Dykkerrejser på Tenerife

Dykning på Tenerife

Fordi at Tenerife er en vulkansk ø, er undervandslandskabet spændende og dramatisk! Her er masser af liv, inklusive havskildpadder, trompetfisk, barracudaer og blæksprutter. Her kan du læse mere om de dykning og snorkeludflugter, der tilbydes af Apollo på Tenerife!


Dykker- og snorkeludflugter med Apollo

Dykkerrejser til Tenerife

Dykning & snorkling

Tenerife under overfladen er mindst lige så spændende og smuk som oppe på land, og med en dykker- og snorklingsudflugt får du oplevet det på den bedste måde! Vores professionelle partner Blue Explorers tilbyder en bred vifte af udflugter til både begyndere og certificerede dykkere, og denne udflugt starter fra Abades og begynder med en snorkletur nær kysten. Hvis du har bestilt en dykkerudflugt, vil det være efter frokost, når vi tager en båd til et område, hvor det er cirka 10 meter dybt. Først afholdes en guidet tur på 40-50 minutter, før det er tid til at dykke med instruktører.

  • Instruktører og komplet udstyr er inkluderet i prisen.
  • Frokost er ikke inkluderet i prisen, men det er muligt at købe mad på en restaurant eller i et supermarked.

 

​Det er også muligt at tage med og bare nyde solen og bade, mens de andre dykker!

 

Book udflugter på Tenerife

Snorkling på Tenerife

Snorkeludflugt

Denne udflugt er både for dig der erfaren og for dig der aldrig har prøvet snorkling. Dagen starter med introduktionsundervisning ledet af en erfaren instruktør, og derefter er det tid til at tage ud med en guide i cirka 45 minutter. Hvis du ønsker det, kan du låne dit snorkeludstyr resten af dagen og fortsætte med at undersøge, hvad der skjuler sig under vandoverfladen. Tenerifes undervands-dyreliv er stort, og der er mulighed for at møde alt fra havskildpadder og trompetfisk til barracudaer og blæksprutte!

  • Instruktører og komplet udstyr er inkluderet i prisen.
  • Frokost er ikke inkluderet i prisen, men det er muligt at købe mad på en restaurant eller i et supermarked

 

Book udflugter til Tenerife