Snorkling i Thailand

Snorkling i Thailand

Thailand er kendt for sine smukke farvande, og med Apollo kan du tage på snorklings-udflugter til nogle af de smukkeste steder, såsom Similian Islands, Surin Islands og Phi Phi Islands. Her kan du læse mere om vores snorkeludflugter i Thailand!


Snorkeludflugter med Apollo

Snorkling på Similan Islands, Thailand

Snorkling på Similan Islands

Similan Island er Thailands stolthed når det kommer til natur og verden under overfladen! På denne udflugt vil du opleve urørt natur med kridhvide strande, krystalklart vand, fisk i alle regnbuens farver og endda skildpadder - hvis du er virkeligt heldig! Dagen begynder med hurtigbåden til Similan-øerne, og cirka 1,5 time senere ankommer vi til Donald Duck Bay. Der er flere stop i løbet af dagen med mulighed for svømning og snorkling, og frokosten nydes på en strand. Snacks og drikkevarer serveres om bord på båden under hele udflugten.

Udflugten starter fra Khao Lak og Phuket.

Frokost, snacks og drikkevarer er inkluderet i prisen. Det er muligt at låne snorkeludstyr om bord.

 

Book udflugter fra Khao Lak   Book udflugter fra Phuket

Snorkling på Surin Islands

Snorkling på Surin Islands

Surinøerne er et ægte snorkelparadis med fisk i alle regnbuens farver og både hårde og bløde koraller. Dagen starter med hurtigbåden til Surinøerne, og ca. 1,5 time senere ankommer vi til Torina Island. I løbet af dagen foretager vi tre stop med mulighed for svømning og snorkling, og et af stoppene er ind til den smukke Torina Island.

Udflugten starter fra Khao Lak.

Frokost, snacks og drikkevarer er inkluderet i prisen. Det er muligt at låne snorkeludstyr om bord.

 

Book udflugter fra Khao Lak

Snorkling på Koh Rok

Snorkling på Koh Rok

Leder du efter rigtig god snorkling? Så tag med på denne udflugt, der fører dig til de smukke strande i det sydlige Thailand - Snorklernes Paradise! Her venter hvide sandstrande og varmt krystalklart vand. Snorkel blandt farverige koralrev, anemoner, fisk og andet spændende havliv. Øerne er vanskelige at nå, og det er derfor, de er så godt bevaret med uberørt natur, uanset hvor man kigger. Hvis du kan lide fotografering, er der også store muligheder her med promenader og udsigtspunkter over Koh Ngai og Koh Lanta.

Udflugten starter fra Koh Lanta.

Bådtur og retur, engelsktalende guide, forsikring, frokost, frisk frugt, læskedrikke og vand samt snorkeludstyr er inkluderet i prisen.

 

Book udflugter fra Koh Lanta

Snorkling på Coral Island

Snorkling på Coral Island

Denne snorklingsudflugt fører dig til Koh Hey eller Coral Island, som den også kaldes. Øen ligger cirka 20 minutter fra havnen i Chalong, og vi ankommer til Banana Beach, som ligger på Koh Heys nordlige del. Som navnet antyder, er øen kendt for sine lavvandede koralrev og krystalklare vand, og det er også et ægte paradis for dem, der vil prøve alt fra parasailing og gennemsigtige kajakker til bananbåde og vandring!

Udflugten starter fra Phuket.

Frokost, drikkevarer og frisk frugt samt liggestole og snorkeludstyr er inkluderet i prisen. Andre vandaktiviteter er ikke inkluderet i prisen, men kan købes på stedet.

 

Book udflugter fra Phuket

Snorkling på Phi Phi Island

Snorkling på Phi Phi Island

Kom med og snorkel og svøm ved de smukke Phi Phi-øer i Thailand! Det første stop vil være ved Ao Nui Beach, som er en fremragende strand til snorkling, inden man tager videre til den største og mest berømte ø - Phi Phi Don. Her er der tid til sol, svømning og endnu mere snorkling, og hvis du har brug for en pause er der også souvenirbutikker, cafeer og restauranter, som du kan udforske på egen hånd. Inden vi tager videre spiser vi frokost på Bamboo Island. På vej til den mindre ø Phi Phi Leh passerer vi Monkey Beach og på Phi Phi Leh svømmer vi i den turkise lagune Pileh Cove. Vi tager også til Viking Cave, som er en hule med malerier, der ligner gamle vikingeskibe.

Udflugter starter fra Phuket og Koh Lanta og Krabi.

Frokost, drikkevarer og frisk frugt er inkluderet i prisen. På båden er fuld snorkeludstyr (maske, snorkel og svømmefødder) man kan låne.

 

Book udflugter fra Phuket   Book udflugter fra Koh Lanta   Book udflugter fra Krabi