1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Hilton Sal Cabo Verde

  • • Direkte ved den fine sandstrand
  • • Nybygget og moderne
  • • Stor morgenmadsbuffet

Hilton Sal Cabo Verde er et helt nyt strandhotel med den bedst tænkelige beliggenhed i Santa Maria. Her kan både par og familier se frem til afslappende dage ved det indbydende poolområde med den gyldne sandstrand - alt efter Kap Verdes kendte udtryk "No Stress".


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser Plus for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Siisti, uusi ja persoonallinen.
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 1,2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hilton Sal Cabo Verde er en afslappende oase ved den gyldne sandstrand i Santa Maria. Poolområdet er centrum på hotelområdet og har en stor pool med solstole og parasoller og gratis poolhåndklæder. På hotelområdet findes også en mindre separat børnepool. Hotellet har også gratis solstole og parasoller på stranden ved hotellet.

Hotellet har en buffetrestaurant som fortsætter ud i den frodige have. I restauranten serveres hver morgen og aften en stor buffet. Nede på stranden ligger hotellets a la carte-restaurant The Bounty (reservation anbefales). Mens du spiser, kan du nyde den fantastiske udsigt over Atlanterhavet. I musikbaren Ja Cize Bar spilles lokalt musik af lokale musikere om aftenen.

Hotellet har også et døgnåbent fitness, der gratis kan benyttes. Det er bemandet i dagtimerne. Hotellets spa tilbyder forskellige behandlinger mod betaling. Her er også sauna, skønhedssalon og frisør. Børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale. Babysitterservice mod betaling. Gratis wifi på hotelområdet og i værelserne. Reception døgnet rundt. Det er 4 butikker på hotellet. Ved hotellet er der et casino. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halv- eller helpension mod tillæg. Jule- og nytårsmiddag.

Morgenmad og middagsbuffet serveres i restaurant Magellan. Har du tilkøbt helpension serveres frokosten i restaurant The Bounty eller i poolbaren.

Værd at vide

På alle hoteller og lejlighedshoteller på Kap Verde skal gæsterne betale turistskat direkte til hotellerne ved ind- og udcheckning. Gebyret er 2 euro pr. dag pr. person eller maks. 20 euro pr. person pr. ophold. Denne skat er ikke inkluderet i rejsens pris. Børn under 16 år betalinger ingen turistskat. De fleste hoteller og lejlighedshoteller vil have gebyret i kontanter.