1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Tropical

  • • Lejligheder for op til 6 personer
  • • Gratis wifi på hotelområdet
  • • Kort afstand til centrum

Hotel Tropical er et enkelt hotel beliggenhed i rolige omgivelser med kort afstand fra Santa Marias centrum og den lange sandstrand. Her er morgenmadsbuffet inkluderet i både værelser og lejligheder, og der er mulighed for at tilkøbe halvpension.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 2-3 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 3-værelses lejligheder for 2-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Flotte lækre værelser.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 30 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 360 m
Til centrum: 1,2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Tropical har et poolområde med poolbar og solstole. Gæster i dobbeltværelser og superior-værelser kan låne håndklæder mod et depositum.

Restaurant og bar. Døgnåben reception. Minimarked. Vaskeservice mod betaling. Massage mod betaling. Gratis wifi på fællesområder (forbindelsen kan være langsom). Ca. 10 minutter til fods til centrum.

Hotellet består af to bygninger, et fra 2012 hvor lejlighederne ligger, og et fra 2015 med dobbeltværelser og superior-værelser.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.

Værd at vide

På alle hoteller og lejlighedshoteller på Kap Verde skal gæsterne betale turistskat direkte til hotellerne ved ind- og udcheckning. Gebyret er 2 euro pr. dag pr. person eller maks. 20 euro pr. person pr. ophold. Denne skat er ikke inkluderet i rejsens pris. Børn under 16 år betalinger ingen turistskat. De fleste hoteller og lejlighedshoteller vil have gebyret i kontanter.