrition Science, samtidig med at hun er certificeret PT, hold-, bike -og TRX instruktør. Til hverdag arbejder hun, som holdinstruktør i Fitness X på Frederiksberg i København.

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padeltennis på et af hotellets tre nye padelbaner. 

Læs meget mere om dette enestående hotel og alle faciliteterne her »​