Dykning på Cypern

Lær at dykke på solsikre Cypern! Cypern er kendt for sit rene og klare farvande, som giver de perfekte betingelser for en vellykket rejse. Her kan du læse mere om dykning på Cypern!


Dykkerudflugter med Apollo

Prøv dykning

Prøv dykning

Benyt lejligheden til at prøve at dykke i løbet af din ferie på Cypern! Denne udflugt giver dig mulighed for at prøve dykning sammen med erfarne dykkerinstruktører. Vi starter med at gå gennem grundlæggende PADI i cirka 3 timer, og så er det endelig tid til at dykke i lavt vand blandt farverige fisk!

Udflugten afgår kun fra Ayia Napa.

 

Book udflugter på Cypern

Krystalklart vand - Cypern

Smukke dykkerområder på Cypern

White River

Hvis du er nybegynder, er White River syd for Paphos på Cypern et godt dykkersted. Her venter farverige rev og fisk, blæksprutter og endda havskildpadder, hvis du er heldig!

Protaras

Protaras ligger i nærheden af ​​Ayia Napa, og her finder du farverige rev, men også fantastiske undervandsgrotter, hvor både blæksprutte og hummere er skjulte.

Larnacas havn

I havnen i Larnaca ligger skibsvraget fra RS Zenboia fra 1980. Selv i dag kan meget af vraget og flere værelser ses. Dette er et meget populært dykkersted, men er kun egnet til erfarne dykkere.

George's Wall

Lige uden for Akamas Marine Reserve ligger dykkerpladsen George's Wall, som er velegnet til både nybegyndere og erfarne dykkere. Her er en masse liv at opdage, og vandet er krystalklart.

George's Island

George's Island ligger i nærheden af Akamas Peninsula, og der er masser af spændende dyr som skildpadder og blæksprutter. Landskabet er også smukt med klippeformationer og huler. Det relativt lave vand gør dykkerområdet godt for nybegyndere.

Zenobia

Erfarne dykkere kan udforske vraget fra Zenobia, et svensk skib, der sank på sin jomfrutur til Cypern i 1980. Lasten bestod af traktorer og lastbiler fra Scania, og vraget ligger på 18-42 meters dybde.